Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij vochtexperts voor waterschaderapport voor verzekering opstellen:

Waterschaderapport voor verzekering opstellen

Ik ben op zoek naar iemand die een waterschaderapport kan opstellen. Mijn boiler in de keuken is gaan lekken en ik zou graag weten wat de kosten van de waterschade zijn.
Onze klant uit Houten (Utrecht) wenst(e) offertes van vochtexperts voor vochtproblemen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor waterschaderapport voor verzekering opstellen uit heel Nederland:

Waterschaderapport maken voor de verzekering

Na een flinke regenbui in juni stond er ineens een flinke plas water in mijn kelder. Het regenwater heeft zich voor het kelderraam verzameld en is daar tussen het raamkozijn en de muur door gelopen. Hierdoor is het stucwerk doorweekt en het kelderraam is naar binnen gedrukt. Het stucwerk en het kelderraam zullen vervangen moeten worden. De omvang: - circa 1,5 a 2 m2 stucwerk - kelderraam van 60 x 40 cm Graag zou ik hiervan een offerte ofwel schaderapport ontvangen wat ik aan de verzekering door kan geven. Zie bijgevoegde foto's.

Waterschade door een kapotte dakkapel

Door de storm is er aan de zijkant van mijn dakkapel een plank afgewaaid. Hierdoor is er waterschade ontstaan. Voor mijn verzekering heb ik een waterschaderapport nodig.

Waterschaderapport maken voor de verzekering

Ik wil graag een waterschade rapport/taxatie voor de verzekering. Lekkage in doucheruimte. Laminaat. Muur en plafond woonkamer onder de doucheruimte aangetast.

Waterschade rapport maken voor de verzekering

Een offerte/waterschaderapport maken voor de verzekering want ik wil graag volgende klussen laten uitvoeren (inclusief materialen): Een hanglamp monteren Vloerbedekking: (vinyl) leggen, een oppervlakte van 50 m2 (Inclusief vinyl en plinten) Keuken: plafond en muur laten schuren en schilderen, oppervlak 10 m2 Gang: plafond en muur laten schuren en schilderen, oppervlak 3 m2 Badkamer: plafond en muur laten schuren en schilderen, oppervlak 5 m2 Toilet: plafond en muur laten schuren en schilderen, oppervlak 2 m2

Waterschaderapport maken voor de verzekering

Vanuit mijn badkamer door s-koppeling lekkage in mijn keuken wat ook naar mijn onderburen is gegaan. De lekkage is gestopt. Voor verzekering moet ik een offerte opmaken van de opgelopen schade en herstelkosten. Het gaat om het laminaat dat in de keuken doorloopt door het appartement. Het laminaat heeft waterschade tot in de woonkamer. De hele woning is 52 m2. Het gaat om vervangen laminaat, plinten en ondervloer. Verder lekkage aan kraan gehad *dachten eerst dat de waterschade daardoor kwam*. Het vocht is getrokken in de onderste keukenkastjes en werkblad. Het betreft drie keukenkastjes en vervangen werkblad. Graag ontvang ik een offerte voor deze werkzaamheden. Na akkoord van de verzekeraar kan het herstel worden uitgevoerd.

Waterschaderapport maken voor de verzekering

Doordat er water langs een kozijn naar binnen is gekomen, is mijn laminaatvloer beschadigd. Dit laminaat is niet meer leverbaar en daarom moet de hele vloer van 98 m² mogelijk worden vervangen. Ik wil graag een offerte ontvangen voor het verwijderen van het oude laminaat en leggen van nieuw laminaat met plinten. Ik heb de offerte ook nodig voor mijn verzekeringsclaim. Ik maak graag even een afspraak, zodat u de klus kunt beoordelen. Als de verzekering akkoord gaat, wil ik de klus zo snel mogelijk laten uitvoeren.

Waterschaderapport maken voor de verzekering

Graag zou ik een offerte willen voor het herstellen van de gipsplaat en stucen (latexen) van de wand zie foto's langs het raamkozijn. Doordat de rubber los is komen te gaan zitten aan de buitenzijde van de kozijn wat u ook op de foto's kunt zien is er water naar binnen gelopen en een gat ontstaan waardoor er ook schade is ontstaan aan de laminaat in de woonkamer. Graag zou ik ook willen weten of er een kleurverschil zou ontstaan zodra alleen de wand waar de gat is ontstaan hersteld gestuct en met latex verf geverfd wordt? Wat zal het kostenplaatje hiervoor zijn? Hopende u voldoende te hebben ingelicht.

Waterschaderapport maken voor de verzekering

Door waterschade is het laminaat op diverse plekken bol geworden. Wellicht is er onder het laminaat ophoping van vocht en schimmel aanwezig. Ook is er een onaangename geur aanwezig. Het laminaat dient in het gehele woning vervangen te worden. De oppervlakte is 50 m2. Graag wil ik een offerte voor deze klus. In de bijlage treft u een foto.

Waterschaderapport maken voor de verzekering

Ik wil graag offerte laten maken voor de schade die in aan mijn plafond heb opgelopen door een waterlekkage (stevige wind en regenval op 13 januari) . Zie meegestuurde foto's. Er moet gekeken worden hoe groot de schade aan het plafond is en aan de dak is (er zou een dak lekkage moeten ontstaan). Graag ontvang ik een offerte waarin een waterschade rapport wordt opgesteld en de duur en kosten van schade herstel worden beschreven. Alvast bedankt! De lekkage is nog niet opgelost, de lekkage komt van het dak, we hebben een plat dak.

Waterschaderapport maken voor de verzekering

Wij hebben waterschade opgelopen aan het plafond in de keuken, van de badkamer daar was een slang kapot van het bad die is reeds verholpen nu zitten we met een verzadig plafond bij het keukenraam. Wat gaat mij dit kosten aan manuren materialen en btw voor de verzekering. Ik hoor of zie graag een offerte hier voor.