Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij vochtexperts voor lekkende kelder afdichten:

Lekkende kelder afdichten

Onze huidige kelder is lek. Bij hoge waterstand komt er water in te staan. De kelder moet van binnenuit dicht worden gemaakt en is 9 m2 groot en 1,50 diep. Gaat om gemetselde muren die gestuct zijn met kalk.
Onze klant uit Woudenberg (Utrecht) wenst(e) offertes van vochtexperts voor vochtproblemen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor lekkende kelder afdichten uit heel Nederland:

Vervangen van 2 oude lekkende verwarmingen

Het gaat om het vervangen van 2 oude lekkende verwarmingen die geplaatst zijn in convectorputten van: 134x29x63 (dat zijn de buitenmaten, voor de put zelf gaat daar overal 2,5 cm af) en 114x29x60 (dat zijn de buitenmaten, voor de put zelf gaat daar overal 2,5 cm af). De convectoren maken deel uit van de verwarming van de woonkamer die verder geschiedt met vloerverwarming. De ketel zit in de kelder. Het water uit het systeem kan worden afgetapt en direct middels een pomp worden weggepompt.

Verschillende klussen in de woning

Er zijn diverse klussen in huis lang blijven liggen waar geen tijd voor is of voor wordt gemaakt of de vaardigheid voor ontbreekt. Zie foto's en denk aan: een stuk muur stucen in de keuken, een kapot scharnier van de schuurdeur vervangen, dakkapel repareren na lekkage, goedkope oplossing lekkage kelder en lekkende radiatorkraan + vervangen voor thermostaatkranen. Graag kom ik in contact met iemand die deze klussen kan uitvoeren voor een totaalprijs inclusief materialen. Het lijkt me handig dat iemand langskomt om alles te bekijken.

Kruipruimte uit laten graven of -zuigen

Wij hebben last van een lekkende CV-installatie (de druk zakt langzaam weg). Het vermoeden is dat de lekkage in de kruipruimte plaatsvindt. De kruipruimte is ongeveer 8 bij 4 meter. Vorig jaar oktober hebben wij deze ruimte laten voorzien van chips om de vloer te isoleren. De overblijvende ruimte is te weinig om hierin te kunnen kruipen. Ik heb zelf al veel chips weg gehaald, echter doordat men grond heeft uit moeten graven (men moest onder de dragende beton balk door), kom ik niet verder vanwege de opgehoopte hoeveelheid grond. De vraag is nu om de (droge) kelder vrij gezogen kan worden, wanneer mogelijk als eerste de chips, daarna de grond. Ik vermoed dat een 20-tal cm’s meer dan voldoende is, om de reparatie werkzaamheden uit te kunnen voeren. De woning ligt aan een trottoir en is dus enigszins moeilijk te bereiken. Aan u de vraag of het een en ander, zoals beschreven mogelijk is en wat dit dan gaat kosten.

Lekkende pijp en toilet repareren

In de pijp in de kelder is een lekkage die wij graag willen laten oplossen. Daarnaast is er een toilet verstopt. Graag laten wij beide repareren.

Lekkende waterleiding vervangen

In de kelder (binnenshuis) staat een pomp en de aansluiting van de waterleiding. Beide in combinatie te gebruiken. De leidingen van de waterpomp lekken en moeten vervangen worden (knelfittingen).

Schimmel na lekkage definitief verwijderen

In mijn kelder van de flat, heb ik al een tijd last van water en vocht. Nu is de oorzaak gevonden. Het bleek een verouderde en lekkende afvoer te zijn. Een aannemersbedrijf komt het probleem van de afvoer deze week verhelpen. Hierna blijf ik met schimmel in mijn kelder en zelfs ook in het gemeenschappelijke trappenhuis zitten. De vereniging van eigenaren wil dit nu laten oplossen door een schoonmaakbedrijf waar ik zelf niet zo veel vertrouwen in heb. Dus vandaar dat ik op zoek ben naar een bedrijf wat hier voldoende ervaring en expertise voor in huis heeft, zodat ik als eigenaar van de woning er zeker van kan zijn dat het goed gebeurt. Graag vrijblijvende offertes die ik kan aanbieden in de VvE vergadering. (Eventueel foto beschikbaar).

Kelder waterdichtmaken

Wij hebben een lekkende muur en vloer in de kelderruimte van een restaurant. In die ruimte is de bedrijfskeuken gevestigd. Deze lekkage moet zo spoedig mogelijk verholpen worden. Het is een oud historisch pand in de binnenstad van Alkmaar. Het gaat om een hoek in de kelder.

Lekkende kelder

Bij hooge stand grondwater hebben we lekkage in de kelder. De kelder is 80 m2. Maar het gaat om een hoek, 2 meter de ene kant op en 2 meter de andere kant op. Ik vermoed lekkage door het spauw.

Reparatie toilet | aanleggen leiding+kraan voor tuinslang | lekkende kraan

Reparatie toilet (stortbak blijft doorlopen) Aanleggen leiding + kraan buiten (voor tuinslang) vanuit kelder naar buitenmuur (hoofleiding loopt in kelder, dus er moet een extra leiding. Aangesloten worden naar buiten-> ca. 1,5 meter +buitenkraan. Lekkende kraan in keuken.

Vocht weghalen in kelder en keukenmuur

Graag wil ik een aantal offertes opmaken voor vochtprobleem in de keukenmuur en ook in de kelder staat water en dit moet aangepakt worden. Ik heb vocht in de keukenmuur (door lekkende pijp buitenmuur) en ook water staan in de kelder - ik wil dit laten behandelen zodat het niet meer terugkomt. Wil graag daar meer info over en prijsofferte, eventueel en waarschijnlijk na gezamenlijke bezichtiging van probleem. Voor woning die ik wil kopen. Aanstaande woensdag is een bezichtiging in de kelder mogelijk, deze wordt dan leeggepompt.