Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij vochtexperts voor schoonmaken/reinigen van de kruipruimte, verwijderen van de schimmel en vervangen van de rioolbuis:

Schoonmaken/reinigen van de kruipruimte, verwijderen van de schimmel en vervangen van de rioolbuis

De rioolbuis is beschadigd waardoor in de kruipruimte lekkage is ontstaan. Wat moet gebeuren: 1. De beschadigde rioolbuis moet vervangen worden. 2. De kruipruimte moet schoon/verontreinigd en droog gemaakt worden. 3. De ontstane schimmel moet verwijderd worden.
Onze klant uit Amersfoort (Utrecht) wenst(e) offertes van vochtexperts voor vochtproblemen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor schoonmaken/reinigen van de kruipruimte, verwijderen van de schimmel en vervangen van de rioolbuis uit heel Nederland:

Houten balkons bij een VvE renoveren en evt gevelwerkzaamheden

Graag wil ik een inspectie/offerte aanvragen voor de balkons in mijn VvE (4 stuks). Op mijn balkon op de 3e etage heb ik houtrot in een deel van de vloer en in een balk geconstateerd en ik wil graag weten hoe ernstig het is en of de andere balkons ook aangetast zijn. Vervolgens wil ik natuurlijk dat e.e.a. hersteld wordt. Het gaat om de achterzijde van het pand. Ik weet niet of het noodzakelijk is om een steiger te plaatsen voor het werk, maar indien dat zo is kunnen ook schoonmaak- en andere werkzaamheden aan balkons, gevels en kozijnen deel uitmaken van de klus. niet aangetaste balkons voorzien van nieuwe epdm-stroken tussen vloer en muur boeiboord volkern schoonmaken (onder balkons) gevelbekleding volkern schoonmaken (bg) kozijnen reinigen/waxen reinigen stucwerk

Dakgoot schoonmaken

Wij willen graag de dakgoten aan de voor en achterzijde laten reinigen. Het gaat in totaal om ongeveer 12m2.

Dakschoorstenen en overstekken schoonmaken

2 stenen dakschoorstenen reinigen van mos enz. en eventueel impregneren. Overstekken schoonmaken, vrijstaand huis met aanbouw.

Dakkapel schoonmaken

Graag hebben wij een prijsindicatie voor het reinigen van een dakkapel, afmeting circa 4 meter breed. De rolluik en bovenkant van de dakkapel heeft groene aanslag. 2e verdieping.

Kruipruimte schoonmaken

Ik zou graag mijn kruipkelder willen laten inspecteren en reinigen. Er komt een muffe lucht vandaan en het is er vochtig. Ik zou graag een offerte willen mbt de kosten. De oppervlakte is ongeveer 40m2

Gevelvoegen herstellen, schoonmaken en impregneren

Ik ben opzoek naar iemand voor de buitengevel van de hoekwoning de voegen te vervangen, reinigen en impregneren. 1ste verdieping + zolder. Voor de gevel van de 1ste verdieping is puntdak aanwezig, die niet behandeld wordt. Oppervlakte waar het om gaat is ongeveer 25-30 m2. Tot 2 meter hoogte bereikbaar vanaf plat dak, rest met steigers of hoogwerker.

Gevel opknappen: reinigen, uithakken voegen, opnieuw voegen en impregneren

Graag laat ik van mijn huis de gevel in zijn geheel opknappen. Het gaat om een oud pand uit 1872 van 130 m2, waarvan de voegen slecht zijn. Op 1 gevel na, moeten alle gevels gereinigd worden, de voegen eruit gehaald worden, opnieuw voegen en daarna impregneren. 1 gevel staat heel dicht tegen de buren aan, deze is goed maar moet wel nagekeken moeten worden, wellicht ook schoonmaken en impregneren.

Het dak schoonmaken in verband met plaatsen zonnepanelen

We krijgen binnenkort zonnepanelen en willen daarvoor graag ons dak laten reinigen. Het is een hellend dak, ongeveer 10 x 9 meters. Ook zijn we geïnteresseerd in (gedeeltelijke) isolatie van de slaapkamer. Ik overleg graag telefonisch over de mogelijkheden (bij voorkeur in Engels).

Gevel schoonmaken en bekleden

Voorgevel reinigen (klimop en wingert al verwijderd, maar worteltjes achtergebleven nog) en de rest al schoon. Hierna keimen, wit of iets er tegenaan. Zal waarschijnlijk gaan om 100 m2.

Grindvloer repareren schoonmaken en sealen

Wij willen de grindvloer van onze woning laten reinigen en sealen. Het gaat om een oppervlakte van ongeveer 70 m2.