Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een vochtexpert uit Zeist te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vochtexperts. U komt in Zeist heel eenvoudig en snel in contact met één vochtexpert of meerdere vochtexperts.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vochtexpert een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze vochtexperts in Zeist u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vochtexpert!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende lekdetectiebedrijven, vochtbestrijder, vochtbehandelaars en vochtexperts in Zeist of directe omgeving.

1034 klanten uit Zeist bevelen een bij Casius in Zeist aangesloten vochtbestrijder, vochtbehandelaar, lekdetectiebedrijf of vochtexpert aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een vochtexpert, goed èn betaalbaar, uit Zeist bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een vochtexpert in Amersfoort, Baarn, Bilthoven, De Meern, Houten, IJsselstein, Leusden, Maarssen, Nieuwegein, Soest, Utrecht, Veenendaal, Vleuten, Woerden, Zeist uit Utrecht kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij vochtexperts voor: vloerbalken vervangen en zwambestrijding, kelderrenovatie, ventilatiegaten kruipruimte tbv roosters tuingevel boren, schoonmaken/reinigen van de kruipruimte, verwijderen van de schimmel en vervangen van de rioolbuis, schimmel op beton, vocht in de gevel oplossen en mogelijk isoleren, kelder renoveren/ waterdicht maken, waterschade rapport maken voor de verzekering, waterschade door wasmachine, vochtplekken herstellen, lekkage, optrekkend vocht vanuit de kelder verhelpen, schimmel laten verwijderen + Schilderen, kelder waterdicht maken, vanwege waterschade en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke vochtexpert uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een vochtbestrijder, vochtbehandelaar, lekdetectiebedrijf of vochtexpert voor vochtproblemen in Zeist staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een vochtexpert in Zeist:

Kelder renoveren/ waterdicht maken

Het saus- en stucwerk op de muren van onze kelder komt los. Het betreft een kelder van ongeveer 8 m2 met een toegang van ca. 1,5 m2 in een huis uit 1906. De kelder is gemetseld en goed geventileerd. Er staat geen water in de kelder, maar drie van de vier muren zijn vochtig. Voor ongeveer de helft heb ik bestaande stucwerk verwijderd. De vloer is in orde. De vraag is om de kelder(muren) waterdicht op te knappen. Afwerken (sauzen) kan ik zelf. Indien gewenst, kan ik foto's aanleveren. De kelder is leeggehaald.

Advies oorzaak schimmel

Ik wil weten waarom op het plafond in mijn gang boven het glas-in-lood plotseling schimmel zit en wat ik er aan kan doen om het te laten verdwijnen.

Badkamerventilator monteren

Wij hebben een badkamer waar onvoldoende ventilatie is. We kunnen er wel een raam open zetten, maar bij de douchehoek ontstaat steeds opnieuw schimmel. Wij willen er daarom een badkamerventilator aan het plafond laten maken. Er is daarvoor een afvoeropening aanwezig en er is ook een elektra-punt in het plafond waar de ventilator op kan worden aangesloten. Wij ontvangen hiervoor graag een offerte.

Keldermuur van binnenuit waterdicht maken

Ik wil graag de keldermuur van binnenuit waterdicht maken. Eén van de muren heeft vochtplekken. Oppervlakte circa 6 m2.

Ventilate in de kruipruimte verbeteren

De kruipruimte is vochtig, hoogstwaarschijnlijk door een gebrek aan ventilatie na het aanbrengen van spouwisolatie. We zoeken een specialist voor inspectie en het aanbrengen van voldoende ventilatie. Een vakman zou a.s. vrijdag eventueel op afspraak langs kunnen komen voor een bezichtiging. Als ik telefonisch moeilijk bereikbaar ben, stuurt u dan alstublieft een mail. Het is voor ons noodzakelijk dat dit probleem verholpen wordt.

Schimmel verwijderen en voorkomen

Vooral in de (ouder)slaapkamer hebben wij veel last van schimmel langs het raam over de gehele breedte van de slaapkamer. Er wordt dagelijks geventileerd. Misschien doorslag vanuit muren en/of plat dak. Ook op enkele andere plekken in het huis.

Vochtprobleem in buitenmuur

Vochtprobleem vaststellen en oplossingen vinden. Het is een vochtplek op een muur. Bij buitenwand aan zuidwestkant. In hoek van slaapkamer waar twee ventilatiegaten in de muur zitten. Daar is de muur nat. We zijn de enige in het blok die hier last van heeft. Het is een spouwmuur.

onze kelder is erg vochtig en begint nu ...

onze kelder is erg vochtig en begint nu zelfs te stinken! zo erg dat het in de gang en de woonkamer vaag te ruiken is.