Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij vochtexperts voor vervangen plafond en kozijnen na waterschade:

Vervangen plafond en kozijnen na waterschade

Wij hebben last van lekkage gehad waardoor plafond en kozijnen schade hebben opgelopen. Er zijn grote vlekjes aan het plafond van twee slaapkamers ontstaan door waterschade. Dit zou ik graag willen laten maken. Plafond is 4,5 x 3 meter. En de kozijnen van een slaapkamer zijn ook door waterschade beschadigd, dus die moeten of vervangen worden of geverfd worden. Dat gaat om ongeveer 2/3 meter dat van het kozijn is beschadigd. Zou ik een prijs indicatie mogen?
Onze klant uit Utrecht (Utrecht) wenst(e) offertes van vochtexperts voor vochtproblemen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor vervangen plafond en kozijnen na waterschade uit heel Nederland:

Verwijderen douchewand en plaatsen douchecabine

Wij willen in de in 2016 verbouwde badkamer de bestaande glazen douchewand welke doorloopt tot aan het plafond laten verwijderen (Bevestigt in de vloer en in het plafond ) En deze dan laten vervangen door een Sealskin get wet 105 inloopdouche hoekinstap 1000x1000mm | 6mm helder veiligheidsglas artikelnr CH50100D310100

Woning uitbouwen aan achterzijde

Wij overwegen een aanbouw te laten plaatsen van 5,2 breed en 2,5 diep. Vanaf de bouw zijn er al palen geslagen volgens de vorige bewoners (2 stuks). Aan de rechterzijde is een garage muur en links opnieuw metselen. Voorkant schuifpui graag in kunststof uitvoering. In het nieuwe gedeelte vloerverwarming en de bestaande pomp vervangen in verband met een tekort aan aansluitingen. Elektra aanleggen, buitenkraan verplaatsen. Wanden en plafond stuc klaar maken. Hemelwater afvoer. Tuin zal wat aangepast moeten worden. De woning is bereikbaar per achterom en er is een brede oprit waar op geparkeerd kan worden.

Rapport waterschade

Ik heb 3 muren die zijn beschadigd door waterschade. 2 van de muren zijn behoorlijk beshadigd (ca 6 m2) en de derde muur is een klein beetje beschadigd. Ook is het plafond in de hal beschadigd en deze zal vervangen dan wel hersteld moeten worden. Voor deze werkzaamheden ontvang ik graag een offerte.

Stuc ornamenten aan plafond woning 1925

Stucwerk ornamenten plaatsen in woning uit 1925. Originele ornamenten zijn helaas verwijderd en vervangen door een vlak plafond. Gaat totaal om twee delen van de woonkamer, voorkamer, gang en keuken. Ontvang graag wat de mogelijkheden zijn. Het gaat om 55 vierkante meter.

Vervangen van groepenkast, nieuwe groepen aanleggen

Het gaat om een jaren 30 huis. Het huis staat niet leeg, maar de slaapkamer op 1e verdieping staat leeg en tussenruimte bodem-plafond begane grond is bereikbaar. Werkzaamheden: meterkast vervangen met 3 fasen, 8 groepenkast. Nu zijn er 3 groepen: 1 voor 1+2 verdieping, 1 voor droger+wasmachine, 1 voor overige begane grond inclusief keuken (inductie platen). Elektra begane grond niet nodig te vervangen, de staat is goed. 1 nieuwe groep voor inductieplaat en oven nodig, 1 nieuwe groep voor schuur en buiten nodig. Elektra 1 verdieping: wordt per stappenplan apart vernieuwd. 1 nieuwe groep voor badkamer nodig (alleen kabel voorbereiden, het wordt nadat de badkamer wordt vernieuwd aangesloten). Elektra 2 verdieping: wordt per stappenplan apart vernieuwd.

