Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij vochtexperts voor schimmel in kruipruimte bestrijden:

Schimmel in kruipruimte bestrijden

Wij hebben recent een jaren '30 woning gekocht in Utrecht. Een deel van de kruipruimte is volgestort met beton. Onder een deel van de woonkamer niet. In dat deel van de woonkamer (circa 27 m2) liggen houten vloerbalken met daarop een zandcementdekvloer en tegels. Daaronder zit een open kruipruimte. In de kruipruimte is glaswol isolatie materiaal aanwezig. Op dat materiaal is schimmelvorming geconstateerd. Daarnaast hangt er een schimmellucht. Tevens is hout (vloerbalken en vloerhout) onder de betonvloer geconstateerd dat mogelijk aangetast kan zijn door zwam- of schimmelvorming. Wij willen graag een inspectie, waarbij vastgesteld kan worden hoe een en ander opgelost kan worden. Die oplossing zetten wij dan ook bij de betreffende partij. Het moet op zeer korte termijn, aangezien het terugplaatsen van de laminaatvloer en het plaatsen van onze nieuwe keuken nu vertraging oploopt (en wij al wonen in de woning). Foto's zijn bijgevoegd. Wij zien de vrijblijvende offerte(s) graag tegemoet.
Onze klant uit Utrecht (Utrecht) wenst(e) offertes van vochtexperts voor vochtproblemen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor schimmel in kruipruimte bestrijden uit heel Nederland:

Houten vloerbalken nakijken in vochtige kruipruimte

Ik heb door een bedrijf de mogelijkheden laten bekijken om vloerisolatie in de vochtige kruipruimte onder mijn huis aan te laten brengen. Dit bedrijf vertelde mij toen dat er op één van mijn houten balken een streep(je) schimmel zit. Hij kon niet zien of de balk door schimmel is aangetast. Hij raadde mij aan hier een vakman naar te laten kijken. De kruipruimte is ongeveer 50 tot 60 cm diep. Ik wil een afspraak maken om de balken te laten nazien en indien nodig te laten herstellen.

Houtrot en schimmel verhelpen

Bij een bouwtechnische keuring is er houtrot in minimaal 1 balk en flinke schimmelvorming geconstateerd in de kruipruimte. Graag wil ik een offerte ontvangen om dit te laten repareren.

Schimmel verwijderen uit de kruipruimte

Er zit schimmel onder het huis. Dat wil ik laten verwijderen zodat ik de riolering kan laten vervangen.

Onderzoek vanwege vochtprobleem en schimmelvorming

Wij wonen sinds enige tijd in een hoekwoning en hebben daar flink verbouwd. Nu zien wij op diverse plekken in huis op plinthoogte schimmel ontstaan. Er is ook veel condens in huis, hoewel er goed wordt geventileerd. Er is hier een kruipruimte en die is goed bereikbaar. Ik laat graag een inspectie uitvoeren naar de oorzaak van de schimmelvorming. Ik hoor graag vooraf wat daarvoor de kosten zijn. Ik ontvang na de inspectie graag uw advies over de maatregelen die getroffen moeten worden en de kosten daarvan.

Kruipruimte met camera inspecteren op vocht

Mijn huis (1928) heeft een houtenvloer op balken en een niet toegankelijke, lage kruipruimte. Onlangs bleek een radiator langere tijd gelekt te hebben, waarbij het water waarschijnlijk onder de vloer is gelekt. Daarnaast bestaat de kans dat een verwarmingsleiding onder de vloer lek is. Er zijn tochtgaten in de buitenmuren om de vloer droog te houden. Graag zou ik een camera inspectie uit laten voeren om te zien of de kruipruimte droog is, of de balken geen schimmel bevatten en of de leiding niet lekt. Omdat de houtenvloer pas een jaar oud is, zou het mooi zijn als de inspectie via de tochtgaten kan geschieden.

Betonnen vloer storten

Momenteel hebben we een houten vloer op balken. Er zit een kruipruimte onder van ongeveer 30 cm. Helaas hebben we last van optrekkend vocht en zitten er aan te denken om beton te storten. Dit icm tempex blokken aangezien we best een stukje moeten ophogen. Het gaat om een oppervlakte van ongeveer 60 m2. De klus heeft best wel spoed! De vloer ligt namelijk nu gedeeltelijk open, we hebben schimmel onder de vloer en we wonen hier met twee kleine kinderen.

Rotte vloerbalken vervangen

We have 'schimmel' in the 'kruipruimte'. According to the technical survey some beams need to be changed in the 'kruipruimte' and cellar. We don't want to fill the kruipruimte with cement, but use wooden or steel beams. The floor is 70 m2.

Vocht bestrijden in een dijkhuis

Het betreft een, tegen een natuurlijke dijk gebouwde woonboerderij. De balken in de kruipruimte zitten te dicht op de wanden van de boerderij aan de dijk, waardoor vocht vanaf de dijk, in de balken trekken en vochtig maken waardoor schimmel vorming heeft plaatsgevonden. Kunt u een dergelijk probleem oplossen?

Rotte uiteinden vloerbalken vervangen

De woning is op 1 plek doorgezakt en heeft rot op de uiteinden van de vloerbalken. Deze is gestut, maar dat moet vervangen worden. We willen weten of vervanging van deze balk genoeg is, of dat er meer nodig is. De kruipruimte zit vol met een soort schuimchips, dus ik weet niet of er makkelijk onder de vloer gekeken/ gekropen kan worden. Het kan zijn dat het rot zich verspreid heeft en dat het erger geworden is. Op verschillende plekken in de woonkamer buigt de vloer. De afgelopen dagen (met de hitte) ruikt het best wel naar schimmel. De vloeroppervlakte van de woonkamer is ongeveer 3 bij 10 meter.

Draagbalken in de kruipruimte inspecteren

De eerste balk onder de vloer is zichtbaar via kleine kruipruimte in de hal. Deze balk is 1 cm ingerot en er zit zowel huiszwam als kelderzwam op. Balk zit met profiel tegen de betonnen draagmuren. Overige balken onder de vloer niet zichtbaar. Is er een mogelijkheid om d.m.v. bijvoorbeeld een camera onder de vloer te kijken hoe de staat van deze andere balken is. De vloer is in totaal ongeveer 10 bij 5 meter groot, betreft een jaren 50 woning. Wat gaat mij dit kosten en wat zijn de kosten voor het plaatsen van 1 nieuwe balk en wat zijn de kosten voor het eventueel behandelen van balken tegen schimmel.

Partners

Partners van Casius