Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij vochtexperts voor schimmel onder het laminaat en keuken verwijderen:

Schimmel onder het laminaat en keuken verwijderen

Door lekkage van de afwasmachine is er veel afvalwater onder de keuken gelopen en onder het laminaat. Onder de keuken zien we de schimmel groeien, dus waarschijnlijk zal het onder het laminaat ook zitten. Het laminaat is beschadigd dus die zal waarschijnlijk vervangen moeten worden. Graag een offerte om de schimmel in ieder geval onder de keuken te verwijderen, of te verwijderen onder het laminaat.
Onze klant uit Doorn (Utrecht) wenst(e) offertes van vochtexperts voor vochtproblemen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor schimmel onder het laminaat en keuken verwijderen uit heel Nederland:

Woning renoveren

Ik zoek iemand die de woning die ik verhuur, kan renoveren. Het betreft een regenpijp die geplaatst moet worden. De meterkast vervangen. Kruipruimte renoveren. Badkamer schimmel-vrij maken. Schutting en tuin renoveren. Dakgoot voorzijde woning moet vervangen worden. Dakbedekking schoonmaken (40 m2). Garagedeur slot vervangen. Laminaat begane grond vervangen, wat 90 m2 betreft.

Laminaat laten leggen

Door noodweer van 29 mei 2018 is een waterschade ontstaan het water is door of onder de muur vanuit de tuin naar de keuken is gekomen de water leiding van de dak en de put die ik in de tuin heb kon hoeveelheid water niet omvagen daardoor is ernblank tuin o onstaan bijn 5 cem wayer de lammint is krom gebogen in de keuken afmeting is 2. 5 bij 3. 5 m maar de laminaat loopt door in de hal en de woonkamer . Totnu toe is de schade niet te beperken er is vocht en kan schimmel onstaan ook een vieze geur. Ik vraag een offert hoeveel zou dit kosten matriaal. Uurwerk. Kosten

Schimmel onder het laminaat verwijderen

Ik heb een schimmelvlek onder het laminaat ontdekt en wil hier graag zo snel mogelijk naar laten kijken en het laten verwijderen.

Diverse vochtschade na lekkende leiding herstellen

Door een lek in een leiding is er vochtschade ontstaan. Dit betreft voornamelijk schade door schimmel. De volgende werkzaamheden moeten worden uitgevoerd om alles op te knappen: - De kozijnen zijn beschimmeld, ik weet niet of deze moeten worden vervangen of alleen opnieuw geverfd. Ongeveer 3 kleine ramen van 100 x 150. - vensterbanken zijn opgezet door vocht, 6 kleine ongeveer 0,5 meter en 1 grote ongeveer 3/3,5 meter. Muren zijn beschimmeld, ik weet niet of deze opnieuw gestuct moeten worden of alleen geverfd. - Deel nieuw laminaat, 2 vierkante meter beneden. - Nieuw laminaat 2, vierkante meter boven. - Nieuwe luxaflex ophangen, 5 stuks. In de bijlagen heb ik foto's toegevoegd van de muren en kozijnen, omdat ik niet weet in hoeverre dit moet worden opgeknapt.

Schimmel verwijderen onder laminaat

Ik wil graag weten hoeveel het ongeveer kost om schimmel onder mijn laminaat te verwijderen. Het betreft niet veel schimmel maar is wel aanwezig door een lekkage van de wasmachine. Het water is onder de laminaat geweest waardoor er nu schimmel is ontstaan.

Schimmel onder het laminaat verwijderen

Ik heb een klein appartement van 55 m2, dat na een kleine overstroming een groot probleem is. Het laminaat is helemaal gedroogd, een droger heeft er een week gestaan, de ondervloer is gewisseld, maar nu, na een paar maanden stinkt het ongelofelijk in de woning. Ik vrees dat dit schimmel onder het laminaat is. Maar ik durf zelf niet aan het laminaat te gaan trekken, omdat ik het vast kapot maak. Er is een expert van de verzekeraar geweest. Op dat moment was er niets te ruiken! Wie is specialist in schimmel onder laminaat en wie herkent ook de geur.... en kan het oplossen?

