Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een vochtexpert uit Zuid-Holland te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vochtexperts. U komt in de provincie Zuid-Holland heel eenvoudig en snel in contact met één vochtexpert of meerdere vochtexperts.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vochtexpert een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze vochtexperts uit Zuid-Holland u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vochtexpert!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende lekdetectiebedrijven, vochtbestrijder, vochtbehandelaars en vochtexperts in Zuid-Holland.

356 klanten uit Zuid-Holland bevelen een bij Casius in Zuid-Holland aangesloten vochtbestrijder, vochtbehandelaar, lekdetectiebedrijf of vochtexpert aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een vochtexpert, goed èn betaalbaar, uit Zuid-Holland bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een vochtexpert in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij vochtexperts voor: kelder waterdicht maken, schoon maken kruipruimte, waterschade plafond en verven, kruipruimte isolatie, schimmel in de kruipruimte verwijderen en behandelen, betonnen balkon herstellen en impregneren, vliering op zolder laten maken, uitvoeren van onderzoek naar daklekkage, lekkage bij raamkozijn, waterschade rapport maken voor de verzekering, lekkage schade stucen en schilderen, waterschade in slaapkamer herstellen, waterschade boven, ligt nu tapijt, oorzaak vochtplekken in de erker beoordelen en herstellen, herstelwerkzaamheden na waterschade en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke vochtexpert uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een vochtbestrijder, vochtbehandelaar, lekdetectiebedrijf of vochtexpert voor vochtproblemen in de provincie Zuid-Holland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een vochtexpert in Zuid-Holland:

dinsdag 30 juni 2020

Stank uit kruipruimte oplossen

Na een flinke regenbui stinkt het of aan de voorkant van het huis of aan de achterkant ligt eraan hoe de wind staat. Wij hebben ons huis laten isoleren 2 jaar geleden en de oude roosters zitten nu dicht er zijn wel andere roosters geplaatst. Wij zijn opzoek naar een vakman die voor ons kan opsporen waar dit vandaan komt en een goede oplossing voor kan vinden
zondag 28 juni 2020

Uitvoeren van onderzoek naar daklekkage

Na hevige regenval zijn er vochtplekken ontstaan op het plafond en op een muur in een slaapkamer aan de voorzijde van de woning. Teneinde te achterhalen wat de oorzaak van deze vochtplekken is, willen wij een onderzoek naar daklekkage uit laten voeren.
zondag 21 juni 2020

Optrekkend vocht aanhechten loslatend stucwerk

Aanhechten loslatend stucwerk op muur met rond 20-22% vochtpercentage. 50 cm vanaf de vloer (4 strekkende meter) + stucwerk muurtje 2 m x 1,5 m.
zondag 21 juni 2020

Schimmel behandelen of verwijderen

Schimmel behandelen op binnenmuren en plafond woonkamer en gang nieuwbouwwoning door langdurig vocht
woensdag 17 juni 2020

Waterschade plafond en verven

Ik heb waterschade in het plafond van mijn keuken. Het plafond bestaat uit 3 gipsplaten die waarschijnlijk (niet zeker) vervangen moeten worden. In ieder geval moet mijn keuken gewit worden en zo ja, dan zal ook de huiskamer gewit moeten worden. Dit is ongeveer 50 m2. Graag ontvang ik een offerte incl vervangen van de gipsplaten in mijn keuken. Het gaat om een verzekerings klus.
vrijdag 12 juni 2020

Lekkage schade stucen en schilderen

Plafond van circa meter moet gedaan worden en er naast gelegen muur van 4 vierkante meters behandelen en overschilderen. Vertoont sporen van lekkage. Dit alles op begane grond. Op de eerste etage moet aangetaste behang verwijderd worden, met voorstrijkmiddel behandeld worden en vervolgens overschilderen. Omtrek circa 5 x 3 meters.
maandag 8 juni 2020

Mogelijk zwarte schimmel/vochtprobleem onder laminaatvloer in appartement

I've been having black mold related health problems since I moved into this apartment (3th floor) in October, 2019. I would like to have laminaat floor removed in 4 spots (in three rooms), and have the space checked underneath the flooring, for what I suspect is black mold. I would like to know how much it's going to cost - initial assessment of the problem. At the moment, nothing is visible. However, in February, 2020 there was a one time water leak into the floor from the radiator, which made our health problems worse as it activated the mold, which was already there, seems like it. Vochtprobleem/mogelijk schimmel onder de laminaatvloer, verergerd door (inmiddels herstelde) lekkage aan radiator. Gaat om een appartement op de 3e verdieping. Graag inspectie van de ondervloer door een gespecialiseerd bedrijf in vochtbehandeling.
zaterdag 6 juni 2020

