Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij vochtexperts voor verven plafond en herstellen houten vloer na waterschade:

Verven plafond en herstellen houten vloer na waterschade

Tijdens de vakantie is lekkage ontstaan in de badkamer op de eerste verdieping, waardoor waterschade is ontstaan aan het plafond van de eetkamer op de begane grond en de houten vloer die aansluit op de badkamer (op de eerste verdieping). Op het plafond zijn bruine vlekken te zien. Het plafond van de eetkamer moet opnieuw worden geverfd (oppervlakte van circa 16 m2). Verder moet een deel van de houten planken vloer in de hal die aansluit op de badkamer worden hersteld dan wel vervangen. De planken zijn over een oppervlak van circa 2 m2 bol komen te staan. De woning betreft een oude jaren 10 wonen met een houten skelet.
Onze klant uit Amersfoort (Utrecht) wenst(e) offertes van vochtexperts voor vochtproblemen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor verven plafond en herstellen houten vloer na waterschade uit heel Nederland:

Extra plafondlaag aanbrengen inclusief spotjes en een afzuigkap

We krijgen in januari de sleutels van onze nieuwbouwwoning. Ik wil graag weten wat het gaat kosten om op de begane grond (+-45 m2) een extra plafondlaag inclusief spotjes, aansluitpunten lampen en een schouw voor een plafondafzuigkap te laten plaatsen. Hoeveel lager wordt je plafond door deze oplossing? Moet er na het plaatsen nog gestuct worden? Of volstaat verven? Ik hoor graag van jullie.

Plafond stucen en verven woonkamer, keuken en gang

Ik zoek een stucadoor voor het stucen van de plafond in de keuken, woonkamer en gang. De huidige situatie is spack spuitlaag met v groeven en zou het glad gestuct willen en laten verven. Plafond 56 m2 en wanden 92 m2. Verf wil ik voor 1 kamer zelf aanleveren en andere kamer verf wel aanleveren door vakman

Woning voorzien van latex spuitwerk en kozijnen schilderen

Wij hebben een voormalig huurwoning gekocht. De hele woning wordt casco opgeleverd. Sommigen van de wanden zijn gestuced en anderen zijn weer onbehandeld (gipsen platen of beton). Ik zoek iemand die deze wanden kan voorzien van latex spuitwerk. Daarnaast wilde ik ook weten of ik de verf zelf kan aanleveren en of deze geschikt om mee te spuiten: het is verf met kalkpigmenten. Het merk is Farrow & Ball. Daarnaast gaat het ook om 13 houten binnen kozijnen. Het gaat om 180 m2 voor de wanden en 80 m2 voor het plafond. Wanden voorzien van latex en kozijnen schuren en verven.

Behang en schilderwerk binnen

Wij zijn bezig met het plannen van nieuw behang en schilderwerk in ons huis. Wellicht dat u ons een vrijblijvende offerte kan verstrekken. Behangwerk woonkamer - Muren rondom afmetingen lange zijde 11 m, korte zijde 4,3 m, hoogte 3 m Verfwerk - Evt plafond woonkamer zijnde gipsplafond naden dichten en wit verven 11 m bij 4,3 m - Evt plafond gang, zijnde gipsplafond naden dichten en wit verven 7,5 m bij 2,5 m - Muren gang van 7,5 m bij 2,5 bij 3 m hoog - 7 deuren incl kozijnen - 2 raampartijen woonkamer van 1,8 bij 1,3 m - Tuindeur, raampartij van 2,1 bij 3 m - Richels woonkamer rondom boven en onder omtrek ca 60 m lang bij 14 cm - Richels gang 40 m lang bij 14 cm Extra: 6 vlaktes van ca 60 cm bij 40 cm waarbij plamuur herstelt moet worden. Huidige muren hebben geen behanglaag meer. Wij horen graag van u en alvast dank voor uw tijd en medewerking. Ps betreft een huis van ouder dan 2 jaar oud.

Renoveren van twee ruimtes

Ik wil graag 2 ruimtes renoveren in een woonruimte. Ik wil graag het plafond verwijderen. Muren en plafond verven. Vloer egaliseren. Kozijn verwijderen en netjes afwerken. Ik wil graag de muur met de deur optrekken. Een ruimte is 17 bij 3. Andere ruimte is 9 bij 5.

Vliering bij de zolderkamer bouwen + Trappenhuis opknappen

De zolderkamer wil ik geschikt maken tot werkruimte en ik wil de vliering erbij trekken als woonruimte. Dit betekent het verwijderen van het plafond, plaatsen van een vaste trap en balustrade en isoleren van de vliering. Daarnaast nog het plaatsen van 1 dakraam (er is recentelijk al 1 dakraam geplaatst en deze moet nog afgewerkt worden (Hierdoor kwam ik er achter dat er een mogelijkheid was om een vliering te maken)). Zolderkamer is ongeveer 4 meter bij 2 meter en de vliering is ongeveer 4 meter bij 2,5 meter. Betreft een punt dak. Alles moet gestukt en geverfd worden. Graag apart vermelden hoeveel het opknappen van het trappenhuis zou kosten. Dit betekent drie trappen opnieuw stofferen en het geheel verven.

Nieuwe plafondplaten aanbrengen stucen en verven

Ik heb in verschillende ruimtes waterschade en dienen de plafond platen te worden vervangen (geen systeem plafon. En vervolgens moeten deze worden geschildert. Gaat om demonteren van de huidige platen en afvoeren en vervangen voor nieuwe. Het is ongeveer 15 tot 20 m2 aan plafond.

Plafond gladmaken

Wij hebben een huis gekocht met v groeven in het betonnen plafond. Graag willen wij deze laten dichten en het gehele plafond glad wit verven

Renoveren badkamer

Ik wil graag mijn badkamer renoveren. Met een andere plafond, bad weghalen en douche plaatsen. Het gaat om een ruimte van 2,80 bij 2,40. Daarnaast wil ik kijken welke mogelijkheden er zijn voor binnenhuis verven en een aantal kleine klusjes. Ik hoor graag van u. Met vriendelijke groetjes, Marizia Ferreira

Waterschade plafond en verven

Ik heb waterschade in het plafond van mijn keuken. Het plafond bestaat uit 3 gipsplaten die waarschijnlijk (niet zeker) vervangen moeten worden. In ieder geval moet mijn keuken gewit worden en zo ja, dan zal ook de huiskamer gewit moeten worden. Dit is ongeveer 50 m2. Graag ontvang ik een offerte incl vervangen van de gipsplaten in mijn keuken. Het gaat om een verzekerings klus.