Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij vochtexperts voor schuur isoleren, ventileren en vochtvrij krijgen:

Schuur isoleren, ventileren en vochtvrij krijgen

De enkel stenige schuur is erg vochtig en ventileert slecht. Plafond vaak nat alsmede vloer waardoor er schimmel ontstaat. De schuur zelf is 20 m2.
Onze klant uit IJsselstein (Utrecht) wenst(e) offertes van vochtexperts voor vochtproblemen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor schuur isoleren, ventileren en vochtvrij krijgen uit heel Nederland:

Nieuwe dakbedekking

We zouden graag onze boerderij en onze schuur van een nieuwe dakbedekking willen voorzien. Het gaat om een dakpannen gedekte boerderij waarvan we het dak willen isoleren en laten bedekken met dakpanplaten. De oude dakpannen halen we er zelf van af. Het gaat in totaal om 140 m2. Daarnaast gaat het om een grote schuur met asbestplaten en zonnepanelen. Deze halen we er ook zelf van af maar graag ook voorzien van dezelfde dakpanplaten. Het gaat om een schuur van 80/90 m2. Beiden zijn goed bereikbaar van alle kanten. De boerderij is 1 verdieping hoog.

Schuur isoleren

Ik wil de schuur isoleren tegen geluid maar ook kou. Af en toe zit ik hier met vrienden en zo nu en dan knip ik ze omdat ik kapper ben. Ik wil geen overlast van de buren krijgen. Het is een kleine schuur ongeveer 7 meter lang en 2,5 meter breed. De muren zijn van steen en het plafond van hout. Ook zitten er openingen tussen de muur en het plafond waardoor het juist nu op dit moment heel horig is. Het uitruimen van de schuur vanwege paar spullen die erin zitten is ook nodig voor het werk verricht kan worden. Hoeveel zou dit kosten als jullie dit ook doen? Dank jullie wel!

Schuur isoleren

Betreft schuur die gekoppeld is aan huis. Willen de wanden en het schuine dak isoleren, liefst met zo min mogelijk ruimteverlies. Betreft (voor zover wij kunnen zien) een enkelsteens muur. De schuur is 2,5 x 3 meter.

Gevelbekleding van schuur vervangen

Houten schuur bekleden met of vervangen door kunststof beplating. Betreft schuur die gedeeld wordt met buren. Schuur staat in lengte geplaatst op beide percelen maar wordt in breedte gedeeld. Beide partijen willen schuur in geheel renoveren. Schuur is ongeveer 60 m2 Welke oppervlakte moet bekleed worden? Tussen 50 en 100 m² Wil je de muren ook laten isoleren? Nee

Groendak laten leggen

Wij willen graag een groen dak (eenvoudige uitvoering, sedum) laten leggen op het platte dak van ons huis. Het grootste platte dak van ons huis (waarop zonnepanelen liggen) is 3,33 m x 5,16. Daarnaast hebben we nog een plat dakdeel van ongeveer 2m x5,05m aan de voorkant en een betegeld en begrind dakterras van 3 m x5,05m aan de achterkant. De eerste twee dakdelen bevinden zich op hoogte van de eerste etage, het derde deel ligt ter hoogte van de tweede etage. De huidige dakbedekking is bitumen. Dit ligt er al 30 jaar en is aan vervanging toe. Daarnaast willen we ook weten wat de mogelijkheden zijn om het dak van het woonhuis extra te isoleren. Aan de achterzijde kan makkelijk een stijger neergezet worden, aan de voorzijde gaat dat lastiger vanwege beplanting in de voortuin. Tot slot willen we eventueel ook onze schuur van een groendak willen voorzien. Deze stenen schuur heeft een oppervlakte van 2 bij 3 meter, daar ligt nu een betonnen dakplaat op. De schuur is ongeveer 2,5 meter hoog.

Plat isoleren en opnieuw bedekken

Bestaand plat dak vervangen door een geïsoleerd dak van buitenaf inclusief vervangen loodslab van 40 jaar oud. Breedte van het dak is binnen 2 meter). De lengte is 3 meter. Er is een achterom om bij de schuur te komen.

Schuur gevel isoleren en bekleden, woning gevels verven

Een klein woonhuis met een schuur eraan vast. Bij de schuur zelf willen wij de gevel isoleren en bekleden, de schuur zelf is ongeveer 100m2. Schuur gaat om ongeveer 1.5 verdiepingen. Dit is een metselwerk woning waar wij de gevel geverfd willen hebben. Dit gaat om twee gevels, ongeveer 50m2. De woning is twee verdiepingen.

Houten schuur isoleren of vervangen door nieuwe schuur

Ik zit te bedenken wat ik met mijn huidige oude houten schuur met een hellend dak moet doen. Of de huidige schuur volledig laten isoleren of een compleet nieuwe schuur op een betonnen vloer. Afmeting is 5 x 3 meter.

Schuur geluidsdicht isoleren

Ik wil graag een offerte krijgen over geluiddicht isoleren. Het gaat over een schuur maat 280 x 250 cm. Muren, plafond en grond. De wanden en de vloer zijn van beton, het plafond is van hout en is waterdicht. Zelf heb ik nog niet echt een idee met welk materiaal het dicht gemaakt kan worden, het zou fijn zijn als er iemand langs kan komen om de situatie te beoordelen.

Houten schuur isoleren

Het betreft een houten schuur waarop de bovenverdieping een logeerkamer is. Het dak is reeds geïsoleerd. De beneden verdieping is niet geïsoleerd. Nu zitten we te kijken dat het een soort air B&B wordt. Het is een vrijstaande schuur. We hebben gemetselde fundering met houtenframe. We willen graag advies wat het geschiktst is om te doen: of de binnenkant of de buitenkant isoleren. Wat is de meest efficiënte manier en prijs technisch het beste om te doen? De vloer oppervlakte is iets van 4 x 6 meter. verschillende materialen isolatie meenemen. Als afwerking geen spuitkurk op de muur maar met zwarte houten planken aftimmeren.