Oorzaak vochtplekken in de erker beoordelen en herstellen

Ik heb een jaren 30 woning met erker. Er is een vochtvlek die hersteld moet worden
dinsdag 2 juni 2020

Onderhoud voegen

De voegen van ons pand (>100m2) zijn na enkele decennia toe aan onderhoud. Er is beneden een vochtprobleem in de binnenmuur (door de regenpijp) waar ook naar gekeken moet. Het gaat om een bakstenen woning van 3 verdiepingen uit 1915.
dinsdag 26 mei 2020

Offerte waterschade laminaat

Wegens waterschade enkele maanden geleden dient het laminaat vervangen te worden. Gaat om een totaal vloeroppervlakte van 80m2 waarvan ongeveer 50 m2 eruit gehaald moet worden. Het gaat om tegellaminaat Helix Stone waarbij ik geen artikelnummer heb en dus niet weet of het nog bestaat. Er is een kans dat er een heel nieuw laminaat in moet worden geplaatst als dat laminaat niet meer bestaat. In dat geval zal alles vervangen moeten inclusief ondervloer, plinten, verwijderen meubels, en opslag. Graag een complete offerte voor het indienen bij de verzekering.
maandag 25 mei 2020

Gevel lekkage

Ik wil graag dat de gevel achter bij de aanbouw wordt nagekeken. Bij storm af en toe lekkage.
vrijdag 22 mei 2020

Vochtplekken herstellen

Vochtplekken aan de bovenkant van de muur langs de hele westzijde van het appartement. Waarschijnlijk een structureer probleem met de buitenmuur. Oppervlakte van de muren is 50 m2.
maandag 18 mei 2020

Lekkage schade stucen

Mijn muren en de rand van het raam moeten gestuct worden. Ik heb een lekkage gehad. Er moet in totaal 2 meter muur gestuct worden.
zaterdag 16 mei 2020

Schimmel op beton

Ik heb lekkage gehad waardoor het is gaan schimmelen,onder men ondervloer,dus ook op het beton dus in de keuken hal en slaapkamer
dinsdag 12 mei 2020

Waterschaderapport opstellen

Door een lekkage is er schade ontstaan aan mijn keuken. slang van de kokende water kraan is gescheurd En hierdoor is de gehele beneden verdieping onder gelopen. Hierdoor is het gootsteen kastje overal uitgezet en de 3 zijpanelen die op de grond rustte. Ook de vaatwasser deur is waarschijnlijk uitgezet want deze klemd nu enorm. Zie ook de bijgevoegde foto's. Ik ben opzoek naar een partij die voor mij een waterschade rapport kan opstellen, en vervolgens ook alles kan herstellen.
dinsdag 12 mei 2020

Schaderapport waterschade opstellen

Ik moet eind deze maand mijn huurwoning opleveren. Er is een tijd geleden een lekkende wasmachineaansluiting geweest in de badkamer. Hierdoor is waterschade in de slaapkamer ontstaan. Dit is inmiddels alweer droog. De huisbaas wil, als ik het zelf opknap, een schaderapport zien.
dinsdag 12 mei 2020

Vocht in de gevel oplossen en mogelijk isoleren

Het betreft een huis uit 1899, aan de voorzijde van de woning in het slaapgedeelte zijn de wanden altijd koud, er treed nu ook schimmel op en gips laat los. Wij zouden graag advies willen hebben wat de oorzaak is en hoe we dit kunnen oplossen. Het is een enkelsteens muur op een kant waar weinig zonlicht komt, dus wij vermoeden dat dat de oorzaak is en daarom denken wij aan isoleren een de binnenzijde. Het gaat om een slaapkamer van ongeveer 4,4-5 meter breed x 3-3,5 meter hoog.
vrijdag 8 mei 2020

Vanwege waterschade

Ik wil graag dat er iemand komt kijken naar de waterschade vanwege een lekkage. De Afwasmachine is namelijk gaan lekken. De vloer en ondervloer zijn nu beschadigd. Lekkage is daarnaast tot aan kelder gekomen. In de keuken ligt er een linoleum vloer, deze is gaan bubbelen, gaan om 6 m2. Daarnaast deel houten vloer kromgetrokken, ook 6 m2. Daarnaast ook waarschijnlijk schade in muren en dergelijken. Graag iemand naar laten kijken naar de waterschade en beoordelen wat er aan moet gebeuren.
dinsdag 5 mei 2020

Ventilatiegaten naar kruipruimte boren (meerdere compartimenten aanwezig)