Grote badkamer renovatie

Below the work to be done - we are looking for the most suitable offer. Verbouwen badkamer Slopen van bestaande badkamer (wastafelmeubel en spiegel herplaatsen), muurtje smaller maken, afvoeren van puin, aanpassen leidingwerk, egaliseren wanden, tegelen wanden, afwerken vloer, tegelen vloer, voegen tegelwerk, kitten, installeren sanitair, afwerken en schoonmaken van de ruimte. Sloopwerkzaamheden De volgende sloopwerkzaamheden worden door ons voor u uitgevoerd: Afdekken en beschermen looppad Verwijderen bestaand sanitair (wastafelmeubel en spiegel worden teruggeplaatst) Verwijderen bestaand plafond in douchedeel Verwijderen bestaand tegelwerk van wanden en vloeren Afvoeren puin Installatiewerk De volgende installatiewerkzaamheden worden door ons voor u uitgevoerd: Installatiewerk water, elektra en afvoer Tegelwerk De volgende tegelwerkzaamheden worden door ons voor u uitgevoerd: Voorstrijken wanden Wanden vervangen in douchedeel Egaliseren wanden Egaliseren vloer Kimband plaatsen Tegelen wanden Inwassen/voegen wanden Voorstrijken vloer Aarden douchevloer Tegelen vloer Inwassen/voegen vloer Montage De volgende montagewerkzaamheden worden door ons voor u uitgevoerd: Plaatsen en aansluiten bad Monteren badmengkraan Plaatsen douchedeur Monteren douchekraan/garnituur Monteren van badkamermeubel, kraan, afvoer, spiegel, Plaatsen en aansluiten wastafel Plaatsen en aansluiten radiator Afwerking De volgende afwerking wordt door ons voor u uitgevoerd: Afkitten geïnstalleerd sanitair en inwendige hoeken Opruimen en schoonmaken ruimte Materiaal De volgende materialen worden door ons aan u geleverd: Zandcement dekvloer Egalisatiemiddel wanden en vloer Leidingmateriaal water, afvoer, electra, cv Kimband Stucplaten douchedeel Stucmaterialen Tegellijm wand- en vloertegels Voegmiddel Kit Klein materiaal Afvalcontainer

2 ramen vergroten of gashaard eruit en vervangen voor raam

Woonkamer Zit een grote gashaard hiervoor zaten er ramen dus waarschijnlijk geen dragende muur. Ik wil meer zicht op de tuin dus wil graag 2 optie’s of indien u een andere oplossing heeft mag dat ook. 1. De 2 bestaande ramen vergroten hierdoor moeten er wel 2 stopcontacten verlegt worden. 2. gashaard eruit en hiervoor in de plaats een groot raam met vensterbank, onder de vensterbank moet een radiator komen. Gashaard heeft een uitgang in de muur dus niet door het plafond. Aan de buitenmuur zit een waterkraan die wil ik graag houden of moet verplaatst worden.

Badkamer renoveren

Badkamer renoveren lengte/breedte 270 x 210 cm Tegels verwijderen tot 260 hoog. Verlaagd plafond aanbrengen gehele badkamer met spotjes en stucwerk Voorzetmuur plaatsen 7 cm wastafel en inloopdouche beiden zelfde muur. Tbv Inbouwkranen. Tegelen vloer en wanden 2 zijde tot 120 cm (muur 270 bij toilet en wastafel) Inloopdouche 120 cm scherm en easy drain. Montage wastafelmeubel en kranen inloopdouche/ wastafel Toilet vervangen Leidingwerk hoeft niet verlegt te worden.

Plafond vervangen door een systeemplafond

Het oude plafond moet eruit, en daarna wil ik er een nieuw systeemplafond in laten plaatsen. Het gaat om 5 m2. Graag ontvang ik een offerte.

Plafond vervangen

Het plafond moet in twee kamers vanwege waterschade worden vervangen. Afmetingen kamers zijn 4 bij 5 meter en 4 bij 3 meter.

Partners

Partners van Casius