Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij vochtexperts voor vervangen plafond en kozijnen na waterschade:

Vervangen plafond en kozijnen na waterschade

Wij hebben last van lekkage gehad waardoor plafond en kozijnen schade hebben opgelopen. Er zijn grote vlekjes aan het plafond van twee slaapkamers ontstaan door waterschade. Dit zou ik graag willen laten maken. Plafond is 4,5 x 3 meter. En de kozijnen van een slaapkamer zijn ook door waterschade beschadigd, dus die moeten of vervangen worden of geverfd worden. Dat gaat om ongeveer 2/3 meter dat van het kozijn is beschadigd. Zou ik een prijs indicatie mogen?
Onze klant uit Utrecht (Utrecht) wenst(e) offertes van vochtexperts voor vochtproblemen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor vervangen plafond en kozijnen na waterschade uit heel Nederland:

Zachtboard plafond vervangen in de hal

We hebben een waterlekkage gehad op het plafond in de hal. We willen het zachtboard plafond laten vervangen voor gipsplaten. Het plafond is ongeveer 1.30 x 3.00 meter. Daarna zou het plafond gewit moeten worden. Het afvoeren van het zachtboard is niet nodig.

Badkamer renovatie

Ik wil het plafond van mijn badkamer opknappen. Het is ooit gestuct en het stucwerk begint nu los te laten. Ik wil dit op laten knappen. Daarnaast wil ik misschien het tegelwerk van mijn badkamer vervangen (advies), en wil ik mijn douchecabine en wastafel + meubel misschien vervangen. De badkamer is 2,5 bij 2,5 meter. Ik ben benieuwd naar wat de mogelijkheden zijn.

Woning stucen

Wij gaan binnen nu en een jaar de woning renoveren. Schilderwerk plafond is 10 jr oud maar diverse oneffenheden door boren/lampen ev. Muren zijn nu verschillend opgebouwd. Grootste muur is een soort gladde spachtelputz andere muur is geverfd met een korrel. Keuken, vloer, toilet, verwarming ev. Worden allemaal vervangen. Advies in volgorde is fijn. Vloer oppervlakte begane grond is ongeveer 45 m2 met een normale plafondhoogte. Ik wil 80 m2 wanden laten stucen en 45 m2 plafond.

Vervanging stucwerk

Een deel van ons plafond (stucwerk) is naar beneden gevallen. Zoals jullie snappen moet dit zo snel mogelijk vervangen worden.. Waarschijnlijk zal het hele plafond (30m2) opnieuw moeten worden gestuct.. Zouden jullie een offerte aan mij kunnen sturen met geschatte kosten? Enige spoed want het is een gevaarlijke / penibele situatie. Is het mogelijk om dit ook tijdelijk te stutten zodat het niet naar beneden valt in de tussentijd?

Kapot stucwerk plafond repareren/vervangen

Stucwerk plafond heeft waarschijnlijk door vocht losgelaten en is deels afgescheurd. Moet worden afgestoken en opnieuw gestuct. Ruimte van 20-25 m2.

Toiletruimte renoveren

Renoveren toiletruimte: Oppervlakte toiletruimte 1.27 x 1.00 m. Tegelwerk wanden (over bestaande tegels) 5,7 m2, plavuizen (over bestaande plavuizen) 1,2 m2, huidig toilet vervangen voor toilet met waterreservoir, nieuwe fontein met kraan, nieuwe dorpel, huidig plafond verhogen (50 cm), nieuw plafond (gipsplaat) en wanden boven de tegels glad stucen en witten 4,2 m2 in totaal, nieuwe lamp op plafond bevestigen, afzuiger (electrisch) vervangen voor nieuw exemplaar.

Badkamer verbouwen stacaravan

De douche en wastafel (ombouw ervan) moet vervangen worden en alles netjes afgewerkt worden. Controleren van vloer, wc en plafond. De afmeting van de badkamer is 170 bij 177 cm. Het oude materiaal ook graag afvoeren. Het kan zijn dat de hele badkamer moet worden vervangen, graag daarover in overleg met de vakman.

Plafond vervangen voor gips platen

Ik wil graag mijn zachtboard plafond vervangen voor gips platen. Het oude materiaal kan ook worden afgevoerd.

Halogeen spots vervangen in spanplafond en internetkabel leggen

We hebben een spanplafond in de huiskamer. In het plafond zitten halogeenspots met trafo en deze willen we vervangen met spots met G10 fitting. Daarnaast willen we een internetkabel leggen van de stoppenkast naar de TV.

Ondervloer en laminaat leggen na waterschade

In verband met waterschade moet de vloer uit mijn slaapkamer volledig worden vervangen. De bestaande vloer moet eruit, dit betreft een laminaat vloer met hieronder tapijt. Er moet een nieuwe ondervloer en laminaat in gelegd worden. Ruimte is ongeveer 16 m3. Het liefst laat ik de meubels in de kamer tijdens het leggen ivm ruimte maar waarschijnlijk moeten alle meubels er helemaal uit en zal eerst de vloer verwijderd moeten worden omdat de vloer nog moet drogen. Is het tevens mogelijk om een offerte te krijgen voor een schilderklus? De muren en plafond moeten opnieuw worden gewit plus een gekleurde muur moet worden geschilderd.

Partners

Partners van Casius