Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij vochtexperts voor muren herstellen na lekkage:

Muren herstellen na lekkage

Ik wil graag waterschade laten herstellen na een lekkage van de wc op de 1e verdieping (gemerkt op 17 augustus na thuiskomst vakantie). In de hal op de begane grond zijn er 2 plekken ontstaan van 1 meter bij 50 cm. We willen graag iemand laten kijken naar de situatie of er geen waterschade komt. We willen het graag laten herstellen.
Onze klant uit Odijk (Utrecht) wenst(e) offertes van vochtexperts voor vochtproblemen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor muren herstellen na lekkage uit heel Nederland:

Vloerbalken herstellen en vervangen of hele vloer vervangen

Bij een inspectie van een deel van de kruipruimtes onder 5 aangrenzende benedenwoningen (50 m2 per woning) zijn verschillende houtvernielers aangetroffen (o.a. houtworm en kelderzwam). We zijn op zoek naar een een aannemer die: 1. alle vloerbalken kan controleren, 2. een advies en offerte kan uitbrengen op basis van de uitkomst van de controle, 3. de geadviseerde werkzaamheden kan uitvoeren, waar mogelijk met behoud van de laminaatvloeren en aanwezige badkamers en keukens, 4. extra ventilatie kan aanbrengen om oorzaak aantasting weg te nemen. Dit alles in afstemming met het bedrijf dat de ondergrond, muren en al het aanwezige hout zal behandelen tegen nieuwe hout vernielers. Hoe eerder de controle en werkzaamheden kunnen plaatsvinden, hoe beter voor in ieder geval mijn (1 van de 5) woning. De overige bewoners zullen op basis van de uitkomst ieder voor voor zich bepalen of en zo ja wanneer ze de werkzaamheden willen laten uitvoeren.

Behang verwijderen en witten

1. Behang verwijderen in de gang van de woning. Beide muren moet kaal en glad worden opgeleverd. 2. Gang en woonkamer en keuken witten/sauzen i.v.m. nicotine aanslag. Ongeveer 60 m2. 3. in de gehele woning, boorgaatjes vullen in muren en plafonds. 4. In de woonkamer zit één plek waar het spuitwerk is beschadigd. Indien mogelijk herstellen. Betreft huurwoning die opgeleverd moet worden aan de verhuurder op 31 augustus 2020.

Waterschade aan muren repareren

Door lekkage waterschade aan muur en plafonds, dit willen wij laten herstellen. Muur circa 2.5m breed Hoog circa 2.4m hoog Het moet in ieder geval gesausd worden, naar uw oordeel eventueel nog moeten worden gestuct.

Herstellen badkamerlekkage en renoveren

Wij hebben lekkage in de badkamer. Vermoedelijk het sifon van het bad maar er is geen luik dus hier is niet bij te komen. Het badmuurtje moet dus opengebroken worden en indien de lekkage ernstig is wellicht helemaal afbreken om de vloer en de muren te herstellen. Daarna alles weer opbouwen en met nieuwe tegels afwerken. Tevens het badkamerplafond witten en badkamerlampen vervangen. De elektrische afzuigventilator hoor je wel werken (staat aangesloten op het lichtpunt) maar lijkt niets te doen. Ventilatorwerking checken en eventueel vernieuwen. En eventueel nog een extra ventilatierooster in de badkamerdeur aanbrengen. Ook graag een offerte voor de verzekering.

Huis verkoopklaar maken

Vrijstaande woning is bijna leeg en moet verkoopklaar gemaakt worden. Veel diverse werkzaamheden door de gehele woning. De zolder moet deels afgetimmerd worden en afgewerkt en een stuk van de verwijderde schoorsteen (wat op zolder is achtergelaten) afvoeren. Van sommige muren dient het behang verwijderd te worden, andere muren moeten alleen gesaust worden. Kozijnen en deuren binnen/buiten schilderen en van sommige muren plaatselijk het stucwerk herstellen/repareren. Het slot van de berging moet vernieuwd worden. De tuin moet opgeruimd worden. Elektra en water allemaal werkend. Vrij parkeren op eigen garagepad.

Stuc slaapkamer en trappengat ivm lekkage

Ivm lekkage zoek ik iemand die de schade kan herstellen. Schade zit op 1 slaapkamer en het trappengat van de begane grond naar de eerste verdieping. Verder moet plafonds en muren gesausd worden. En in overleg evt 2 slaapkamers, huiskamer en trappengat behangen.

Herstelwerkzaamheden als gevolg van waterschade aan muren en vloeren

Wij hebben van boven tot beneden waterschade aan muren, laminaat, ondervloeren, etc. ivm lekkende wasmachine op zolder. Dit alles moet allemaal hersteld en vernieuwd gaan worden en ik heb tevens een offerte nodig voor de verzekering. Iets langer geleden hadden we ook waterschade door een lekkende bad-afvoer en deze oudere waterschade wil ik graag ook meteen laten herstellen en ook hiervoor een aparte offerte voor de verzekering. Het gaat om diverse werkzaamheden zoals o.a. stucen, schilderen, laminaat met ondervloeren en plinten verwijderen en nieuw leggen.

Waterschade muur en plafond herstellen

Ik heb na de hevige regenbuien veel waterschade aan de voorkant van mijn appartement ( 9 jaar oud). Schade zit aan de muren en het plafond, ook het plafond in de keuken is aangetast. Ik wil het graag laten herstellen door het te laten stucen, en ik ben benieuwd naar wat de kosten hiervoor zijn. Graag ontvang ik een offerte.

Waterschade herstellen en stucen

Door water schade vanuit de badkamer leiding zijn de de plafonds en muren van begane verdieping en eerste verdieping beschadigd. Ik wil graag deze beschadigingen herstellen De oppervlakte is 80 m2. Werkzaamheden: - Stucen - Drogen - Verven

Badkamer verbouwen

Badkamer compleet vernieuwen. na het verwijderen van de tegels moet de muren gedroogd worden vanwege een lekkage. Uitzoeken waar de lekkage precies vandaan komt en herstellen daarvan.

Partners

Partners van Casius