Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een vochtexpert uit IJsselstein te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vochtexperts. U komt in IJsselstein heel eenvoudig en snel in contact met één vochtexpert of meerdere vochtexperts.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vochtexpert een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze vochtexperts in IJsselstein u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vochtexpert!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende lekdetectiebedrijven, vochtbestrijder, vochtbehandelaars en vochtexperts in IJsselstein of directe omgeving.

443 klanten uit IJsselstein bevelen een bij Casius in IJsselstein aangesloten vochtbestrijder, vochtbehandelaar, lekdetectiebedrijf of vochtexpert aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een vochtexpert, goed èn betaalbaar, uit IJsselstein bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een vochtexpert in Amersfoort, Baarn, Bilthoven, De Meern, Houten, IJsselstein, Leusden, Maarssen, Nieuwegein, Soest, Utrecht, Veenendaal, Vleuten, Woerden, Zeist uit Utrecht kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij vochtexperts voor: vloerbalken vervangen en zwambestrijding, kelderrenovatie, ventilatiegaten kruipruimte tbv roosters tuingevel boren, schoonmaken/reinigen van de kruipruimte, verwijderen van de schimmel en vervangen van de rioolbuis, schimmel op beton, vocht in de gevel oplossen en mogelijk isoleren, kelder renoveren/ waterdicht maken, waterschade rapport maken voor de verzekering, waterschade door wasmachine, laminaat vervangen, offerte waterschade laminaat, vochtplekken herstellen, lekkage, optrekkend vocht vanuit de kelder verhelpen, schimmel laten verwijderen + Schilderen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke vochtexpert uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een vochtbestrijder, vochtbehandelaar, lekdetectiebedrijf of vochtexpert voor vochtproblemen in IJsselstein staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een vochtexpert in IJsselstein:

Oorzaak achterhalen en oplossen van vochtige schuur

Onze stenen schuur is vochtig. Alles wat erin staat beschimmeld. We hebben al van alles geprobeerd maar niets helpt. Dus zoeken we een expert die dit kan onderzoeken en oplossen.

Schuur isoleren, ventileren en vochtvrij krijgen

De enkel stenige schuur is erg vochtig en ventileert slecht. Plafond vaak nat alsmede vloer waardoor er schimmel ontstaat. De schuur zelf is 20 m2.

Vocht en schimmelprobleem verhelpen

Er is enorme schimmelvorming in de kelder van ons schoolgebouw. We willen graag weten wat de oorzaak hier van is en hoe dit daarna het beste op te pakken. De ruimte van de schimmelvorming is 3 bij 3 meter ongeveer.

Schimmel verwijderen in de schuur

Alles wat de grond raakt bij ons in de schuur schimmelt. Graag zouden we de bron laten localiseren en deze aanpakken zodat we de schuur weer vocht/schimmelvrij hebben. Ik hoor graag wat de mogelijkheden en kosten zijn.

Schuur schimmelvrij maken

Alles wat de vloer raakt in onze schuur raakt beschimmelt. Nu wil ik graag dat de bron gelokaliseerd en aangepakt wordt, zodat ik mijn schuur weer kan gebruiken. Ik hoor graag wat de mogelijkheden/kosten zijn.

Ventilatie aanbrengen in huiskamer en keuken

Onze huiskamer/keuken, een stuk van ongeveer 100 m2, is momenteel zeer slecht geventileerd. Het ruikt er altijd erg muffig. Ondanks dat er boven enkele ramen wat schuifroosters zitten ventileert het geheel niet door. De roosters zitten diagonaal tegenover elkaar: in de keuken en in de schuifpui. Mechanische ventilatie aan en roosters open geeft ook nog geen oplossing. Eventueel is er actievere ventilatie nodig? Of plaatsing meer roosters in de gevel? Dat dient een expert te bepalen en later eventueel uitvoering aan te geven.

Vochtig kruipluik

De vloer voor het toilet is doorgezakt. Nu zijn wij er ook achter gekomen dat het luik van de kruipruimte zeer vochtig is. Wellicht is de kruipruimte vochtig en is de balk bij het toilet niet meer goed. Graag laten wij hier iemand naar kijken om dit op te lossen.

Vochtprobleem oplossen

Wij hebben vocht in de buitenmuur zitten en willen dat eruit hebben. Ik wil graag weten of het geïmpregneerd moet worden of iets anders? De slaapkamer boven zit vol met vocht. Zwarte donkere plekken op de muur. Graag advies over wat te doen en wat is er mogelijk.

Kelder van een oud huis (1850) met ...

Kelder van een oud huis (1850) met gemetselde muren heeft last van vocht/lekkage via de muren (beperkte hoeveelheid). Graag willen wij de lekkage stoppen en een acceptabel klimaat scheppen (kelder is voor opslag, niet als leefruimte bedoeld).

Wij hebben een kruipruimte waar het heel ...

Wij hebben een kruipruimte waar het heel vochtig en warm is, nu willen we een ventilatiegat via de muur hebben, aan de voor en achterkant van het huis, kan dat?

Wij hebben een vocht probleem ...

Wij hebben een vocht probleem (schimmelvorming) in onze slaapkamer. Deze schimmelvorming vindt plaats op de hoek van twee muren waarvan er een de scheidingsmuur tussen de badkamer en de slaapkamer. Ons idee is dat de aansluiting van de douche thermostaatkraan ergens lekt. Wij zouden dit graag opgelost zien.