Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een vochtexpert uit Maarssen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vochtexperts. U komt in Maarssen heel eenvoudig en snel in contact met één vochtexpert of meerdere vochtexperts.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vochtexpert een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze vochtexperts in Maarssen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vochtexpert!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende lekdetectiebedrijven, vochtbestrijder, vochtbehandelaars en vochtexperts in Maarssen of directe omgeving.

858 klanten uit Maarssen bevelen een bij Casius in Maarssen aangesloten vochtbestrijder, vochtbehandelaar, lekdetectiebedrijf of vochtexpert aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een vochtexpert, goed èn betaalbaar, uit Maarssen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een vochtexpert in Amersfoort, Baarn, Bilthoven, De Meern, Houten, IJsselstein, Leusden, Maarssen, Nieuwegein, Soest, Utrecht, Veenendaal, Vleuten, Woerden, Zeist uit Utrecht kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij vochtexperts voor: vochtschade woning herstellen, herstellen van waterschade in woonkamer (plafond/muur schilderen), woonkamer plafond en wand herstellen, vocht in houten chalet, oorzaak lekkage erker achterhalen en oplossen, waterschade repareren na een lekkage en oorzaak lekkage, lekkage badkamer/zolder verhelpen, kruipruimte met water herstellen, lekkage door stucwerk heen, lekkage in de serre traceren, herstelwerkzaamheden na lekkage washok zolder, schimmel in de kelder, vochtplekken drogen/schilderen of stucen, waterschade plafond en wanden herstellen door stucen en schilderen, plafond herstel/vervangen na lekkage van stenen berging en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke vochtexpert uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een vochtbestrijder, vochtbehandelaar, lekdetectiebedrijf of vochtexpert voor vochtproblemen in Maarssen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een vochtexpert in Maarssen:

Schade na lekkage

Na onderzoek door lekdetectie is gebleken dat wij in de badkamer een waterleiding lekkage hebben. Deze lekkage dient verholpen te worden evenals de daardoor ontstane schade aan badkamer, slaapkamer huiskamer en vloer in huiskamer en keuken. Hiervoor hebben wij hersteloffertes nodig die ter goedkeuring ingediend moeten worden bij de verzekering.

Vochtproblemen in een chalet oplossen

Goedemiddag, Wij wonen in een chalet en in de slaapkamer zijn veel schimmel plekken te vinden. Nu maak ik het altijd goed schoon maar blijft iedere keer weer terug Wat kunt u er aan doen?

Waterschade rapport maken voor de verzekering

Door een lek bij de dakgoot heb ik binnen last van schimmel in de woonkamer. De muur en het plafond dient te worden hersteld. Daarnaast dient de ruimte opnieuw te worden behangen. De woonkamer is 5 bij 5 meter en 2.50 meter hoog. De offerte zal ik indienen bij de verzekeringsmaatschappij, hierna dient de vakman de werkzaamheden uit te voeren.

Lekkage- en vochtprobleem opsporen en oplossen

Bij het raamkozijn zien wij vochtplekken op de muur komen bij langdurige regenval of harde wind. Ik zou graag willen dat iemand het probleem detecteert en vervolgens oplost. Niet alleen onderaan maar op willekeurige plekken langs het kozijn ontstaan op de muur, die haaks op het kozijn staat, vochtplekken. Voegen aan de buitenkant bij het kozijn waren ook zeer poreus maar die zijn hersteld. Ondanks dat, aan de binnenkant nog steeds vocht. Foto eventueel beschikbaar.

Vocht en schimmel in schuur oplossen

Schimmel op spullen, muren, grond en houten delen plafond in rijtjeswoningschuur. Water in plassen op grond. Muur nat waar schuur van overburen bijna tegenaan gebouwd is en waarvan dak tegen onze schuurmuur kwam, water kon niet weg. Dak buren ingekort, te laat, alles staat stijf van vocht en schimmel in onze schuur. Waar komen plassen vandaan, muur buren of grondwater? Hoe schimmel uit plafond weg te krijgen? Verzekeringskwestie?

Vanuit de kruipruimte een gat boren ...

Vanuit de kruipruimte een gat boren (diamantboor)naar buiten, stukje pvc-pijp erin en een rooster ervoor zodat het beter kan doorluchten.(2 stuks)(aan de voorzijde zitten al 2 roosters.) Om er vanuit buiten bij te kunnen moeten er een aantal planken van de houten vlonder gehaald worden. (ik kan zelf eventueel meehelpen.)

lekkage op 1e verdieping van balkon lekt ...

lekkage op 1e verdieping van balkon lekt door naar woonkamer begane grond in het plafond, oorzaak is op 1e verdieping dat het hout van de schuifpui vernieuwd moet worden + lood schuifpui is kunststof

Door lekkage bij schoorsteen op plat dak ...

Door lekkage bij schoorsteen op plat dak zijn er vochtplekken ontstaan in de muur op de kamer van de eerste verdieping, net onder waar de schoorsteen zich bevindt. Schoorsteen is gebruikt voor gaskachel maar wordt nu niet meer gebruikt. Graag kostenraming voor reparati . Niet hoger dan 400 euro.