Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij vochtexperts voor vochtmeting in woningen uit laten voeren:

Vochtmeting in woningen uit laten voeren

Vochtmeting uitvoeren en diagnose opstellen bij grotere problemen samen zien naar meer opties.
Onze klant uit Hulst (Zeeland) wenst(e) offertes van vochtexperts voor vochtproblemen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor vochtmeting in woningen uit laten voeren uit heel Nederland:

Lekkage balkon opsporen en verhelpen

Wij wonen in een appartementencomplex uit bouwjaar 2002. De woningen hebben hier inpandige balkons. Momenteel hebben onze buren een natte balkonvloer en gevel, vermoedelijk door een probleem met de hemelwaterafvoer van het balkon van het bovengelegen appartement. Wij zelf hebben door vochtdoorslag nu ook een natte muur op het inpandige balkon. Het probleem zit dus vermoedelijk op de 5e etage. Er zijn bouwtekeningen aanwezig. We willen graag een vochtmeting van de balkonvloer en gevel laten doen en de oorzaak van het probleem laten opsporen en aanpakken. We maken hiervoor graag een afspraak.

Vochtmeting in woningen uit laten voeren

Ik bezit 2 woningen en deze zijn in de verhuur (twee locaties). Onder in de muren zitten een aantal vochtplekjes, het is optrekkend vocht van onder naar boven tot een hoogte van ongeveer 70 cm. Een plek bij de voordeur en een plek in de woonkamer (begane grond) in het midden van de muur. Het gaat om niet al te grote plekken, ik wil graag weten wat de oorzaak hiervan is en hoe dit te verhelpen.