Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij vochtexperts voor automatische dompelpomp plaatsen in kruipruimte:

Automatische dompelpomp plaatsen in kruipruimte

De kruipruimte van ons woonhuis bestaat uit een kleilaag waar grondwater op blijft staan bij langdurige regenval. De kruipruimte heeft een luik bij de voordeur en naast de stoppen/electra kast. Is een dompelpomp geschikt om dit probleem op te lossen? De pomp zou moeten gaan afvoeren in de afvoerpijp die zich ook in kruipruimte bevindt.
Onze klant uit Houten (Utrecht) wenst(e) offertes van vochtexperts voor vochtproblemen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor automatische dompelpomp plaatsen in kruipruimte uit heel Nederland:

Kuip met dompelpomp en afvoer op riool in kruipruimte plaatsen

In onze woning hebben wij een heteluchtverwarming waarvoor transportbuizen door de de kruipruimte lopen. Eén gedeelte van de woning is verlaagd waardoor ook de transportbuizen voor de heteluchtverwarming lager hangen dan onder de rest van de woning. In verband met de grote neerslag en onvoldoende beheer van het grondwaterpeil door de gemeente is gebleken dat de transportbuizen in het lage gedeelte onder water staan. Van onze leverancier van de heteluchtverwarming hebben wij de suggestie gekregen om in het verlaagde gedeelte in de kruipruimte een automatische dompelpomp aan te leggen met afvoer op de riolering. Wij zoeken dus iemand die: - In de kruipruimte een bak wil ingraven waarin een dompelpomp wordt geplaatst - Een afvoer aan te sluiten op de riolering - Eventueel aangetaste isolatie van de transportbuizen van de heteluchtverwarming vervangen Indien u dit werk voor ons zou kunnen verrichten dan graag een vrijblijvende offerte.