Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een vochtexpert uit Veenendaal te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vochtexperts. U komt in Veenendaal heel eenvoudig en snel in contact met één vochtexpert of meerdere vochtexperts.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vochtexpert een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze vochtexperts in Veenendaal u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vochtexpert!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende lekdetectiebedrijven, vochtbestrijder, vochtbehandelaars en vochtexperts in Veenendaal of directe omgeving.

526 klanten uit Veenendaal bevelen een bij Casius in Veenendaal aangesloten vochtbestrijder, vochtbehandelaar, lekdetectiebedrijf of vochtexpert aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een vochtexpert, goed èn betaalbaar, uit Veenendaal bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een vochtexpert in Amersfoort, Baarn, Bilthoven, De Meern, Houten, IJsselstein, Leusden, Maarssen, Nieuwegein, Soest, Utrecht, Veenendaal, Vleuten, Woerden, Zeist uit Utrecht kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij vochtexperts voor: kelder waterdicht maken, schoon maken kruipruimte, waterschade plafond en verven, schimmel in de kruipruimte verwijderen en behandelen, betonnen balkon herstellen en impregneren, vliering op zolder laten maken, uitvoeren van onderzoek naar daklekkage, lekkage bij raamkozijn, waterschade rapport maken voor de verzekering, lekkage schade stucen en schilderen, waterschade in slaapkamer herstellen, waterschade boven, ligt nu tapijt, herstelwerkzaamheden na waterschade, stank uit kruipruimte oplossen, schade na lekkage herstellen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke vochtexpert uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een vochtbestrijder, vochtbehandelaar, lekdetectiebedrijf of vochtexpert voor vochtproblemen in Veenendaal staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een vochtexpert in Veenendaal:

Waterschade rapport maken voor de verzekering en schade herstellen

Waterleiding van cv gebroken door tafel; overal water in de keuken; het spoot eruit. Muren nat, water onder laminaat in de keuken/gang. Plinten laten los. Wij willen graag een offerte voor; Waterleiding cv/andere cv Nieuw laminaat leggen. Muren waterschade/vocht. Verven muren. Nieuwe plinten.

Schimmel verwijderen

Wij hebben schimmel in het plafond van de badkamer en willen deze laten reinigen. Daarnaast zouden we dit ook willen Laten checken in onze hal.

Vochtprobleem in de woning oplossen

Wij hebben een groot vochtprobleem. Het vocht zit in het plafond van een trapgat naar de kelder. Het is een plat dak welke al vernieuwd is en er zijn ook stootvoegen in de gevel gemaakt. Probleem is echter nog niet verholpen en het stucwerk in de kelder/trap begint nu los te laten. Als het regent worden de muren vochtiger. Ik wil graag dat er een vochtexpert langs komt om te kijken wat de oorzaak is en dit vervolgens te verhelpen.

Schimmelvorming verhelpen

Binnen onze VVE heeft men bij 2 appartementen veel last van schimmelvorming. De schimmelplekken zitten aan de kant van de galerij, alleen die flats. Ik denk dat het te maken heeft met het feit dat men te weinig ventileert. Dit was eerder ook de conclusie en daarop zijn er extra ventilatiegaten gemaakt. Echter, de schimmelvorming is alleen maar erger geworden. Graag zou ik het een en ander door een deskundige laten bekijken.

Verhelpen lekkage dakpannen voegwerk

Zowel op zolder als op een slaapkamer worden de muren vochtig. Waarschijnlijk door oud/loslatend voegwerk van de dakpannen. De dakpannen zijn aan de zijkant in het voegwerk gemaakt. Het vocht komt door/of over de buitenste spouwmuur naar binnen waardoor de binnenste muur ook vochtig wordt en gaat schimmelen. Dit moet onderzocht en indien mogelijk verholpen worden.

Het hydroforberen van een schoorsteen op ...

Het hydroforberen van een schoorsteen op platdak. Rondom goed bereikbaar. Geen hooggwerker nodig. Bovenzijde schoorsteen opnieuw in cement zetten en mogelijk rondom voegen. Type schoorsteen: langwerpig met 4 pijpen. afmeting +- lxbxh 100x40x60. uitvoering week 8

Door nog onbekende oorzaak slaat er ...

Door nog onbekende oorzaak slaat er vocht door onze steens buitenmuur naar binnen. We denken dat de goot niet goed is. De buitenmuur is bij aanhoudende regen volledig doorweekt. Behalve het vinden van de oorzaak van het vocht, lijkt het een goed idee de muur te impregneren.