Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een vochtexpert uit Zeeland te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vochtexperts. U komt in de provincie Zeeland heel eenvoudig en snel in contact met één vochtexpert of meerdere vochtexperts.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vochtexpert een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze vochtexperts uit Zeeland u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vochtexpert!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende lekdetectiebedrijven, vochtbestrijder, vochtbehandelaars en vochtexperts in Zeeland.

28 klanten uit Zeeland bevelen een bij Casius in Zeeland aangesloten vochtbestrijder, vochtbehandelaar, lekdetectiebedrijf of vochtexpert aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een vochtexpert, goed èn betaalbaar, uit Zeeland bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een vochtexpert in Axel, Breskens, Burgh Haamstede, Goes, Heinkenszand, Hulst, Kapelle, Middelburg, Oost-Souburg, Sas van Gent, Sint Jansteen, Terneuzen, Tholen, Vlissingen, Zierikzee uit Zeeland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij vochtexperts voor: kelder waterdicht maken, schoon maken kruipruimte, waterschade plafond en verven, kruipruimte isolatie, schimmel in de kruipruimte verwijderen en behandelen, betonnen balkon herstellen en impregneren, vliering op zolder laten maken, uitvoeren van onderzoek naar daklekkage, lekkage bij raamkozijn, waterschade rapport maken voor de verzekering, lekkage schade stucen en schilderen, waterschade in slaapkamer herstellen, waterschade boven, ligt nu tapijt, oorzaak vochtplekken in de erker beoordelen en herstellen, herstelwerkzaamheden na waterschade en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke vochtexpert uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een vochtbestrijder, vochtbehandelaar, lekdetectiebedrijf of vochtexpert voor vochtproblemen in de provincie Zeeland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een vochtexpert in Zeeland:

woensdag 25 december 2019

Vocht problemen verhelpen

Wij hebben lekkage gehad in de badkamer. De oorzaak lag bij de buren. Nu blijft mijn buiten muur nog nat, en daar zit isolatie achter. We komen er met de buren niet uit dus nu komt er een deskundige van de verzekering kijken en eventueel de schade vast te stellen. Wij zouden het fijn vinden dat er ook iemand een onafhankelijk persoon daar bij aanwezig zou zijn en daarna overgaan tot reparatie.
dinsdag 19 november 2019

Herstellen waterschade binnen

Door lekkage is er waterschade ontstaan aan het plafond en de muren, het zou gaan om ongeveer 15-20 m2. Het plafond en muren zijn verkleurd en moeten hersteld/ geschilderd worden. Zie foto's. Het lekkage is momenteel hersteld.
zondag 1 september 2019

Vochtmeting in woningen uit laten voeren

Vochtmeting uitvoeren en diagnose opstellen bij grotere problemen samen zien naar meer opties.
woensdag 3 april 2019

Vochtmeten door erkend bedrijf

In verkochte woning is een vochtprobleem, wij hebben een rapport nodig waaruit blijkt dat de vloer droog genoeg is om een vloer (marmoleum) te leggen. Deze officiële rapportage hebben wij nodig, zodat de nieuwe bewoners hun nieuwe vloer kunnen laten leggen.
donderdag 10 januari 2019

Vochtmeting - Vloer

Ik wil graag een offerte voor het meten van de vocht in de vloeren op de begane grond. De afmetingen weet ik niet precies. Het betreft hier een tegen expertise of second-opinion betreffende een geschil voor de schade aan de laminaten vloer.
zaterdag 2 juni 2018

Optrekkend vocht bij buitenmuren

In ons jaren-30 huis hebben we last van optrekkend vocht, met name langs de buitenmuren. Wij zijn benieuwd wat we hieraan kunnen doen, en vooral wat de oorzaak is.
dinsdag 27 maart 2018

Oorzaak van muffe lucht opsporen

Stank in een vaste kast op de overloop. Continu aanwezig. Dezelfde geur is ook in vlagen op de zolder aanwezig, in mindere mate.
maandag 18 december 2017

Vochtprobleem door optrekkend vocht

We hebben een boerderij gekocht van zo'n 300 jaar oud, een monumentaal pand. Er zit zeer waarschijnlijk vocht in het huis, dit concluderen wij door een muffe geur (die zeer varieert), vochtplekken op muren, verroeste leidingen, schimmel op muren. We hebben een vochtmeting laten uitvoeren en willen graag een second opinion voordat we besluiten te kiezen voor een bepaalde aanpak.
maandag 4 december 2017

