Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij vochtexperts voor schimmellucht bij het dak verhelpen:

Schimmellucht bij het dak verhelpen

Ons appartement is gesitueerd op de bovenste etage en heeft een schuin pannendak. Een aantal jaar geleden is er lekkage geweest, wat nu resulteert in een vieze lucht als de zon schijnt en de temperatuur hoger is dan 21 graden. Wij weten niet wat de oorzaak is, misschien is er sprake van schimmel. Wij kunnen dit van binnenuit niet bereiken, omdat we daarin niet zo handig zijn. Misschien kan een vakman een ventilatierooster verwijderen en zo zien wat de oorzaak is? Wij krijgen graag uw advies voor een oplossing en een prijsopgave.
Onze klant uit Utrecht (Utrecht) wenst(e) offertes van vochtexperts voor vochtproblemen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor schimmellucht bij het dak verhelpen uit heel Nederland:

Oorzaak van schimmel en schimmellucht verhelpen

Wij hebben een klein plekje schimmel op de muur bij de vloer en weten inmiddels de vermoedelijke oorzaak, een lekkend dak bij de buren. Dit gaat hersteld worden maar wij zoeken naar een oplossing om de schimmelplek te behandelen en verlost te worden van de nare lucht. Hoop dat jullie wat weten.

Vocht in kruipruimte en lekkage dak

Vermoedelijk door smeltwater sneeuw en hevige regenval van de afgelopen tijd is er een vochtprobleem ontstaan in de kruipruimte (ik merkte het door de schimmellucht die is ontstaan). Tevens is er een lekkage daar waar de pijp van de verwarmingsketel naar buiten gaat op het dak. Dus iemand die het dak kan nakijken en de kruipruimte. Graag zou ik een advies en offerte van meerdere experts ontvangen (zodat ik hun advies en prijs kan vergelijken).