Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een vochtexpert uit Amersfoort te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vochtexperts. U komt in Amersfoort heel eenvoudig en snel in contact met één vochtexpert of meerdere vochtexperts.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vochtexpert een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze vochtexperts in Amersfoort u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vochtexpert!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende lekdetectiebedrijven, vochtbestrijder, vochtbehandelaars en vochtexperts in Amersfoort of directe omgeving.

3303 klanten uit Amersfoort bevelen een bij Casius in Amersfoort aangesloten vochtbestrijder, vochtbehandelaar, lekdetectiebedrijf of vochtexpert aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een vochtexpert, goed èn betaalbaar, uit Amersfoort bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een vochtexpert in Amersfoort, Baarn, Bilthoven, De Meern, Houten, IJsselstein, Leusden, Maarssen, Nieuwegein, Soest, Utrecht, Veenendaal, Vleuten, Woerden, Zeist uit Utrecht kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij vochtexperts voor: droog maken van de kruipruimte, waterschade herstellen (vocht ontrekken), vochtproblemen aan muur oplossen, rapport waterschade, ventilatie kruipruimte, ventilatiegaten roosters kruipruimte, waterschade badkamerplafond herstellen, lekkage aan plafond verhelpen, waterschade tegelvloer rapport maken voor de verzekering, buitenmuren kruipruimte vertonen schimmelplekken, ventilatie kruipruimte weer in orde maken tbv vochtige muren, waterschade plafond en wanden herstellen, vocht detectie en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke vochtexpert uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een vochtbestrijder, vochtbehandelaar, lekdetectiebedrijf of vochtexpert voor vochtproblemen in Amersfoort staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een vochtexpert in Amersfoort:

Verwijderen van schimmel op vliering en permanente oplossing bedenken

We hebben last van schimmel, waardoor er houtrot is ontstaan. Mogelijk een vervolg van lekkage of het gevolg van slechte ventilatie. Schimmel is op zolder en willen graag een opinie van een expert en een permanente oplossing, voordat we de opgedane schade willen laten herstellen.

Schoonmaken/reinigen van de kruipruimte, verwijderen van de schimmel en vervangen van de rioolbuis

De rioolbuis is beschadigd waardoor in de kruipruimte lekkage is ontstaan. Wat moet gebeuren: 1. De beschadigde rioolbuis moet vervangen worden. 2. De kruipruimte moet schoon/verontreinigd en droog gemaakt worden. 3. De ontstane schimmel moet verwijderd worden.

Lekkage repareren en gehele vloer van benedenverdieping verwijderen

Wij willen graag een offerte op laten stellen in verband met waterschade. Het is ontstaan bij het toilet en het is allemaal ondergronds door de gehele beneden etage. We hebben geen kruipruimte en geen idee waar het lek dus zit. De vloerbedekking zou verwijdert moeten worden. Er ligt nu parket en pvc. Het gaat om ongeveer 50 m2. Daarna zou er met toestemming van de verzekering de werkzaamheden worden uitgevoerd voor het herstel.

Badkamer professioneel reinigen

Ik wil de badkamer laten reinigen. Ik woon er niet zo heel lang, maar ik zie schimmel op de tegels (moeilijk weg te krijgen) en de vloer is grijs, dus ik durf het niet aan om schoonmaakmiddelen te gebruiken omdat de grijze vloer ook al witte kalkvlekken bevat. Daarnaast zijn de kitranden zowat zwart, ik probeer het wel te krijgen maar dit gaat erg moeilijk. Het gaat echt alleen om de binnenkant van de douche, 1,35 is de lengte en 1,20 is de breedte. Ik hoor het graag.

Schimmellucht op zolder probleem achterhalen en verhelpen

Wij wonen in een eengezinswoning. Sinds enkele jaren hebben wij last van muffe lucht op zolder. Ongeveer een jaar daarvoor is door een kier tussen de dakpannen regenwater gelekt. Een kennis heeft de kier met kit gedicht en geen lekkage meer gehad maar nu denken wij dat vocht tussen dakpannen en dak schimmel heeft veroorzaakt. Kunt u onderzoeken(meten) wat de oorzaak van de muf is en hoe u denkt hier een volledig einde aan de muf kunt verkregen? Aan de binnenkant is niets zichtbaar en aan de buitenkant ook niet echt. Maar op zolder ruikt het heel erg naar schimmel. Het gaat om een hellend dak met dakpannen van een eengezinswoning. Het dak begint op ongeveer 5 meter en is in de nok ongeveer 7,5 meter hoog. wat voor soort dak? hellend dak met dakpannen. en rijtjeswoning eengezinswoning. ontstaan door lekkage. De lekkage was 2-3 jaar geleden.

