Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij vochtexperts voor vochtige muren in kelder behandelen en stuken:

Vochtige muren in kelder behandelen en stuken

Ik heb een zaak in een kelder, monument, met een oppervlakte van ongeveer 200 m2. De muren zijn erg vochtig en de oude verf valt ervan af. Graag laat ik de wanden op de juiste manier behandelen.
Onze klant uit Utrecht (Utrecht) wenst(e) offertes van vochtexperts voor vochtproblemen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor vochtige muren in kelder behandelen en stuken uit heel Nederland:

Stucwerk herstellen

Onlangs stucwerk aangebracht op de vierde verdieping. Echter, te snel geschilderd en vocht komt door het stucwerk heen. Hierdoor begint schimmelvorming. Het huis is uit 1925 en sowieso hebben we redelijk last van vochtige muren. Wel onlangs nieuw voegwerk aan de buitenzijde gehad. Ik ben op zoek naar advies om het werk te herstellen, of om opnieuw uit te voeren. Wanden Vierkante meter: 15 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Spachtelputz (korrel)

Vochtige kelderkast waterdicht maken

Onze kelderkast is erg vochtig, waardoor er schimmel ontstaat op de muren en op spullen die erin staan. Met erg hevige regen komt het grondwater omhoog, door de vloer. Dit willen we graag laten verhelpen door de kelderkast waterdicht te laten maken. Het gaat om een kleine oppervlakte van ongeveer 2 vierkante meter en deze is 65 cm diep.

Vochtbestrijding in de kelder

Wij hebben last van een vochtige vloer in de kelder. Ook op de muren bladdert de verf af. Of dit komt door lekkage of de hoge vochtigheid in de kelder weet ik niet.

Opsporen en verhelpen lekkage

In het trappenhuis en het plafond van het toilet hebben wij vochtige plekken op de muren/plafond. De badkamer (en specifiek de douchebak) zit boven het toilet en grenst daarmee aan het trappenhuis. Wij vermoeden daarom dat er een lekkage is in de badkamer. Dit weten we echter niet zeker en graag zouden we dit onderzocht en daarna verholpen willen helpen. Kunnen wij hiervoor een offerte ontvangen? Alvast bedankt voor uw hulp.

VBI renovatievloer in droog systeem aanbrengen

In verband met optrekkend vocht in muren, vochtige kruipruimte en verweerde houten draagconstructie dient er een VBI-renovatievloer of gelijkwaardig te worden aangebracht. Werkzaamheden betreffen: - Het verwijderen van de bestaande houten vloer inclusief balklaag; - Het uitgraven van de kruipruimte. Uitgraaf hoogte ongeveer 30 cm; - Het aanbrengen van de VBI renovatievloer, systeem droog, exclusief vloerverwarming. De hoogte wordt i.s.m. opdrachtgever bepaald. - Leggen van ventilatiekanaal. Woning dateert uit 1901. Oppervlakte is 36 m2, maximale voerspanning 4.35 m1. Gedeelte bestaat uit en-suite, waarbij schuifdeuren gedemonteerd en opnieuw gemonteerd dienen te worden.

Stucen van slaapkamerwanden

Het betreft een appartement. Er is 1 nieuwe voorwand geplaatst ivm een vochtige muur en ontbreken van spouw, deze muur staan gipsplaten tegenaan. De rest is behang klaar, 3 andere muren, waarvan 1 met groot raam. Het plafond ook graag mee stuken. De afmetingen zijn 336 cm bij 342 cm - hoogte 235 cm Wanden Vierkante meter: 30 Huidige ondergrond: Behang Klaar Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak) Plafond Vierkante meter: 10 Huidige ondergrond: Behang Klaar Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)

Keldermuren laten injecteren

Paar muren in de kelder moeten geïnjecteerd worden. We hebben een vochtige kelder. Het gaat om ongeveer 10-15 meter wand. Het is een huis van 1925.

Dichte douchecabine plaatsen

We hebben al een dichte douchecabine aangeschaft (met verlichting en meerdere douchekoppen) en die willen we graag laten plaatsen. Vanwege een lekkage hebben wij wel een aantal tegels moeten verwijderen zodat de vochtige muren weer droog kunnen worden. De achterwand van de douchecabine is niet doorschijnend dus de missende tegels zijn niet zichtbaar. Helaas mist er wel 1 tegel die in het zicht zit. Dus graag een tegel verplaatsen. De douchecabine is 90 x 90 x 215 cm en is rechthoekig.

Vocht in de muren

Tijdens de bouwkundige keuring kwam een vochtige muur uit de metingen. Het is een optrekkend vochtprobleem, volgens de keurder. Wij willen graag het probleem in kaart laten brengen en een offerte met een schatting van de kosten. Per 30 november krijgen we de sleutel en willen we dit als eerste aanpakken.

Muur tegen vocht injecteren

In de muur aan de achterzijde, de tuinzijde, over een lengte van ongeveer 3 meter is sprake van vochtige muren (aan de binnenzijde). Ik denk dat dit verholpen kan worden met injecteren, dit is ons eerder verteld. Daarna dienen de muren ook opnieuw behandeld te worden met skin, dit in nu helemaal verkleurd door een soort van schimmel dat is ontstaan door de vochtigheid in de muren.

Partners

Partners van Casius