Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij vochtexperts voor oorzaak van muffe lucht opsporen:

Oorzaak van muffe lucht opsporen

Stank in een vaste kast op de overloop. Continu aanwezig. Dezelfde geur is ook in vlagen op de zolder aanwezig, in mindere mate.
Onze klant uit Grijpskerke (Zeeland) wenst(e) offertes van vochtexperts voor vochtproblemen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor oorzaak van muffe lucht opsporen uit heel Nederland:

Zo nodig balken vervangen en muren injecteren tegen optrekkend vocht

Enkele balken in mijn woning van 1910 beginnen door te zakken en er hangt een muffe lucht in huis. De oorzaak lijkt te zijn: optrekkend vocht in de muren vanuit de fundering. Graag ontvang ik offertes voor het (zo nodig) vervangen van de vloerbalken (of een andere soort vloerrenovatie) en het injecteren van de muren tegen het optrekkende vocht, als dat de oorzaak is.

Muffe lucht uit de kruipruimte en meterkast verhelpen

Een muffe lucht die uit de kruipruimte en uit meterkast komt verhelpen. Dit probleem bestaat al lang. Het huis is niet vochtig. In de kruipruimte staat ook geen water. De woning is van de jaren '70 of '80. Ik wil graag dat er een vakman naar de oorzaak gaat zoeken en met mogelijke oplossingen komt.

Muffe lucht in de gang onderzoeken

Wij hebben regelmatig een muffe geur in de hal, maar kan de oorzaak niet lokaliseren. De kruipruimte lijkt niet heel vochtig. Ik zou graag de oorzaak willen laten achterhalen en vervolgens dit oplossen. Kunt u dit onderzoeken en oplossen en wat zou dit kosten?

Muffe lucht in de gang onderzoeken

Wij hebben regelmatig een muffe geur in de hal maar kan de oorzaak niet lokaliseren. De kruipruimte lijkt niet heel vochtig. Ik zou graag de oorzaak willen laten achterhalen en vervolgens dit oplossen. Kunt u dit onderzoeken en oplossen en wat zou dit kosten?

Muffe geur oplossen in de woonkamer

We hebben een muffe lucht in onze woonkamer. Ik vermoed dat dit uit de kruipruimte onder de woonkamer komt. De oppervlakte is ongeveer 40 m2. Op één plek zit een klein beetje schimmel in de hoek bij de plint. Wij willen een offerte voor een onderzoek naar de mogelijke oorzaak en eventuele oplossingen zoals isolatie.

Stank en een muffe lucht in de woning

Al een paar maanden ruik ik een vochtige lucht in de meterkast. De muffe lucht is inmiddels ook in het naastgelegen toilet te ruiken, maar ook in het halletje. Ik vermoed lekkage en heb een loodgieter laten komen. Hij is in de kruipruimte geweest maar daar was het niet vochtig en stonk het ook niet. De ventilatieroostertjes zijn vrij. Als ik in de badkamer op de bovenste etage ontstopper in de goot giet, dan ruik ik de geur van de ontstopper in de meterkast. Zou dan de afvoer van de badkamer de oorzaak zijn? De badkamer is in mei 2015 verbouwd. Ook ruik ik de vochtlucht soms in de afvoer in de keuken. Als ik aan het afwassen ben en het water loopt door, komt door het roostertje aan de zijkant een muffig, vochtig luchtje. Ik vraag me af waar dit aan zou kunnen liggen.

Oorzaak muffe geur in slaapkamer opsporen en verhelpen

In mijn slaapkamer achter de kledingkast ruiken wij een erg muffe geur. Achter de muur van de slaapkamer zit de badkamer. We vermoeden dat er een lekkage is of dat er op andere wijze vocht doordringt in de slaapkamermuur. We willen dit graag even laten beoordelen, zodat erger voorkomen kan worden. We krijgen graag advies over de beste aanpak en de kosten daarvan.

Vochtprobleem kruipruimte verhelpen

De kruipruimte veroorzaakt een muffe lucht en soms wat vocht in de kasten. We hebben een houten vloer, welke deels geïsoleerd is. Het grootste gedeelte van de kruipruimte bestaat uit een zandvloer. Er staat geen water in de kruipruimte en waarschijnlijk is er te weinig ventilatie. Het gaat om een ruimte van ongeveer 55 vierkante meter welke goed te bereiken is. Graag komen kijken wat de oorzaak is van de muffe lucht en dit verhelpen.

Muffe lucht op de zolder opsporen

Wij hebben sinds een paar jaar last van een muffe lucht op onze zolder. Wij zijn de lucht gaan ruiken na het isoleren van onze zolder. Het isoleren is door ons zelf gedaan met glaswol. Er zit een groot dakraam aan twee zijden, daar komt frisse lucht vandaan. Zelf kunnen we wel een aantal oorzaken bedenken maar zouden graag een inspectie willen van een expert, zodat we ook gericht de oorzaak kunnen aanpakken. Er is ooit lekkage geweest in het dakbeschot.

Oorzaak schimmel en schimmellucht vinden

Wij zijn op dit moment bezig met de renovatie van ons huis. Op de begane grond hebben wij in de voorkamer 5 lagen vloerzeil verwijderd en in plaats daarvan laminaat gelegd. Sindsdien ruikt het in de kamer naar schimmel / kelder / muf. Ondervloer is van hout, 80 jaar oud. Wij vermoeden dat het uit de kruipruimte komt, hoewel deze droog lijkt. We weten dus eigenlijk niet goed waar het door veroorzaakt wordt. Kortom: wij zijn op zoek naar iemand die gespecialiseerd is in vochtproblemen in huis en ons kan helpen met het vinden van de oorzaak van de muffe schimmellucht. Wat kost het om de oorzaak te zoeken en in tweede instantie de kosten voor het verhelpen?