Plafond vochtschade herstellen

Achter de keukenkast is een lekkage ontdekt. 2 koudwaterkranen lekken en wanneer de keukenafvoer vol wordt belast stroomt deze over t.p.v. de wasmachineaansluiting. In het appartement onder mij is er vochtschade geconstateerd aan het plafond. Dit is precies onder waar de lekkage is geconstateerd. Er is een lekdetectie bedrijf ingeschakeld om de lekkage te detecteren. Ik voeg het rapport erbij. Ik wil een offerte om de schade aan het plafond van de onderburen te herstellen. Ik voeg het rapport van de lekkage inspectie.

Verven plafond en herstellen houten vloer na waterschade

Tijdens de vakantie is lekkage ontstaan in de badkamer op de eerste verdieping, waardoor waterschade is ontstaan aan het plafond van de eetkamer op de begane grond en de houten vloer die aansluit op de badkamer (op de eerste verdieping). Op het plafond zijn bruine vlekken te zien. Het plafond van de eetkamer moet opnieuw worden geverfd (oppervlakte van circa 16 m2). Verder moet een deel van de houten planken vloer in de hal die aansluit op de badkamer worden hersteld dan wel vervangen. De planken zijn over een oppervlak van circa 2 m2 bol komen te staan. De woning betreft een oude jaren 10 wonen met een houten skelet.

Vloer vervangen

In de overgang keuken en kamer is door vocht schade aan de vloer ontstaan. Dit wil ik laten repareren. Het gaat om ongeveer 1-2 m2. Het is een laminaat vloer.

Vochtprobleem in de schuur verhelpen

In onze niet geïsoleerde schuur hebben we sinds enige tijd last van een vochtprobleem; een paar wanden zijn onderaan erg nat. We vermoeden dat het optrekkend vocht is, maar we zoeken iemand die de oorzaak kan achterhalen en dan een offerte maakt van de kosten om het op te lossen.

Wateroverlast in de kelder verhelpen

In de kelder van onze woning (2 x 6 meter en ca. 1.80 meter diep) staat een decimeter water. Het is onduidelijk of dit grondwater is of dat het binnenstroomt vanuit de naastgelegen steeg. Grondwater lijkt onlogisch, want het huis is in 1906 gebouwd, naar wij aannemen boven het grondwaterpeil. Graag willen wij dat de kelder waterdicht wordt gemaakt. Vanaf 18 juli heb ik de sleutel van deze woning.

Uitdiepen kruipruimte en lekkage opsporen

Onze kruipruimte is slecht bereikbaar. Onder de keuken (aanbouw, betonnen vloer) kan je wel komen, maar de doorgang naar de woonkamer (houten vloer) is minimaal. Nu hebben we onder de woonkamer misschien een lekkage (vochtplek boven de plint, net naast een plek waar leidingen naar boven lopen), dus er moet iets gebeuren. Ik wil graag een offerte voor het uitdiepen en bereikbaar maken van de kruipruimte, het verhelpen van de lekkage en optioneel het vervangen van meer leidingwerk in de kruipruimte. Alleen in de keuken is een luik aanwezig. Mogelijk is het handig nog een toegang te maken.

Inspectie en advies aangaande vochtoverlast

Na een grote regenbui heb ik vocht op de grond wat afkomstig is uit de muur. Dat is te zien aan strepen op de muur en stucwerk wat los laat. Deze muur ligt onder het maaiveld en van buitenaf kun je er niet zonder te gaan graven bij komen. Deze muur is gericht op het Oosten. Souterrain is altijd wat vochtig. Is in huis uit 1992 en deze ruimte was bedoeld als garage. Paar jaar later is garagedeur vervangen door schuifpui en is er een laminaatvloer ingelegd. Er is ook een radiator maar deze geeft in de winter onvoldoende warmte. Omdat souterrain in gebruik is als slaapkamer wordt deze in de winter elektrisch verwarmd. Graag inspectie en advies om vochtprobleem te verhelpen. Het is een split-level woning. Het oppervlak van de ruimte is ongeveer 50 m2. Het gaat om 1 muur die echt onder de bestrating ligt.

Doucheruimte schimmelvrij laten maken

Ik wil graag het plafond, tegels en douchecabine schimmel vrij laten maken. Nadat alles schoon gemaakt is dient het plafond behandeld te worden zodat wij dit probleem in de toekomst niet meer hebben. De ventilatie wil ik graag ook laten controleren.

Lekkage opsporen

Wij hadden vloerbedekking op verdieping 1 en 2. In juli laten egaliseren en novilon leggen. In november per toeval achter gekomen dat er schimmel tussen is ontstaan: twee kamers bijna helft ruimte en 1 kamer kleine plekken (verschillende verdiepingen). Vloerbedrijf zegt dat absoluut niet door nieuwe vloer kan komen; omdat die bijvoorbeeld misschien gelegd is op te vochtige vloer of niet lang genoeg gedroogd zou hebben (geen 24 uur). Zij zeggen dit moet een bouwtechnisch probleem of lekkage zijn wat bij vloerbedekking voldoende weg kon omdat ademde. Lijkt me verstandig om onafhankelijk iemand te laten kijken omdat verzekering ook pas iets kan doen als oorzaak duidelijk is. Wat zijn de kosten van een inspectie?

