Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij vochtexperts voor een wand opnieuw stucen na lekkage:

Een wand opnieuw stucen na lekkage

Ik zoek een stukadoor die een wand in mijn woning opnieuw kan voorzien van stucwerk. Het gaat om het verwijderen van de huidige laag (in verband met lekkage). Vervolgens dient de wand opnieuw te worden gestuct. Het gaat om een wand van 300 bij 500 cm.
Onze klant uit Utrecht (Utrecht) wenst(e) offertes van vochtexperts voor vochtproblemen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor een wand opnieuw stucen na lekkage uit heel Nederland:

Stucen van een wand

Ik wil graag een wand van 7 bij 4 met tegels als ondergrond laten stucen. Daarnaast ook een stuk bij de spiegel van 1,5 bij 4.

Douchewand waterdicht stucen

Wij zij onze douche aan het renoveren en willen graag 1 wand in de douche zonder tegels. Hier zouden wij graag een waterdichte stuclaag willen. Het is 3 m2.

Klein stukje muur stucen

Ik zoek een stukadoor die ongeveer 2 m2 aan wand in mijn slaapkamer kan voorzien van stucwerk. Door lekkage heeft de vochtexpert hier een deel van het oude stucwerk verwijderd. Dit dient opnieuw gestuct te worden.

Keukenmuren stucen

Ik heb een appartement gekocht waar in de keuken 1 wand volledig inbouwkast is die ik eruit wil slopen. De wand erachter is gemetseld. De tweede muur is betegeld. Ik wil de tegels verwijderen en opnieuw betegelen. Ik weet niet zeker of dat dan ook gestuct moet worden. Gaat om 25 m2.

Wand stucen

Gladde afwerking, saus klaar, 1 muur à 20 m2.

Stucen en spuiten van de keuken

Ik wil in de keuken de gipsplaten (nieuw en deels oud voornamelijk wand maar ook plafond) laten afwerken. Deels zijn de tegels er vanaf gehaald. Plafond achter de lampen wordt nog dicht gemaakt. Wanden zijn 25 m2 en plafond 5 m2.

Stucen wand woonkamer

We willen graag een betonwand glad laten stucen. Gaat om 15 m2.

Stucwerk en latex afspuiten

Wand voorzien van nieuwe gipsplaat stucen. 1 wand van 4 x 2,5 mtr en 2e wand van 3 x 2,5 minus raam uitsparing.

Het stucen van een wand en plafond

Ik zoek een stukadoor die een wand van 10 m2 en 30 m2 aan plafonds kan voorzien van stucwerk. De ondergrond van de wand bestaat uit beton en de ondergrond van het plafond bestaat uit 60 cm brede gipsplaten.

wand woonkamer stucen

Wand in de woonkamer zit nu structuurverf op deze wil ik graag glad en sausklaar. De wand is 15 m2.