Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij vochtexperts voor vochtprobleem oplossen in een hoekwoning:

Vochtprobleem oplossen in een hoekwoning

Wij wonen in een hoekwoning, gebouwd rond 1976. We hebben in het huis last van een hoge vochtigheid, met name in de slaapkamer. Er is hier en daar sprake van schimmelvorming, terwijl wij toch erg veel ventileren en verwarmen. Ook hebben we klimop verwijderd van de gevel. Wij hebben een inpandige badkamer zonder ramen maar met een afzuigsysteem. We hebben ook een flink vochtige kruipruimte. We willen de woning graag laten beoordelen en ons laten adviseren over de maatregelen die er nodig zijn. We ontvangen graag uw plan van aanpak en prijsindicatie.
Onze klant uit Middelburg (Zeeland) wenst(e) offertes van vochtexperts voor vochtproblemen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor vochtprobleem oplossen in een hoekwoning uit heel Nederland:

Onderzoek naar en oplossen vochtprobleem en schimmelvorming

We live in a house that was built in the early 70's and we discovered mold growing under and behind our sofa in the tv-room, downstairs. First I noticed odd smell and then we saw that there was mold all over the plint and then on the floor as well and black spots on the floor. Can you measure the humidity? The humidity in our house is always quite high. There is also bad smell under our stairs and one floor board is warped in the living room and there is a bit odd smell as well. We would like to have a professional to come to our house and investigate the situation.

Vochtprobleem in woning oplossen

Vlekjes(vocht/schimmel) op tussenmuur woonkamer en grote vlek(vocht/schimmel) in hoek woonkamer zo ook op de andere kant van woning ook condens op de ramen (onderin)en dubbel glas

Vochtprobleem oplossen in garage

In een hoekgarage staat na een gewone regenbui een plas water. Het de enkelsteens buiten muur lijkt nat en er lijkt water doorheen te sijpelen. Aan de buitenmuur is te zien dat de voegen goed zijn maar een betonnen randje op straatniveau is deels afgebrokkeld. Bij het weghalen van een stoeptegel naast de muur blijkt de grond erg vochtig en de stenen onder straatniveau erg zacht. Wat is uw advies?

Vochtprobleem aan binnenmuur oplossen

Het repareren van de gevel de stukkende stenen vervangen. Schoonspuiten impregneren en opnieuw voegen van de gevel

Bakgoot laten vervangen en vochtprobleem oplossen

HET GROTE PROBLEEM : Fundering onder de dressing is voor een afstand van een 10 a 15 meter vochtig. Nat tot zelfs 1 meter diep. Mogelijks zelfs dieper. Dat vocht zit dus tegen de muur waardoor de muur nat blijft en vocht verder naar binnentrekt. Oorzaak: Die dakgoot en regenpijp die kapot is. Enorm groot dak erboven waardoor debiet van water welke naar beneden komt bij regenweer zeer groot is. Daar valt een massa water naar beneden. Oplossing : 1 ) Zo snel mogelijk dakgoot - is geen dakgoot doch BAKGOOT - vervangen; 2 ) Natte grond eruit halen - halve meter van muur - en droge grond insteken. De werkplek is goed bereikbaar en de afvoer van het afval wordt door de klant gedaan

Vochtprobleem in de meterkast oplossen

Tegen de achterwand van mijn meterkast is al enige tijd (opkruipend) vocht zichtbaar. Ook hangt er een muffe geur. De meterkast is inpandig gesitueerd op de benedenverdieping van een eengezinswoning. Mogelijk komt dat vocht uit de kruipruimte onder het huis, maar zover ik dat kan beoordelen is het daar droog. Een andere mogelijkheid is dat het vocht door de achterwand komt. Daar bevindt zich namelijk de wc met een ingebouwd hangtoilet. Afijn, ik zoek een vakman die dit uit kan zoeken en op kan lossen.

Vochtprobleem en loslatend stukwerk oplossen

Er kruipt vocht omhoog in de muren van mijn stenen schuur. Het stukwerk aan de binnenkant laat op plaatsen los en bevat gaten. De houten plafondplaten/-balken zijn ook aan vervanging toe.

Vochtproblemen in een chalet oplossen

Ik wil graag af van vochtprobleem in mijn chalet. Ik heb foto's bijgevoegd van de situatie, zodat u kunt zien wat ik bedoel.

Vochtprobleem gevel oplossen

Ik wens een offerte aan te vragen voor het oplossen van het vochtprobleem in de voorgevel mijn hoekwoning, eventueel ook renovatie van de achtergevel (afhankelijk van de kostprijs). In de 2 slaapkamers aan de straatkant worden enkele muren vochtig (voornamelijk bij slagregen). Het huis dateert van 1935. Het dak en de goten werden vorig jaar vernieuwd. De schimmelfoto is van voordat het dak is aangepakt.

Vochtprobleem in huis oplossen

Ik wil weten waardoor het komt waarom mijn huis vochtig is. En natuurlijk wat ik eraan kan doen dat het zo goed als helemaal opgelost en droog wordt en blijft. Dat is nodig omdat hier geverfd moet worden maar niets helpt als het nat en vochtig is hier. Ik hoop dat jullie langskomen en mij een goede raad/advies geven zodat alles weer top is.

Partners

Partners van Casius