Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij vochtexperts voor daklekkage herstellen:

Daklekkage herstellen

Mijn dak op de zolder lekt. Water komt van het dak op de zolder. Ik heb dakpannen. Ik zoek iemand om dit te herstellen.
Onze klant uit Bergschenhoek (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van vochtexperts voor vochtproblemen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor daklekkage herstellen uit heel Nederland:

Uitbouw renoveren/vernieuwen

Het dak van onze (door de vorige eigenaar zelfgebouwde) aanbouw aan de achterzijde van ons huis lekt op meerdere plaatsen. De aanbouw is circa 6 meter x 3 meter. Het lijkt te zijn opgetrokken uit hout en kunststof panelen. Het geheel ziet er niet erg netjes afgewerkt uit. Graag advies van een aannemer om eventueel huidige zelfbouw te slopen en nieuwe aanbouw te plaatsen (en dan eventueel meteen een van 2 woonlagen). Of (als huidige constructie goed blijkt te zijn) buitenzijde opnieuw bekleden en daklekkage herstellen, al dan niet met een verdieping erop. Het zou fijn zijn als op korte termijn eerst de lekkage verholpen kan worden en de rest in overleg met de vakman.

Nieuwe bedekking plat dak / Daklekkage

Nieuwe dakbedekking voor buiten berging. maat +/- 3.60 x 4.60 dan wel herstellen dak lekkage

Daklekkage herstellen

Dak van de garage lekt van binnenuit gezien over 2 meter. Wij zijn niet op het dak geweest om te kijken.

Verhelpen daklekkage in douche en herstellen plafond

Ik zoek met redelijke spoed een vakman die een lekkage kan opsporen en herstellen, mogelijk bevindt zich dit op of rondom het dak. In de doucheruimte waar de lekkage was het plafond herstellen en een tegel opnieuw plaatsen.

Daklekkage en binnenkant muur herstellen

Ik wil graag een daklekkage en de binnenkant muur laten repareren. Graag wil ik een afspraak maken en een vrijblijvende offerte laten maken. Het gaat om een verzekeringskwestie.

Daklekkage herstellen

Ik heb op twee plaatsen lekkage bij zware buien. Ook bij een Velux dakvenster. En dus een vakman nodig. Het betreft een pannendak op de eerste verdieping.

Dakpannen vervangen

Ik heb last van een daklekkage door kapotte / oude dakpannen en ik zou dit graag willen herstellen en nieuwe dakpannen willen plaatsen. Het stuk waar het om gaat is 4 m2.

Daklekkage herstellen

Ik zoek een vochtspecialist/dakdekker die ons kan helpen bij een lekkage. Wij hebben nu al een jaar lang last van een lekkage aan het dak bij onze balkons op de grens met de buurman. De buurman wil niet meewerken aan herstel, dus willen wij het nu graag zelf laten repareren. De lekkage zit tegen de rand van het dak aan. Je voelt dat het vochtig is als je voelt aan het plafond van ons balkon precies op de grens van ons dak met zijn dak, dus daar loopt het water nu mondjesmaat doorheen. We willen heel graag dat het snel opgelost wordt, want de buitenste draagbalk van ons balkon is al aangetast en die willen we niet laten repareren voor de lekkage eindelijk is opgelost is. Het is een bitumen dakbedekking en een plat dak. Het gaat om een appartement op de 3e verdieping van het gebouw.

Herstellen plafond stukwerk na daklekkage

We hadden last van daklekkage dat inmiddels is verholpen. Nu zoeken we nog iemand die ons goed kan helpen om het plafond stucwerk (van binnen dus) netjes te herstellen. Moet wel met een factuur, we willen dit bij de verzekering kunnen declareren....

Waterschade aan muren en plafond herstellen

Ik wil graag een offerte van de herstelkosten van de waterschade door een daklekkage in mijn woning. Het lek op het dak is inmiddels gerepareerd. Echter heb ik in mijn toilet, gangetje, keuken en woonkamer schade opgelopen (waterplekken met schimmel en vervormde houtplinten). In totaal gaat het om 3 m2 aan schade. Ik zoek een partij die dit kan repareren.