Vloer van schuimbeton aanbrengen

De houten balken in de kruipruimte zijn rot en er is schimmel in de ruimte aanwezig. De houten planken vloer met balken moet worden verwijdert en de ruimte moeten worden gevuld. Wij dachten zelf aan schuimbeton. Oppervlak 6,3 x 3,5 meter en diepte 60 cm. Het eindresultaat moet een vlakke betonvloer zijn waar wij laminaat op kunnen leggen. Ik ben op zoek naar een bedrijf wat deze werkzaamheden kan uitvoeren op deugdelijke wijze tegen een vaste prijs. Eventuele betere en/of goedkopere oplossingen, hoor ik graag. De oude vloer verwijderen zou ik eventueel nog zelf kunnen doen wanneer dit betekend dat ik een hoop kosten bespaar. In de kruipruimte loopt een gasleiding naar een open haard, deze gasleiding zal ook weggehaald moeten worden. Het bouwjaar van de woning ligt rond 1960, schat ik.

Lekkageschade herstellen

Ten gevolge van een lekkage hebben wij schade in badkamer en keuken en aan vloeren en muren. Voor de verzekering moet een offerte worden opgevraagd, waarna uitvoering van herstel: Keuken: 2 keukenkastjes zijn uitgezet en het aanrecht blad is verdikt. Tevens zit er vermoedelijk achter deze kastjes nog "onbekende" schade. Ook het dubbele plafond is hier beschadigd. Badkamer: Een aantal muur- en vloertegels zitten los. Er zit in 1 tegel een barst en in het plafond en muur zitten nog "onbekende" gebreken. Vloer: Schimmel en er moet opnieuw vinyl gelegd worden (ongeveer 4 m²). Nieuw tapijt en ondervloer voor kamer van 12 m². Nieuw laminaat en ondervloer voor hal van 4 m². Spachtel trappenhuis verwijderen en opnieuw aanbrengen/verven (wit) van 2 verdiepingen. Graag willen wij iemand die kan bepalen wat er allemaal hersteld moet worden en wat dit gaat kosten, rekening houdend met hetgeen hersteld wordt past bij huidige situatie. Er is al een bedrijf geweest om alles te drogen.

Verschillende renovatieklussen in huis

Ik wil aantal klussen laten uitvoeren. Materialen heb ik niet in mijn bezit. Hieronder treft u een overzicht aan van de klussen: - Schilderen van leidingen verwarmingsinstallatie (16 meter). - Schilderen van een radiator aanzicht paneel (6 stuks). - Boorgaten in de buitengevel dichten tot 10 mm (2 stuks). - Boom verwijderen van 10 meter hoog. - Zonnescherm verwijderen van 4 meter lang. - Schoonmaken keukenblok ( incl. 1 afzuigkapfilter vetvrij maken). - 4 binnendeuren schilderen. - Plafond witten 92 m2. - Reparatie aan 38 gaten in de wanden en plafonds. - Reparatie stukwerk (plafonds keuken/badkamer), schimmel verwijderen 2.14 m2. - Wanden witten bij de trap 2.16 m2. - Verwijderen gordijnrail van 1.2 meter lang. - Verwijderen behang 257 m2. - 2 trappen verven (oude lak wegschuren +witten), elke trap heeft 13 treden. - Trapleuning vastzetten. - Verwijderen laminaat 2.4 m2. - Verwijderen vinyl 2.7 m2. - Verwijderen gelijmde kokosmat 2.45 meter groot. - Verwijderen lijmresten op de vloer 2.5 m2. - Doucheslang vervangen. - Vijver verwijderen uit de tuin. - 4 Schuttingdelen verwijderen.

Vochtbehandeling in gang en toilet

Vanwege lekkage van de bovenburen heb ik schimmel en vocht in de muren van de gang, het toilet en de vloer. Er ligt nog laminaat op de vloer. De lekkage is eindelijk verholpen, het heeft ruim een jaar geduurd. Het behang is met roze schimmel bedekt. Je ruikt ook de schimmel. De schimmel moet verwijderd worden, daarna behandelen en weer behangen / een vloer (terug)leggen.