Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een vochtexpert uit Barendrecht te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vochtexperts. U komt in Barendrecht heel eenvoudig en snel in contact met één vochtexpert of meerdere vochtexperts.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vochtexpert een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze vochtexperts in Barendrecht u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vochtexpert!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende lekdetectiebedrijven, vochtbestrijder, vochtbehandelaars en vochtexperts in Barendrecht of directe omgeving.

903 klanten uit Barendrecht bevelen een bij Casius in Barendrecht aangesloten vochtbestrijder, vochtbehandelaar, lekdetectiebedrijf of vochtexpert aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een vochtexpert, goed èn betaalbaar, uit Barendrecht bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een vochtexpert in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij vochtexperts voor: waterschade herstellen: muren stucen en schilderen, lekkage repareren en vochtschade herstellen, waterschade herstellen aan plafond, muren, kozijnen en plinten, offerte met omschrijving van de herstelkosten na waterschade, lekkage repareren en gehele vloer van benedenverdieping verwijderen, waterschade aan plafond herstellen en lekkage repareren, dak / lichtkoepel lekkage, ventilatie en isolatie in de kruipruimte aanbrengen, voegen buitenmuur en poortmuur, verhelpen lekkage en leggen tegels, kelder drogen en schoonmaken, het tijdelijk ontkoppelen van een zonneboiler, oorzaak lekkage erker bij plafond achterhalen en herstellen, lekkage in serre opsporen en verhelpen, offerte waterschade, laminaat vervangen na waterschade en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke vochtexpert uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een vochtbestrijder, vochtbehandelaar, lekdetectiebedrijf of vochtexpert voor vochtproblemen in Barendrecht staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een vochtexpert in Barendrecht:

Waterschade muren herstellen (schilderwerk)

Graag een offerte voor waterschade in de muren reparatie. Door lekkage hebben wij schade aan de muren in de gang en stuk in de woonkamer. Bijlage de schade fotos. Graag een offerte als richtprijs.

Schaderapport maken van lekkageschade onder het dak

Er is waterschade geweest aan mijn dak en voor de verzekering heb ik een schaderapport nodig met een inschatting van wanneer dit eventueel gebeurt zou zijn.

Daklekkage klooster

Wij hebben een voormalige klooster. Hier hebben onderhand 9 meldingen van lekkages ontvangen, die wij graag gerepareerd willen hebben. Daarom willen wij graag z.s.m. met u op locatie afspreken om de schade op te nemen en aan de hand daarvan een offerte te ontvangen. Graag zie ik uw reactie tegemoet wanneer dit mogelijk is. Oppervlakte niet bekend, is een plat dak.

Waterschade aan het plafond herstellen

Ik wil de waterschade aan dakkapel plafond herstellen. (dakkapel kamer is ongeveer 8m2)

Ventilatiesysteem installeren

Hoeveel ruimtes moeten geventileerd worden? 1 ruimte, op de begane grond van een hoekwoning. Wat is de functie van de ruimte(s)? Woonruimte. Toelichting over het vochtprobleem en de gewenste werken: er zijn zwarte schimmelplekken ontstaan in de hoeken van de woonkamer. Het is mij niet duidelijk of dit ontstaan is door gebrekkige ventilatie of door optrekkend vocht. Er heeft al een aantal ogen naar gekeken.

Vochtbestrijding in een dijkhuis

Het gaat om een oud dijkhuis van 100 jaar oud. De kelder ligt helemaal onder het maaiveld aan de dijkkant. Daar komt het water door de muur heen. Het huis is 9 meter breed. De hoogte die behandeld moet worden is ongeveer 2.10 meter. De zijmuren zijn deels in de dijk gelegen. Die moeten ook behandeld worden. Inmiddels weet ik dat vocht uitsluitend van buitenaf goed te bestrijden is. Daarom zoek ik iemand die het huis aan de dijkkant uit kan graven en de gevel kan behandelen met bitumen en drainage aan kan leggen en bekend is met de regelgeving omtrent graven in een dijk (waterschap).

Vochtproblemen met schimmelvorming oplossen

Wij hebben op diverse plekken in onze woning last van condensvorming en schimmelvorming. Dit zien we vooral in een slaapkamer op de 1e verdieping, in de hal beneden en in de woonkamer. Elke ochtend is het isolatieglas in onze woonkamer aan de binnenzijde erg nat van het condens. Wij denken dat de ventilatie in de woning verbeterd moet worden. Wij hebben nog geen ventilatieroosters. Graag laten we de situatie hier beoordelen, zodat er een afdoende oplossing kan worden verzorgd.

