Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij vochtexperts voor lekkage onder de voordeur verhelpen:

Lekkage onder de voordeur verhelpen

Bij (heftige) regenval lekt het water onder de dorpel door ons huis in. Het is niet veel, maar de mat en de (kruip)ruimte onder de voordeur worden wel nat/vochtig. Hierdoor gaat het stinken. Kortom: we willen het graag waterdicht maken maar hebben zelf geen idee hoe dit te doen. We ontvangen graag een offerte met daarin een toelichting op welke werkzaamheden uitgevoerd moeten worden om dit probleem te verhelpen. Alvast bedankt!
Onze klant uit Woerden (Utrecht) wenst(e) offertes van vochtexperts voor vochtproblemen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor lekkage onder de voordeur verhelpen uit heel Nederland:

Scharnier voordeur repareren

Buiten voordeur bij mijn woning "happerd"; gaat moeilijk open en moeilijk dicht. Daarnaast er komt steeds water naar binnen bij regen. Graag deur zo opknappen dat ze makkelijk open en dicht gaan en geen lekkage heb bij regen.

Voordeur van het appartement vervangen

De toegangsdeur van mijn appartement moet worden vervangen doordat deze kromgebogen is door lekkage. Daardoor sluit deze niet meer goed. De voordeur heeft een Italiaans slot. Deze wil ik graag in de nieuwe voordeur willen hebben. De nieuwe deur wil ik van vrij massief hout hebben. De voordeur is van een standaard maat, ongeveer rond de 2 m hoog, de breedte durf ik niet te zeggen. Graag maak ik afspraak voor schouwing en uitbrengen offerte. Het zou fijn zijn als we de klus in maart kunnen afronden.

Verouderde leidingen en loodgieterswerk naar keuken vervangen

Wij zijn op dit moment aan het verbouwen en komen er achter dat onze waterleiding en gasleiding erg verouderd en gammel is. Het gaat om de leiding vanaf de voordeur ( meterkast) tot aan de achterkant van het huis waar de keuken in een aanbouw is geplaatst. ( ongeveer 10 meter) Deze leidingen lopen door de kruipruimte en willen we graag vervangen. De waterleiding lekt ook op dit moment waardoor we genoodzaakt zijn de hoofdkraan steeds dicht te draaien. Tevens willen we de afvoer van de keuken verplaatsen.. Deze ziet er in de kruipruimte nog redelijk goed uit, maar moet 2 meter naar voren geplaatst worden. Kunnen jullie ons een prijsindicatie geven voor deze werkzaamheden en indien mogelijk graag een apart bedrag voor het vervangen/verplaatsen van de afvoer Het zou ook prettig zijn als de lekkage , eventueel met een noodvoorziening, op korte termijn gerepareerd kan worden.

Gresbuizen vervangen

Door lekkage moeten zowel de gresbuis vanaf de voordeur tot aan de stoep (ongeveer 6 meter) als de gresbuis vanaf onderaan de garage tot de stoep (3-6 meter) moet vervangen worden door pvc buizen.

Buiten schilder en onderhoud

Het betreft schilderwerk onderstaande deuren en ramen: VOORZIJDE ? Het schilderen van de voordeur ? Het schilderen van de sierlijst bg ? Het schilderen van 1 x raam op de 1ste verd ? Het schilderen van 1 x raam op de 2de verd ? Het schilderen van de dakkapel ? Het schilderen van de daklijst ? KOPSE KANT ? Het schilderen van de openslaande deuren plus hekje op de 1ste verd ? Het schilderen van 1 x raam 2ste verd ? Het schilderen van de daklijst plus dakkapel ZIJGEVEL ? Het schilderen van de sierlijst op de bg ? Het schilderen van 3 x raam op de 1ste verd ? Het schilderen van 3 x raam op de 2de verd ? Het schilderen van de daklijst ? ACHTERZIJDE ? Het schilderen van 2 ramen (zonder steiger te bereiken) Reparatie houtrot en/of vervangen . Onderhoud dakgoot lekkage, dak luikje en schoorsteen .

Buitenkraan aanleggen

Nieuwe buitenkraan aanleggen naast voordeur. Moet afsluitbaar zijn in meterkast. Afstand buitenkraan tot aansluitpunt max 2 meter Lekkage oplossen buitenkraan aan tuinkant na vervangen vloer. Nieuwe leiding is aangelegd van meterkast naar achterkant huis via kruipruimte, echter lekkage onder Nieuwe vloer vanaf 1 meter voor aansluitpunt bestaande tuinkraan.

Lekkage van platte dak bij voordeur herstellen of vernieuwen

Platte dak bij voordeur lekt. Liefst repareren, anders vernieuwen. Ongeveer 1,25 m2 groot. Liefst zo snel mogelijk.

Luifel boven voordeur repareren/vervangen

Mijn afdak bij de voordeur lekt en is aan reparatie of vervanging toe. Het is een houten afdakje met een bitumen dakbedekking erop. Ook moet aan de achterkant van de woning de plastic dakgoot van ongeveer 5/7 meter vervangen worden in verband met lekkage.

Dubbel glas plaatsen in slaapkamer

Wij willen graag dubbel glas in het kozijn laten vervangen en daarnaast in de 2 grootste ramen een ventilatierooster. In 1 raam zit al een lekkage. Het gaat om ramen: 1 x 80 x 87 cm 2 x 50 x 87 cm 1 x 90 x 87 cm Indien mogelijk willen we ook gelijk de kozijnen laten schilderen, de voordeur en het kozijn beneden.

Lekkage bij een afdak repareren

Het afdak boven mijn voordeur lekt al heel lang. Het afdak zit vast aan het huis en de garage. Ik kan de oorsprong niet vinden en ben op zoek naar een expert die dat wel kan en eventueel kan repareren. Het is prima als de offerte eerst de kosten van onderzoek bevat. Het afdakje is 1 bij 1,5 meter.