Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij vochtexperts voor ventilatiekokers aanbrengen:

Ventilatiekokers aanbrengen

Wij hebben last van optrekkend vocht op verschillende plekken. Een bouwkundig adviseur heeft ons het aanbrengen van ventilatiekokers aangeraden. Betreft een hoekwoning, 1955, van ongeveer 70 m2. Ruimte is niet bereikbaar. Lastig punt: aan een zijde van de woning is een nieuw deel aangebouwd. Moet waarschijnlijk voor goede ventilatie in een ventilatieplan worden meegenomen (1 of 2 zgn. "Bruggetjes aanbrengen in voormalige buitenmuur?). Afval voor de klant.
Onze klant uit Odijk (Utrecht) wenst(e) offertes van vochtexperts voor vochtproblemen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor ventilatiekokers aanbrengen uit heel Nederland:

Ventilatie roosters in woning aanbrengen

Plaatsen van 3 à 4 ventilatiekokers van buiten naar kruipruimte. De eis is 30 cm hoog. Het gaat om inboren van de ventilatie kanalen. In een jaren '30 woning.

Ventilatie in vochtige kruipruimte aanbrengen

Voor de kruipruimte ventilatie willen wij – net boven het maaiveld – gaten in de buitenmuren van onze woning geboord. Aan de voor- en achterkant van onze woning vanwege optrekkend vocht. Deze boorgaten moeten schuin naar beneden gaan, naar de kruipruimte. In de gaten moeten ventilatiekokers naar de kruipruimte worden bevestigd. De boorgaten moeten worden afgewerkt met een rooster, dat ervoor zorgt dat de koker niet verstopt zal raken.

Ventilatiekokers aanbrengen in de kruipruimte

Heer/ mevrouw, Met spoed vraag ik een offerte aan voor de ventilatie in de kuipruimte van ons huis. Ik zal een beetje uitleg geven over de situatie. Wij hebben een etagewoning met een houten trap. We maken deel uit van Vereniging van Eigenaren. Door vocht is die houtentrap fors aangetast door houtworm. Binnen een maand wordt de houten trap vervangen. Nu zoeken wij met spoed een erkend bedrijf die tijdens werkzaamheden voor het vervangen van trap tegelijkertijd de ventilatievoorzieningen kan aanbrengen. Onder ons trap vindt de aanbouw van badkamer plaats van ons buurman. De aanbouw is uitgevoerd met een betonnen vloer gestort op een zandbed. Er dienen dus deugdelijke ventilatievoorzieningen te worden aangebracht aan de voorgevel van het woonhuis waardoor er dus voldoende tocht in de kuipruimte moet ontstaan. Vanwege het feit dat de aanbouw voorzien is van een betonnen vloer gestort op zandbed dienen er ventilatieleidingen onder de betonnen vloer te worden aangebracht die uitkomen in de kuipruimte. Ook dient er een ventilatievoorziening te worden getroffen in het gemetselde muurtje onder het betonnen vloertje van de badkamer om de tocht in de kuipruimte te bevorderen. Het is dus belangrijk voor ons dat we zo snel mogelijk een erkend installateur vinden de werkzaamheden tegelijk of aansluitend op elkaar kan laten plaat vinden. Op dit moment ben ik Turkije daarom geef ik een Turkse nummer mee.

Ventilatiekokers in de kruipruimte aanbrengen

Om vochtproblemen te voorkomen, maar vooral onaangename reuk te voorkomen, wil ik graag ventilatie kokers laten aanbrengen in de kruipruimte onder mijn huis. Het huis heeft zowel beton- als houtenvloeren en de afmeting is in totaal ongeveer 100 m2. Het zullen een stuk of 6 kokers moeten worden die via de buitenmuur schuin de kruipruimte in moeten (hoogte circa 1 meter).

Ventilatiekokers aanbrengen in de kruipruimte

Ik wil graag ventilatiekokers aan laten brengen, daar mijn kruipruimte vochtig is. De kruipruimte is ongeveer 45 vierkante meter en 75 a 80 cm diep. De kruipruimte is zo vochtig dat plasjes ontstaan onder de waterleiding. De plasjes zijn opgeruimd en de leidingen inmiddels geïsoleerd. Nu ontstaat vocht in de meterput, het gaat stinken en we hebben last van de motvlieg. De woning is een tussenwoning met een spouwmuur, in de kruipruimte zit een muur met een luik. Ik denk dat 2 kokers voor en achter volstaat. Graag ontvang ik een offerte.

Ventilatieroosters aanbrengen

Ik zou graag een offerte ontvangen voor het aanbrengen van 2 koekoek ventilatiekokers aan de buitenkant van een uitbouw. Deze moeten via de kruipruimte door de convectorput naar buiten. Eventueel moeten de bestaande roosters aan de voorkant aangepast worden. Dit zijn vier stuks, wellicht kunt u die apart prijzen.

Ventilatie in de kruipruimte aanbrengen

Ik wil 2 ventilatiekokers naar de kruipruimte laten boren. De kruipruimte is toegankelijk via een luik en er is momenteel nog geen ventilatie in de kruipruimte aanwezig.

Kruipruimte ventileren

Kruipruimte is vochtig. Per 5 strekkende meter 1 ventilatie-opening in voor- tussen- en achtergevel aanbrengen, totaal 4 stuks renovatie ventilatiekokers aanbrengen. Om condensatie te bestrijden, een bodembedekker, bijvoorbeeld schelpen, aanbrengen.