Vochtige kruipruimte isoleren met schelpen

Graag zou ik een offerte willen aanvragen voor het aanbrengen van schelpen in de kruipruimte van mijn woning. De oppervlakte van de kruipruimte is ongeveer 80 m2. De kruipruimte is op het moment vochtig maar er is geen water op de bodem. De ventilatie lijkt op orde te zijn maar in een kamer was de houten vloer zo aangetast dat deze vervangen moest worden. Een bouwkundige keuring heeft aangetoond dat de funderingsbalken nog wel in goede conditie verkeren.

Kelder vochtvrij laten maken

De betonwand die onze kelder scheidt van de naastliggende kruipruimte slaat vocht door. De constructie is wel lastig door zwevende vloeren in de kelder en de kelderwand is aan 2 zijden geïsoleerd met piepschuim. De wand is circa 1 mtr hoog en 3mtr lang het betreft een washok.

Extra ventilatie in de kruipruimte aanbrengen

Ik zou graag een offerte willen hebben voor het aanbrengen van ongeveer 4 ventilatieroosters aan voor- en achtergevel. Vier kokers die doorgeboord worden. Het betreft een woning uit de jaren '30, spouwmuur gemetseld en houten vloeren. Er zijn nu open stootvoegen. Reactie graag per email.

Schimmel uit de badkamer verwijderen

De vorige bewoners hebben tijdens het douchen waarschijnlijk het centrale afzuigsysteem niet gebruikt waardoor schimmel in de badkamer is ontstaan. Dit graag reinigen/herstellen. Het gaat om het plafond en de voegen van 3 rijen tegels vanaf het plafond naar beneden toe.

Woning injecteren tegen vocht

Ik heb een oude vrijstaande woning gekocht. De woning heeft enkele jaren leeggestaan. Voor de aankoop heb ik een keuringsrapport laten maken en is hierin benoemd dat injecteren waarschijnlijk nodig is. Tevens is er een kelder waar water in staat en weet ik niet of dit grondwater is. Afgelopen weekend is de keuken verwijderd, nu blijkt dat de wand achter de keuken ook nat is en schimmel op staat. Ook graag hiernaar kijken.

Schimmel- en vochtprobleem in huis

Wij hebben een schimmelprobleem in huis. Ik hen geconstateerd dat er in de woonkamer zwarte schimmel achter het behang zit ( begonnen aan de binnenkant van de buitenmuur)(achterzijde), muur staat in een L vorm en bestaat beide uit ongeveer 5m2. Zover ik kan zien zijn zitten ze aardig vol met schimmel. Tevens hebben we ook op alle ramen rond om het huis schimmels zitten. De schimmels op de ramen heb ik zojuist verwijderd met HG schimmelverwijderaar. Maar nu komt er op 1 raam alweer schimmel terug + op de achter schuifdeur heb ik zojuist schimmel geconstateerd op de deurpost. En de ventilatie staat 24 uur per dag aan. Tijdens het douche gaat de ventilatie op hoogste stand en na het douchen zetten we het badkamer raam open. Wij zijn ten einde raad en willen heel graag advies.

bodemisolatie

Ik heb last van waterplekken op de bodem van mijn kruipruimte. Bijkomend probleem is dat mijn funderingsbalken vochtig zijn geworden en het vocht nu ook terecht is gekomen in mijn meterkast en de aangrenzende muren. Gevolg: loslatend stucwerk/behang. Woning is van 1998 en staat op een hoek; sloot is circa 20 meter van mijn huis verwijderd; ruimte is 75 m2 Gaarne wil ik offertes ontvangen van bedrijven die bodemfolie gebruiken als bodemisolatie voor natte kruipruimtevloeren.

Natte plekken badkamermuur

Ter plaatse van de douchekraan en kraan in de wasbak zijn natte plekken ontstaan in de naastgelegen kamer. Mogelijk interne lekkage leidingen? Ik zoek een vakman die vaker met dit bijltje gehakt heeft en dit netjes kan oplossen.

Ik wil een offerte laten maken voor een ...

Ik wil een offerte laten maken voor een daklekkage van het zolderdak dat gemaakt moet worden. De lekkage is zichtbaar op de plafond beplating. Ter info: het is een schuin dak op de 2e verdieping van een eensgezinswoning. Op het dak liggen platte pannen. Dak repareren en plafond herstellen.

Door lekkage van mijn ketel op zolder is ...

Door lekkage van mijn ketel op zolder is het vocht gaan doorsijpelen naar de plafond van de badkamer.De plafond bestaat uit kunststof profielen die zijn gaan opbollen.Ik weet niet hoe het plafond achter de profielen eruit zien.