Vochtprobleem in meerdere kamers verhelpen

Wij hebben in onze woning 2 vochtproblemen. De slaapkamer op de benedenverdieping vertoont op 2 plaatsten sporen van opstijgend vocht. Op de slaapkamer boven hebben we condens op de ramen én op 1 muur. Het is een vrijstaande woning uit bouwjaar 1900 die 4 jaar geleden volledig gerenoveerd is. We willen een afspraak maken voor inspectie, advies en een prijsopgave.
zondag 29 oktober 2017

Vochtprobleem vaststellen in huis

In 1 van de kamers boven ruikt het vanaf het najaar tot het voorjaar erg muf / vochtig / naar schimmel. Graag zouden wij weten waar dit vandaan komt en hoe we dit kunnen verhelpen.
dinsdag 17 oktober 2017

Vochtprobleem oplossen in een hoekwoning

Wij wonen in een hoekwoning, gebouwd rond 1976. We hebben in het huis last van een hoge vochtigheid, met name in de slaapkamer. Er is hier en daar sprake van schimmelvorming, terwijl wij toch erg veel ventileren en verwarmen. Ook hebben we klimop verwijderd van de gevel. Wij hebben een inpandige badkamer zonder ramen maar met een afzuigsysteem. We hebben ook een flink vochtige kruipruimte. We willen de woning graag laten beoordelen en ons laten adviseren over de maatregelen die er nodig zijn. We ontvangen graag uw plan van aanpak en prijsindicatie.
vrijdag 9 juni 2017

Schimmel onder het laminaat verwijderen

Ik heb een klein appartement van 55 m2, dat na een kleine overstroming een groot probleem is. Het laminaat is helemaal gedroogd, een droger heeft er een week gestaan, de ondervloer is gewisseld, maar nu, na een paar maanden stinkt het ongelofelijk in de woning. Ik vrees dat dit schimmel onder het laminaat is. Maar ik durf zelf niet aan het laminaat te gaan trekken, omdat ik het vast kapot maak. Er is een expert van de verzekeraar geweest. Op dat moment was er niets te ruiken! Wie is specialist in schimmel onder laminaat en wie herkent ook de geur.... en kan het oplossen?
maandag 20 maart 2017

Vocht in muren bestrijden en tegengaan

Op zolder en op de 1e verdieping zijn de muren in de hoek aan de binnenkant vochtig. Ik heb al een nieuw dak laten leggen, de muren zijn gehydrofobeerd, de aannemer heeft scheuren gedicht. Het raam op zolder is eruit gehaald en opnieuw afgekit. Maar niets helpt. Men kan niet vinden waar het vocht vandaan komt. Soms zakt het vocht percentage naar 20% maar als het geregend heeft, is het weer. Hebben jullie een methode om uit te zoeken waar het vocht vandaan komt? Ik zou hiervoor graag een offerte ontvangen.
dinsdag 28 februari 2017

Ventilatie aanleggen in de kruipruimte

Ik heb een vochtprobleem in mijn halletje en kruipruimte. De voordeur tocht ook en er is sprake van condensvorming. De kruipruimte onlangs geïsoleerd met EPS chips, dit heeft al veel geholpen, maar nog niet aan de voorkant van de kruipruimte. Hier blijft het vochtig. Ik twijfel over het laten aanbrengen van ventilatie in de kruipruimte. Graag expertise/advies.
dinsdag 27 december 2016

Vochtbestrijding in het woonhuis

Ik heb aan de schouw op de eerste verdieping vocht. Er is een tijd terug nieuwe lood in de schouw gedaan door de vorige bewoners. Er zijn ook oude vochtplekken te zien. Maar probleem is nog niet opgelost, denk ik. Deels afkappen en nieuw metselwerk aanbrengen. Ook heb ik beneden aan de buitenmuur schimmel gezien op de platen die er tegenaan zijn gezet. Beneden in de woonkamer is er onderaan dus ook vochtigheid. Er heeft lange tijd een wandmeubel gestaan. Het is een buitenmuur. Graag wil ik iemand laten komen kijken. Iemand met veel ervaring. Het is geen probleem als u daar een vergoeding voor vraagt. Ik heb huisje juist gekocht en dit zijn verassingen waar ik niet op had gerekend.
zaterdag 3 december 2016

Vochtprobleem aan buitenmuur oplossen

Tijdens renovatie van onze parketvloer bleek de vloer aan de zijde van onze buitenmuur vochtig te zijn geweest. We laten de oorzaak van de vochtige buitenmuur graag onderzoeken. Mogelijk moet de muur geïmpregneerd worden. Het kan ook zijn dat de oorzaak gezocht moet worden bij de dakgoot of de daktrimmen. We maken graag een afspraak voor nader onderzoek en ontvangen daarbij dan uw plan van aanpak en een prijsopgave.
maandag 7 november 2016

