Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een vochtexpert uit Goes te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vochtexperts. U komt in Goes heel eenvoudig en snel in contact met één vochtexpert of meerdere vochtexperts.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vochtexpert een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze vochtexperts in Goes u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vochtexpert!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende lekdetectiebedrijven, vochtbestrijder, vochtbehandelaars en vochtexperts in Goes of directe omgeving.

317 klanten uit Goes bevelen een bij Casius in Goes aangesloten vochtbestrijder, vochtbehandelaar, lekdetectiebedrijf of vochtexpert aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een vochtexpert, goed èn betaalbaar, uit Goes bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een vochtexpert in Axel, Breskens, Burgh Haamstede, Goes, Heinkenszand, Hulst, Kapelle, Middelburg, Oost-Souburg, Renesse, Sas van Gent, Terneuzen, Tholen, Vlissingen, Zierikzee uit Zeeland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij vochtexperts voor: mergelkelder vochtvrij maken +stukje beton reparatie, plafond, electra, vloer herstellen na waterschade, een vochtinspectie in de kruipruimte voor de vloerbalken, optrekkend vocht + zwam in vloer, vocht in kelder verhelpen, vochtprobleem nieuwbouwmuur detecteren en oplossen, schimmelprobleem oplossen muur na lekkage, schimmel laten verwijderen, ventilatie kruipruimte controleren, schuur isoleren, ventileren en vochtvrij krijgen, lekkage serre verhelpen, waterschade rapport, oplossing vochtige muur, ventilatiegaten en roosters in kruipruimte maken en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke vochtexpert uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een vochtbestrijder, vochtbehandelaar, lekdetectiebedrijf of vochtexpert voor vochtproblemen in Goes staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een vochtexpert in Goes:

Optrekkend vocht bij buitenmuren

In ons jaren-30 huis hebben we last van optrekkend vocht, met name langs de buitenmuren. Wij zijn benieuwd wat we hieraan kunnen doen, en vooral wat de oorzaak is.

Lekkage via een muur of dak

Wij wonen in een hoekwoning en hebben ontdekt dat we in een slaapkamer op de 1e verdieping een fors beschimmelde muur hebben. We hebben daar onlangs een grote kast weggehaald en daarna werd het probleem zichtbaar. De hele muur lijkt vochtig. We zien aan de buitenkant wel een mogelijke scheur in de gevel. Ook is het mogelijk dat er water binnenkomt via de aansluiting met het dak. We laten dit graag op korte termijn onderzoeken en de oorzaak aanpakken. We ontvangen hiervoor graag uw offerte.

Vocht in de muren

Graag wil ik advies over het volgende. Wij hebben last van optrekkend vocht met name in de hal, gangkast en woonkamer. Zelfs af en toe met schimmel en wij hebben regelmatig zilvervisjes. Het lijkt er op dat alle rode bakstenen buiten nat zijn van onze hoekwoning. Ik wil dit laten oplossen en voorkomen. Kunnen we een afspraak maken om de mogelijkheden te bespreken?

Vochtige muren in de aanbouw

Ik denk dat er vocht zit in de muren van de aanbouw.

Vochtmeting in huis uit laten voeren

Ik wil graag een vochtmeting in mijn huis laten uitvoeren. Wij hebben optrekkend vocht in de aanbouw, maar ik wil het graag inzichtelijk hebben waar wij nog meer vocht problemen hebben in huis en waar wij het meeste warmte verliezen. Het betreft een tussenwoning uit 1974. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Luchtvochtigheid meten in de woning

Wij hebben sinds april 2014 nieuwe kozijnen gekregen met dubbelglas en nu krijgen wij vocht en schimmelplekken in het huis. Graag iemand die een meting naar de luchtvochtigheid in huis kan doen en evt. de oorzaak kan opsporen en wil kijken of er wel genoeg geventileerd kan worden in huis.

Schimmelbestrijding in de woning

In mijn privé woning is schimmel onder het systeemplafond ontstaan en ben op zoek naar een bedrijf die dit kan verwijderen. Het zit op een aantal plekken. Schat ongeveer 10 m2.

Schimmelexpert

Overmatige zwarte schimmel aan wand en plafond in de badkamer. Er is mechanische ventilatie, maar geen raam.

Vocht in muur

Er zit vocht in mijn binnenmuur maar weet niet waar het vandaan komt. Verf komt van de muur af. Graag inspectie, herstel/reparatie/oplossing. Het gaat om meerdere plekken in de muur. Betreft een stuk in de hal en een stuk in de keuken, wanden rondom toilet.

Wij hebben al zeker 20 jaar last van een ...

Wij hebben al zeker 20 jaar last van een lekkage. Niets ernstigs, maar we willen dat nu toch wel eens opgelost hebben. In eerste instantie alleen de oorzaak vinden!!! Het is een lekkage van het platte dak van de bijkeuken naar de onderliggende woonkamer. We hebben al verscheidene dakdekkers erbij gehaald, maar tot nu toe alleen maar lapwerk. Met moderne middelen moet deze lekkage toch op te sporen zijn????

water in kruipruimte

water in kruipruimte