Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij vochtexperts voor ventilatie in vochtige kruipruimte aanbrengen:

Ventilatie in vochtige kruipruimte aanbrengen

Voor de kruipruimte ventilatie willen wij – net boven het maaiveld – gaten in de buitenmuren van onze woning geboord. Aan de voor- en achterkant van onze woning vanwege optrekkend vocht. Deze boorgaten moeten schuin naar beneden gaan, naar de kruipruimte. In de gaten moeten ventilatiekokers naar de kruipruimte worden bevestigd. De boorgaten moeten worden afgewerkt met een rooster, dat ervoor zorgt dat de koker niet verstopt zal raken.
Onze klant uit Utrecht (Utrecht) wenst(e) offertes van vochtexperts voor vochtproblemen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor ventilatie in vochtige kruipruimte aanbrengen uit heel Nederland:

Zwam uit de kruipruimte verwijderen en beter ventilerend maken

Uit bouwkundig onderzoek is gebleken dat er asbestverdacht materiaal in de kruipruimte zit. Het gaat om los bouw- en sloopmateriaal en wat bij de riolering. Daar zit ook een lekkage in de riolering. En er is zwam en houtaantastende insecten gevonden in de kruipruimte. Er is sprake van een vochtige bodemstructuur en wellicht onvoldoende ventilatie. Bouwjaar woning 1958. Graag wil ik een offerte voor het verwijderen van de zwam en andere zaken. Ik heb een aparte aanvraag voor het verwijderen van de asbest.

Ventilatieprobleem in de woonkamer verhelpen

Muffe geur in woonkamer. In de rest van het huis niet. Geen vochtige kruipruimte, maar lucht komt waarschijnlijk wel uit de kruipruimte. Weinig tot geen ventilatie in woonkamer, wel in kruipruimte.

Stucen badkamer en toilet

Het betreft een nieuwbouw (boven)woning die eind september wordt opgeleverd, waarvan ik de toiletruimte- en badkamermuren wit vlak wil laten stucen. Op de vloer komen houtlook tegels. De achterste muur in de badkamer wordt betegeld ten behoeve van de douche. Graag ontvang ik advies over de te gebruiken stuc, het gaat immers om vochtige ruimten. De badkamer is inpandig en heeft dus geen raam naar buiten. Wel is er een centrale afzuiger/ventilatie aanwezig. Graag ontvang ik informatie omtrent de prijs, planningshorizon en doorlooptijd. PS: Ik heb de plattegronden bijgevoegd. De toiletruimte is op de 1e verdieping geplaatst. De badkamer op de 2e verdieping, deze heb ik laten vergroten en daarom heb ik een extra plattegrond met de specifieke afmetingen bijgevoegd. De indeling klopt overigens niet en de gehele achterwand zal betegeld worden ten behoeve van een inloopdouche.

Vochtige kruipruimte ventileren

De kruipruimte van mijn woning is erg vochtig en naar mijn mening komt dit door te weinig of geen ventilatie. Met extra ventilatiegaten zou dit probleem verholpen kunnen worden (denk ik). Zou graag willen weten wat de kosten hiervan zijn. Goed bereikbaar.

Vochtige kruipruimte ontvochtigen

Heb het idee dat het vocht uit de kruipruimte omhoog trekt en daardoor in de woonkamer vocht op de ramen staat. Er staat geen water in de kruipruimte. In de spouw is al extra ventilatie aangebracht.

Draagmuur vervangen door een draagbalk

Wij hebben een twee-onder-een-kapwoning gekocht uit bouwjaar 1959, waarvan de overdracht zal plaatsvinden op 1 maart. Wij hebben de wens om de draagmuur tussen de woonkamer en keuken door te laten breken en daar een stalen balk van ongeveer 270 cm te laten plaatsen. Er moet even bekeken worden of dit mogelijk is, omdat er de woonkamer al is uitgebouwd. Er zal al een puincontainer aanwezig zijn. Over de afwerking moeten we nog even nadenken. Verder willen we graag ventilatie kokers laten maken in de buitenmuur er verbetering van de ventilatie in de vochtige kruipruimte. Er staan foto's van de woning op Funda. We ontvangen graag uw globale prijsindicatie. Na de overdracht kunnen we dan een bezoek inplannen voor het maken van een uitgebreidere offerte.

Vochtproblematiek opsporen en verhelpen

Ik heb een aantal vochtproblemen in mijn huis (het is een souterrain woning). Omdat ik dit huis graag wil kopen (ik huur het nu) wil ik weten hoe erg deze vochtproblemen zijn en wat het gaat kosten om dit op te lossen: 1) De muur in de keuken grenst met de tuin en brokkelt letterlijk af. Er zitten dikke scheuren in met oranje plekken. 2) Er is een grote lekkage geweest in badkamer, zo erg dat het doorsloeg naar mijn buren, zelf had ik een wand met een schimmelplek. In maart 2016 is de lekkage gerepareerd en de muur is opgedroogd. Toch betwijfel ik of alles ook echt goed gerepareerd is. 3) Enorm vochtige kelder naast mijn ingang waardoor het er stinkt naar een muffe lucht in mij hal. 4)Geen ventilatie mogelijkheid aanwezig in mijn slaapkamer en badkamer. Beiden tonen kleine schimmelplekjes.

Houten vloerbalken vervangen

Ik heb een huis uit 1955 gekocht en de houten vloerbalken van de woonkamer (begane grond) blijken op veel plekken verrot. De vloer is +/- 40 m2 groot met 8 balken. De vloerbalken zijn waarschijnlijk verrot door een veel te vochtige kruipruimte, ik vermoed door onjuiste of geen ventilatie. Graag wil ik de begane grondvloer vervangen voor een balken-broodjesvloer, zodat de kruipruimte begaanbaar blijft. Het slopen van de huidige vloer doe ik zelf. Graag ontvang ik uw prijs voor de werkzaamheden. De geplande uitvoering is zo snel mogelijk.

Ventilatie in een vochtige kruipruimte aanbrengen

Ventilatie in vochtige kruipruimte aanbrengen. Onze kruipruimte is vochtig. We willen graag aan 2 of 3 zijdes van ons hoekhuis ventilatie laten aanbrengen naar de kruipruimte. De kruipruimte is ongeveer 50 cm hoog en bestaat uit 1 gedeelte. De kruipruimte is 40 m2.

Ventilatie in vochtige kruipruimte aanbrengen

Onze kruipruimte is vochtig. We willen graag aan 2 of 3 zijdes van ons hoekhuis ventilatie laten aanbrengen naar de kruipruimte. De kruipruimte is ongeveer 50 cm hoog en bestaat uit 1 gedeelte.

Partners

Partners van Casius