We willen graag onze kruipruimte(s) ventileren, dus zoeken we iemand die betonboringen uit kan voeren. De ventilatieroosters met schuine schacht hebben we online al aangeschaft. Het zijn 3 of 4 compartimenten, dus wij verwachten dat er 5 of 6 gaten geboord moeten worden, maar wij laten ons graag adviseren. U kunt ons altijd bellen of mailen.
zaterdag 2 mei 2020

Lekkage balkon en buitenmuur opsporen en verhelpen

In oktober hebben we een lekkage gehad aan de achterzijde van de woning. Op de uitbouw is een balkon gerealiseerd en door de grote hoeveelheid regen kon de waterafvoer het vermoedelijk niet aan. Het water is toen de muur ingetrokken, dit zowel boven als beneden het geval. Er zijn vochtplekken te zien aan de zijde van het plafond, maar ook in de bijkeuken in de muur. Boven is de onderzijde nat en vochtig (geweest) en dient opgelost te worden. Ook dient er gekeken te worden wat de oorzaak kan zijn en dit te verhelpen.
zaterdag 2 mei 2020

Kelderrenovatie

Ik wil allereerst de vochtproblematiek van mijn kelder verhelpen. Bij hevige regenval komt er water omhoog. Er is een dompelpomp aanwezig. In een van de wanden op de verdieping erboven zijn vochtproblemen. Er lopen in de kelder ook stalen H balken over de lengte onder de houten vloer, die aan de koppen aan het roesten zijn en vervangen moeten worden. Ook is er optrekkend vocht naar de verdieping naar boven. De kelder is ongeveer 4 x 11 meter groot. Ik wil daarnaast deze kelder graag laten verdiepen en waterdicht laten maken zodat er een bruikbare woonverdieping ontstaat. Betonnen vloer moet weggehaald worden. Daarnaast moet er zand uit de kelder worden gezogen. Ook nodig om een trapgat te maken en - indien mogelijk - de toilet van de begane grond te verplaatsen naar de kelder. (toegang tot de kelder is nu alleen via de tuinzijde, en aan de straatzijde is een raampje van ongeveer 1m x 30 cm.) Ik heb 2 buren in de straat die hetzelfde overwegen, dus eventueel is een grotere opdracht mogelijk.
donderdag 30 april 2020

Waterschade door wasmachine

Mijn wasmachine in de zolder heeft gelekt door een kapotte onderdeel. Dit moet eerst worden gerepareerd. Daarnaast zit er nu water onder de laminaten op de zolder en 2 kamers op 1e verdieping. Het betreft een tussenwoning. De totale oppervlakte aan waterschade is zo´n 24 m2.
zaterdag 18 april 2020

vocht probleem dijkhuis

Hallo, Wij zijn gister in ons nieuwe dijkhuis getrokken, waar we in het onderhuis veel last hebben van vocht door de muur en vloer. Graag zouden wij willen weten of dit opgelost kan worden en de eventuele kosten.
vrijdag 17 april 2020

Kelder drogen en waterdicht maken

Onze kelder heeft 10 cm onder water gestaan. Nu ie het droog. We willen graag waterdicht laten maken. De vloer is van beton, de muren zijn van grijze stenen met tussenin voegcement. Grijze stenen zijn niet helemaal poreus maar er zitten gaten in. We hebben geen vloerbedekking, wel een tafel en een stellage staan. Dit zouden we eventueel eruit kunnen halen. Ik denk dat de eerste stap is om de vloer geheel droog te krijgen. De kelder is hoogte: 2,20, lengte: 4,30 en breed: 4,10 meter. Het water dat in de kelder stond is weggezogen. De vloer is nog vochtig. Ik neem aan dat eerst met warmte blazer (of zoiets) moet drogen. En dan behandeld tegen vocht. Graag ontvangen wij een prijs indicatie en contact gegevens van expert die langs kan komen om met ons een passend plan te maken. Wat zou na goedkeuring offerte ongeveer de tijdslijn zijn voor deze klus? Wanneer starten, en hoe lang duurt het?
woensdag 15 april 2020

Waterschade rapport maken

Wij hebben een lekkage op meerder plakken van onze woning. Wil graag een hertsel offerte ontvangen, daarvoor willen wij een waterschade rapport laten opstellen. hieronder de maten van de muren en plafond die hersteld dienen te worden: Kleine muurtje tuinkant: 1.95 m2 Middelste muurtje tuinkant: 4.16 m2 Plafond woonkamer: 24.19 m2 Plafond keuken: 10.50 m2 Slaapkamer 1: 3.00 m2 Slaapkamer 2: 9.43 m2

Partners

Partners van Casius