Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een vochtexpert uit De Bilt te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vochtexperts. U komt in De Bilt heel eenvoudig en snel in contact met één vochtexpert of meerdere vochtexperts.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vochtexpert een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze vochtexperts in De Bilt u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vochtexpert!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende lekdetectiebedrijven, vochtbestrijder, vochtbehandelaars en vochtexperts in De Bilt of directe omgeving.


Voor een vochtexpert, goed èn betaalbaar, uit De Bilt bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een vochtexpert in Amersfoort, Baarn, Bilthoven, De Meern, Houten, IJsselstein, Leusden, Maarssen, Nieuwegein, Soest, Utrecht, Veenendaal, Vleuten, Woerden, Zeist uit Utrecht kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij vochtexperts voor: vloerbalken vervangen en zwambestrijding, kelderrenovatie, schoonmaken/reinigen van de kruipruimte, verwijderen van de schimmel en vervangen van de rioolbuis, schimmel op beton, vocht in de gevel oplossen en mogelijk isoleren, kelder renoveren/ waterdicht maken, waterschade rapport maken voor de verzekering, waterschade door wasmachine, vochtplekken herstellen, lekkage, optrekkend vocht vanuit de kelder verhelpen, schimmel laten verwijderen + Schilderen, kelder waterdicht maken, vanwege waterschade, ventilatiegaten naar kruipruimte boren (meerdere compartimenten aanwezig) en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke vochtexpert uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een vochtbestrijder, vochtbehandelaar, lekdetectiebedrijf of vochtexpert voor vochtproblemen in De Bilt staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een vochtexpert in De Bilt:

Waterschade rapport maken voor de verzekering

Ik heb waterschade gekregen aan mijn plafonds en aantal muren. Ik zoek een specialist die hier een rapport voor kan opstellen over totale schade en het renoveren hiervan. Ik zou dit opnieuw gestuct hebben en laten voorzien van spachtelputz. Ik vind het lastig om aan te geven hoeveel m2 het is.

Kelderventilatie aanleggen

Ik zoek een specialist voor de ventilatie van de kleine kelder naar buitenlucht. Hierbij gaat het om het aanbrengen van een luchtpijp (circa 1 meter), een ventilator en een tijdschakelaar.

Kruipruimte afdichten

In mijn kruipruimte staat standaard een laag water, ik wil deze ruimte graag laten afdichten.

Ik heb aan de voorkant van mijn huis ...

Ik heb aan de voorkant van mijn huis twee ventilatiegaten nodig. Ik denk dat er twee gaten door de muur moeten worden geboord, waarin dan een ventilatiebuis vanuit de kruipruimte naar buiten kan worden gebracht. Mogelijk kunnen de bestaande, maar niet goed werkende ventilatiegaten daarvoor worden gebruikt.

Er bevinden zich vochtplekken met ...

Er bevinden zich vochtplekken met schimmel aan de onderkant van de muren, zowel aan de voorkant als aan de achterkant in de hoeken en bij de ramen. Indicatie van de kosten of offerte is mijn inziens pas mogelijk als de situatie bekeken is. Graag hoor ik van een aantal bedrijven of zij willen komen kijken en dan een offerte op willen maken.