Lekkage in het trapgat

Wij hebben lekkage in het trapgat, vanuit de badkamer. Oorzaak vermoedelijk door slechte voegen en een gipswand. Wat zijn de kosten van lekdetectie? (alleen douchehoek). Bij voorkeur reacties per mail.

Waterschade herstellen

Waterschade door lekkend bad. In de woonkamer vochtschade en stukwerk laat los. Zie rapport als bijlage. Tegel moet uit het bad lekkage opzoeken repareren. Woonkamer moet hersteld worden en opnieuw stucwerk wand en plafond.

Vocht en schimmel in de binnenmuur

Onze wasmachine heeft gelekt en nu bevinden zich in het huis enkele schimmelplekken. Graag laten we een expert hiernaar kijken om te weten wat we hiermee moeten doen.

Schimmel in huis verwijderen en voorkomen

Het betreft het vaststellen waar de schimmel zit. Wij hebben wel een idee maar de woningstichting is zeer laks qua behandeling hiervan en vooral met ontkennen zijn ze zeer sterk. Daarom willen wij graag de badkamer gecontroleerd hebben. De badkamer is 220 cm diep, 120 cm breed en 220 cm hoog. Het plafond is verlaagd maar de schimmel die daarboven zat, is niet goed behandeld en nu wilden wij graag dat hier eens goed naar gekeken werd. Vooral omdat dit veel last veroorzaakt bij inwonende.

Schimmel verwijderen in de kelder

Ik heb te maken met schimmelvorming in mijn kelder, waar wordt gewerkt etc. Ik heb een erg sterk vermoeden dat dit de reden is voor mijn gezondheidsklachten, wat andere instanties bevestigen. Ik ben op zoek naar iemand die dit goed kan weghalen en hier ervaring mee heeft. De kelder is ongeveer 30 m2 groot. Graag ontvang ik offertes wat u voor me kunt betekenen. Ook zou het mooi zijn als u methoden heeft om dit te voorkomen. Ik begreep dat impregneren een goede optie is. Graag reageren per mail.

Vochtprobleem bij de buitenmuur verhelpen

Wij hebben een jaren 30 hoekwoning. Er is sprake van een spouwmuur. Vooral bij de zijkant van de woning komen vochtplekken daar waar spullen vlak tegen de muur staan. Er is sprake van schimmel aan de binnenkant van de wanden van ongeveer 6 bij 2.5 meter. De buitenkant moet waarschijnlijk opnieuw gevoegd worden. Graag willen wij de mogelijkheden weten wat gedaan kan worden om dit vochtprobleem te verhelpen.

Schimmel na lekkage verwijderen

Schimmel verwijderen meterkast na lekkage. Graag eerste even contact hoe dit aangepakt gaat worden en wat de kosten zijn.

Vocht / water in kruipruimte

Er staat op sommige plekken in de kruipruimte een laagje water. Ik weet niet of dit door een lekkage of hoog grondwaterpeil (of nog iets anders komt). Dit wil ik graag helder krijgen en het probleem verholpen hebben

Schimmel in badkamer verwijderen en voorkomen

Ik verhuur een appartement in Amersfoort waar in korte tijd opeens veel schimmelvorming is opgetreden. Ik zoek iemand die verantwoordelijkheid kan nemen om dit zowel te verwijderen als ook, als nodig, een betere afzuiging kan verzorgen. Ik heb er vandaag een nieuwe afzuiger ingezet gezien de grote hoeveelheid stof in de oude maar ben bang dat dit niet genoeg is. Dus: - verwijderen schimmel - wanneer nodig, overschilderen met schimmelwerende verf - wanneer mogelijk, een betere afzuiging (geen raam aanwezig) De badkamer is niet zo groot, ik denk zo'n 1.5 bij 1.5, schimmel zowel op plafond als tegelmuren.

Vocht en schimmel in kruipruimte

Er is lekkage geweest en dit heeft geleid tot optrekkend vocht/schimmel in de kruipruimte. Kruipruimte is 7 bij 7 meter. Je kan er niet in staan. Verwijderen van vochtlaag en eventueel aanwezige vliegjes. Vochtbestrijding en isoleren kruipruimte.

Kelder vochtvrij maken

Wij hebben recent een huis gekocht met een kelder. Het betreft een woning van meer dan 100 jaar oud. In de kelder is het vochtig en er hing een muffe geur. Afgelopen weken hebben wij flink gelucht en wordt het beter. Wij zoeken nu naar een defenitieve oplossing zodat het probleem niet terug komt. De verf/ stuc komt van de muur. De kelder is ongeveer 3 bij 8 meter en 2 meter hoog. Graag advies en mogelijkheden. Vermoedelijk injecteren en zo mogelijk muren herstellen waar stucwerk op zit.