Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een vochtexpert uit Middelburg te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vochtexperts. U komt in Middelburg heel eenvoudig en snel in contact met één vochtexpert of meerdere vochtexperts.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vochtexpert een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze vochtexperts in Middelburg u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vochtexpert!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende lekdetectiebedrijven, vochtbestrijder, vochtbehandelaars en vochtexperts in Middelburg of directe omgeving.

544 klanten uit Middelburg bevelen een bij Casius in Middelburg aangesloten vochtbestrijder, vochtbehandelaar, lekdetectiebedrijf of vochtexpert aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een vochtexpert, goed èn betaalbaar, uit Middelburg bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een vochtexpert in Axel, Breskens, Burgh Haamstede, Goes, Heinkenszand, Hulst, Kapelle, Middelburg, Oost-Souburg, Sas van Gent, Sint Jansteen, Terneuzen, Tholen, Vlissingen, Zierikzee uit Zeeland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij vochtexperts voor: vloerbalken vervangen en zwambestrijding, kelder vochtdicht maken, kruipruimte isolatie, onderhoud voegen, ventilatiegaten kruipruimte tbv roosters tuingevel boren, schoonmaken/reinigen van de kruipruimte, verwijderen van de schimmel en vervangen van de rioolbuis, schimmel op beton, vocht in de gevel oplossen en mogelijk isoleren, laminaat vervangen, offerte waterschade laminaat, vochtplekken herstellen, lekkage, optrekkend vocht vanuit de kelder verhelpen, schimmel laten verwijderen + Schilderen, kelder waterdicht maken en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke vochtexpert uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een vochtbestrijder, vochtbehandelaar, lekdetectiebedrijf of vochtexpert voor vochtproblemen in Middelburg staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een vochtexpert in Middelburg:

Vochtmeten door erkend bedrijf

In verkochte woning is een vochtprobleem, wij hebben een rapport nodig waaruit blijkt dat de vloer droog genoeg is om een vloer (marmoleum) te leggen. Deze officiële rapportage hebben wij nodig, zodat de nieuwe bewoners hun nieuwe vloer kunnen laten leggen.

Vochtprobleem door optrekkend vocht

We hebben een boerderij gekocht van zo'n 300 jaar oud, een monumentaal pand. Er zit zeer waarschijnlijk vocht in het huis, dit concluderen wij door een muffe geur (die zeer varieert), vochtplekken op muren, verroeste leidingen, schimmel op muren. We hebben een vochtmeting laten uitvoeren en willen graag een second opinion voordat we besluiten te kiezen voor een bepaalde aanpak.

Vochtprobleem oplossen in een hoekwoning

Wij wonen in een hoekwoning, gebouwd rond 1976. We hebben in het huis last van een hoge vochtigheid, met name in de slaapkamer. Er is hier en daar sprake van schimmelvorming, terwijl wij toch erg veel ventileren en verwarmen. Ook hebben we klimop verwijderd van de gevel. Wij hebben een inpandige badkamer zonder ramen maar met een afzuigsysteem. We hebben ook een flink vochtige kruipruimte. We willen de woning graag laten beoordelen en ons laten adviseren over de maatregelen die er nodig zijn. We ontvangen graag uw plan van aanpak en prijsindicatie.

Regendoorslag in keldermuur

Een deel van mijn keldermuur is in de jaren opgemetseld, toen het kelderluik naar de straat is verwijderd. Dit stuk muur is poreus en bij hevige regenval loopt het water door dat stuk, dat is 2 a 4 m2, de kelder in. Gaarne contact opnemen voor het bespreken van de mogelijkheden, zoals injectie of iets dergelijks.

Schimmel badkamer verwijderen en behandelen

Wij hebben last van schimmel in de inpandige badkamer. Er is centrale afzuiging maar die werkt onvoldoende. Plafond is ernstig aangetast en ook aan de bovenkant de voegen van de betegelde muur. Kitranden en douchewand. We willen graag een vrijblijvende offerte wat de kosten zijn om dit te laten verwijderen door een specialist. Tevens behandelen zodat de schimmel niet snel terug kan komen. Oppervlakte is ongeveer 4 vierkante meter. Voorzien van ligbad, wastafel, wc en douche(cabine).

vochtige kelder

Bestaande kelder. Het is een voorkelder. Er zitten wat vochtplekken in de muur. De muren moeten behandeld worden. In deze ruimte slaap ik. 5m bij 3,5m.