Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een vochtexpert uit Leusden te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vochtexperts. U komt in Leusden heel eenvoudig en snel in contact met één vochtexpert of meerdere vochtexperts.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vochtexpert een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze vochtexperts in Leusden u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vochtexpert!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende lekdetectiebedrijven, vochtbestrijder, vochtbehandelaars en vochtexperts in Leusden of directe omgeving.

604 klanten uit Leusden bevelen een bij Casius in Leusden aangesloten vochtbestrijder, vochtbehandelaar, lekdetectiebedrijf of vochtexpert aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een vochtexpert, goed èn betaalbaar, uit Leusden bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een vochtexpert in Amersfoort, Baarn, Bilthoven, De Meern, Houten, IJsselstein, Leusden, Maarssen, Nieuwegein, Soest, Utrecht, Veenendaal, Vleuten, Woerden, Zeist uit Utrecht kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij vochtexperts voor: optrekkend vocht in de muren, kelder waterdicht maken, kelder waterdicht maken, vocht vrij maken fundering al dan niet in combinatie met onderkelderen, schoon maken kruipruimte, waterschade plafond en verven, opsporen en oplossen van water schade aan raamkozijn, constateren waar vochtproblemen begane grond vandaan komen, kelder laten injecteren, constateren waar vochtproblemen begane grond vandaan komen, schade na lekkage, vochtmeting onder houten vloer, camera inspectie kruipruimte, schimmel in de kruipruimte verwijderen en behandelen, betonnen balkon herstellen en impregneren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke vochtexpert uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een vochtbestrijder, vochtbehandelaar, lekdetectiebedrijf of vochtexpert voor vochtproblemen in Leusden staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een vochtexpert in Leusden:

Herstel plafonds na daklekkage op zolder

Wij hebben lekkage gehad op zolder waardoor we nu in 2 kamers (1 van, 220 x 200 van 230 x 310) vochtplekken hebben op het plafond/barst in het plafond. Wij verwachten qua werkzaamheden verwijderen plafond en isolatie en vervangen (incl spotjes) + stucen en schilderen. Evt meerwerkzaamheden mogelijk in 3e kamer (geen lekkage geweest).

Schimmel laten verwijderen douche cabine

Graag zou ik schimmel laten willen verwijderen aan de onderkant van de douchecabine en opnieuw laten kitten. Wat is de prijs daarvan? Ik heb al meerdere offertes aangevraagd bij bedrijven maar ik heb nooit antwoord gekregen.

Stank uit de kruipruimte verhelpen

Vanuit de meterkast, waar de kruipruimte zit, komt stank omhoog en we willen graag weten waar dit vandaan komt en hoe dit opgelost zou kunnen worden. Het gaat om een rijtjeshuis uit de jaren '90. Laatst is er ook brand geweest verderop in de straat en sindsdien hebben we hier last van. Het betreft een vieze grondlucht.

Lekkageschade aangrenzend aan de badkamer

Aan de onderkant van de slaapkamermuur lijkt een oude lekkage de kop op te steken. De vorige bewoner gaf aan dat de kitranden destijds onvoldoende waren. Nu wonen wij hier 1,5 jaar en is een nieuwe donkere plek zichtbaar aan het worden. Dit lijkt heel langzaam te gebeuren.

Lekkage opsporen en verhelpen

Ik heb ergens een lekkage, maar het is niet duidelijk waar die vandaan komt. Het openbaart zich in vochtplekken in het plafond in de woonkamer. Het water loopt tussen de naden van de betonplaten door. Hier direct boven ligt de badkamer, maar we hebben daar de oorzaak nog niet kunnen vinden. In de plafonds lopen ook verwarmingsleidingen. We moeten regelmatig de verwarming bijvullen, dus misschien is er een lekkende leiding. Graag laten wij dit onderzoeken en de lekkage verhelpen.

Kruipruimte inspecteren

Wij overwegen een woning aan te kopen. Er is een bouwtechnische keuring gedaan en daarbij is gebleken dat er in de kruipruimte van ongeveer 60 m2 een laag water staat van 10 centimeter hoog. Er is alleen bij de toegang tot de kruipruimte een vochtmeting van de balken gedaan. Deze bleek 20 % te zijn in plaats van de toegestane 12 %. Wij willen graag dat de kruipruimte verder wordt geïnspecteerd en dat er meer metingen worden gedaan. We zijn vooral benieuwd naar de eventuele schade aan de bovenliggende houten vloerbalken. De oorzaak van de natte kruipruimte is waarschijnlijk een hoog grondwaterpeil. Er is enige haast bij omdat we in de aankoopfase zitten.

Schimmel laten verwijderen

We beginnen een schimmelprobleem te krijgen bij ons in huis. In de badkamer op het plafond begint schimmel te ontstaan en een beetje tussen de muurtegels. Ook in onze woonkamer bij ons raamkozijn zit schimmel aan de muur, behang. Verder begint het ook op te komen vanuit de plinten op de muur. Wat kost het om, pas ontstane, schimmels te verwijderen?

Probleem met vochtige kruipruimte

De kruipruimte is erg vochtig. Dit trekt via de meterkast de hal in. Om een betere luchtdoorstoming te hebben moeten volgens mij meer ventilatieopeningen tussen buiten en de kruipruimte gemaakt worden.