Vocht in de muren

Tijdens de bouwkundige keuring kwam een vochtige muur uit de metingen. Het is een optrekkend vochtprobleem, volgens de keurder. Wij willen graag het probleem in kaart laten brengen en een offerte met een schatting van de kosten. Per 30 november krijgen we de sleutel en willen we dit als eerste aanpakken.
dinsdag 25 oktober 2016

Lekkage via een muur of dak

Wij wonen in een hoekwoning en hebben ontdekt dat we in een slaapkamer op de 1e verdieping een fors beschimmelde muur hebben. We hebben daar onlangs een grote kast weggehaald en daarna werd het probleem zichtbaar. De hele muur lijkt vochtig. We zien aan de buitenkant wel een mogelijke scheur in de gevel. Ook is het mogelijk dat er water binnenkomt via de aansluiting met het dak. We laten dit graag op korte termijn onderzoeken en de oorzaak aanpakken. We ontvangen hiervoor graag uw offerte.
vrijdag 21 oktober 2016

Muren injecteren

Graag zouden we een offerte ontvangen voor het injecteren van de muren. We hebben dit huis net. En er zit tot +- 1 meter hoog vocht op sommige plekken en als het regent worden deze plekken ook echt nat. We hebben gehoord dat injecteren hiertegen zou helpen. In het bouwkundig rapport kwam naar voren dat er vocht in de muren zit. De twee zijkanten van het huis zijn beide ongeveer 7 as 8 meter lengte. Graag laten we een vakman hiernaar kijken.
vrijdag 21 oktober 2016

Vochtbehandeling van de muren

De klus betreft de vochtbehandeling van de muren. Onze muren trekken steeds meer vocht aan in huis en ik heb het idee dat de keuken kastjes ook muf ruiken, al met al niet fijn.
dinsdag 4 oktober 2016

Water in de kelderkast verwijderen

Ik zou graag willen weten waar het vocht en water vandaan komt in de kelderkast en hoe dat verholpen kan worden. De woning heeft geen kruipruimte.
dinsdag 24 mei 2016

Vochtproblematiek in de woning oplossen

Wij wonen sinds drie jaar in een twee-onder-een-kapwoning uit bouwjaar 1954, waar wij inmiddels diverse verbouwingen hebben gedaan. Sinds enige tijd bemerken we dat we veel vocht in de woning hebben. De muren zijn vochtig en we hebben hier en daar schimmel. We hebben ontvochtigers gekocht, die al flink wat vocht uit de lucht hebben gehaald. We komen er zelf niet uit waar dit vocht vandaan komt. Mogelijk is de ventilatie onvoldoende, maar het kan ook zijn dat er vocht onder de woning staat. We laten graag onderzoek doen naar de oorzaak van deze problemen en ontvangen graag advies over de maatregelen die wij moeten nemen en de kosten daarvan.
vrijdag 29 april 2016

Opstijgend vocht in buitenmuur behandelen

In een door ons verhuurde woning hebben we momenteel last van een vochtprobleem in de buitenmuren. Dit wordt veroorzaakt door een niveauverschil van ons terrein met dat van de buren. Er is in de muren in de slaapkamer en berging opstijgend vocht in de wanden. Wij willen de buitenmuren laten injecteren tegen het vocht. Ik maak graag een afspraak om de woning te bezoeken en laten ons graag adviseren.
maandag 18 april 2016

Vochtproblemen bij de VVE

Onze VvE heeft vochtdoorslag in een deel van de garage-binnenmuur en de lekkende/druppelende afvoerpijp van de bovenliggende flats die door de garage loopt. Er zijn foto’s beschikbaar. De vochtdoorslag is, van buitenaf de garage ingezien, helemaal rechts achterin, de muur die grenst aan de ernaast liggende Westpoortflat. Dat muurgedeelte is “handnat”, overige muren in de garage zijn droog. De afvoer loopt, van buitenaf de garage ingezien, aan de linkerzijde halverwege. (In totaal lopen 3 afvoeren door de garage). De eigenaar van de garage zoekt de oorzaak bij de buren naast en boven zijn garage. Als voorzitter van de VvE vermoed ik dat het de te maken heeft met de sifons van de hemelwaterafvoer aan de voorzijde van het gebouw. De 2 afvoeren lopen dwars door alle 6 lagen naar een centraal verzamelpunt aan de achterzijde van het gebouw.
woensdag 6 april 2016

Vocht in de muren

Graag wil ik advies over het volgende. Wij hebben last van optrekkend vocht met name in de hal, gangkast en woonkamer. Zelfs af en toe met schimmel en wij hebben regelmatig zilvervisjes. Het lijkt er op dat alle rode bakstenen buiten nat zijn van onze hoekwoning. Ik wil dit laten oplossen en voorkomen. Kunnen we een afspraak maken om de mogelijkheden te bespreken?

Partners

Partners van Casius