Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij vochtexperts voor ventilatiesysteem installeren:

Ventilatiesysteem installeren

Hoeveel ruimtes moeten geventileerd worden? 1 ruimte, op de begane grond van een hoekwoning. Wat is de functie van de ruimte(s)? Woonruimte. Toelichting over het vochtprobleem en de gewenste werken: er zijn zwarte schimmelplekken ontstaan in de hoeken van de woonkamer. Het is mij niet duidelijk of dit ontstaan is door gebrekkige ventilatie of door optrekkend vocht. Er heeft al een aantal ogen naar gekeken.
Onze klant uit Barendrecht (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van vochtexperts voor vochtproblemen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor ventilatiesysteem installeren uit heel Nederland:

Mechanische luchtafvoer in een woning installeren

Wat is de functie van het gebouw? Woning. Hoeveel ruimtes moeten geventileerd worden? 2 tot 5 ruimtes. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Betreft een mechanisch ventilatiesysteem voor een nieuwbouwwoning van 900 m3.

Ventilatiesysteem met opbouw-unit installeren

Hoeveel ruimtes moeten geventileerd worden? 1 ruimte. Welk type ventilator overweegt u te plaatsen? Opbouwventilator. Welke ruimte(s) moeten geventileerd worden? Badkamer. Toelichting over het vochtprobleem en de gewenste werken: Schimmelvorming in de kitrand.

Opbouw ventilatiesysteem installeren

Hoeveel ruimtes moeten geventileerd worden? 1 ruimte Wat is de functie van de ruimte(s)? Woonruimte Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken Het huis kent een centrale afzuiging met mechanische ventilator. In de badkamer is sprake geweest van schimmel. De badkamer is nieuw en nagenoeg klaar. Er moet een directe afzuiging naar buiten komen, elektra ter plaatse is aanwezig: ofwel in muur of boven vast raam.

Opbouw ventilatiesysteem laten installeren

Hoeveel ruimtes moeten geventileerd worden? 1 ruimte Wat is de functie van de ruimte(s)? Woonruimte Toelichting over het vochtprobleem en de gewenste werken Constant schimmel in de hoeken bij de ramen in de hoekgevel. Schoonmaken en schilderen zijn geen oplossing gebleken.

Centraal ventilatiesysteem installeren

Nieuw huis (meer dan 6 ruimtes) welke helemaal gerenoveerd moet worden inclusief nieuwe plafonds, kozijnen/dubbel glas en vloer-isolatie. We willen dus ook een ventilatiesysteem laten installeren. Het gaat om ongeveer 185 vierkante meter in totaal.

Opbouw ventilatiesysteem installeren bij woning

Hoeveel ruimtes moeten geventileerd worden? 1 ruimte Wat is de functie van het gebouw? Woning Welke problemen ondervindt u momenteel? Muffe geuren, schimmels, vocht of condens in de kamer(s) Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken Bungalow uit de jaren 70.

Centraal ventilatiesysteem installeren

Gaat het om een nieuwbouw of renovatie? Renovatie Hoeveel ruimtes moeten er geventileerd worden? Tussen 3 en 6 ruimtes Wat is de functie van het gebouw? Andere Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken Nodig voor ventilatie/verwarming en renovatie van hondenpension

Ventilatiesysteem installeren in een sportruimte

Gaat het om een nieuwbouw of renovatie? Nieuwbouw. Hoeveel ruimtes moeten er geventileerd worden? 1 ruimte. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Het gaat om een sportruimte van 1400 kubieke meter. Hier sporten 50 mensen en zou volgens eigen berekening 2500 kubieke meter per uur geventileerd moeten worden. Ook zou het systeem moeten kunnen verwarmen om de ruimte op 15 graden te houden als er niet wordt gesport, uitgaande van 350watt/Kelvin verlies. We willen graag een wvw-unit.

Balansventilatie met automatische aan- en afvoer installeren

Graag ontvang ik advies voor het aanleggen van een mechanisch ventilatiesysteem met WTW. Voor een nieuwbouwwoning met 3 tot 6 ruimtes. De totale woonoppervlakte is ongeveer 200 m2.

Opbouw ventilatiesysteem installeren

Hoeveel ruimtes moeten geventileerd worden? 1 doucheruimte. Wat is de functie van het gebouw? Woning. Welke problemen ondervindt u momenteel? Schimmels, vocht of condens in de kamer(s). Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Steeds terugkerende schimmelvorming op het plafond in de badkamer. Deze is in 2016 geheel gerenoveerd, en schoonmaken met chloor of HG-schimmelverwijderaar helpt slechts zeer kort.