Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een vochtexpert uit Zwolle te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vochtexperts. U komt in Zwolle heel eenvoudig en snel in contact met één vochtexpert of meerdere vochtexperts.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vochtexpert een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze vochtexperts in Zwolle u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vochtexpert!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende lekdetectiebedrijven, vochtbestrijder, vochtbehandelaars en vochtexperts in Zwolle of directe omgeving.

1956 klanten uit Zwolle bevelen een bij Casius in Zwolle aangesloten vochtbestrijder, vochtbehandelaar, lekdetectiebedrijf of vochtexpert aan met een gemiddelde score van 8,2/10.

Voor een vochtexpert, goed èn betaalbaar, uit Zwolle bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een vochtexpert in Almelo, Borne, Dalfsen, Deventer, Enschede, Haaksbergen, Hardenberg, Hengelo, Kampen, Nijverdal, Oldenzaal, Raalte, Rijssen, Steenwijk, Zwolle uit Overijssel kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij vochtexperts voor: kelder waterdicht maken, schoon maken kruipruimte, waterschade plafond en verven, schimmel in de kruipruimte verwijderen en behandelen, betonnen balkon herstellen en impregneren, vliering op zolder laten maken, uitvoeren van onderzoek naar daklekkage, lekkage bij raamkozijn, waterschade rapport maken voor de verzekering, lekkage schade stucen en schilderen, waterschade in slaapkamer herstellen, waterschade boven, ligt nu tapijt, oorzaak vochtplekken in de erker beoordelen en herstellen, herstelwerkzaamheden na waterschade, stank uit kruipruimte oplossen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke vochtexpert uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een vochtbestrijder, vochtbehandelaar, lekdetectiebedrijf of vochtexpert voor vochtproblemen in Zwolle staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een vochtexpert in Zwolle:

Plafond herstellen na waterschade

Ik heb waterschade aan meerdere plafonds (bollingen/verzakking) en kringen (totaal oppervlakte plafonds ongeveer 60 m2). Ik wil graag weten of het plafond vervangen moet worden of alleen overschilderen voldoende is. En ik wil het schilderen laten uitvoeren (isolerende voorstrijk + verf en kwasten/rollers aanwezig).

Vocht in de gevel verhelpen

Ik heb al een tijdje bij hevige regenval last van vocht op meerdere plekken bij de voorgevel, en achtergevel, op de bovenverdieping. Aan de binnenkant van muur zie ik dan vocht in de muur trekken. Is er een deskundige die hier naar wil kijken en dit ook kan verhelpen? Is bereikbaar met ladder of iets dergelijks.

Ventilatieprobleem in de woonkamer verhelpen

Muffe geur in woonkamer. In de rest van het huis niet. Geen vochtige kruipruimte, maar lucht komt waarschijnlijk wel uit de kruipruimte. Weinig tot geen ventilatie in woonkamer, wel in kruipruimte.

Kelder vochtvrij maken en afwerken

We hebben een kelder van 490 x 248 x 172 centimeter (L/B/H). Deze willen we vochtvrij laten maken. Er is af en toe een vochtplek. Het plafond / wand laten voorzien van nieuw stuc werk en de vloer laten afwerken. Huis is van 1878. Ik verwacht dat de vakman ervaring met kelders heeft.

Optrekkend vocht in een hoekwoning aanpakken

Met name wanneer het vochtig weer is ruikt het muf en voelt het vochtig in ons toilet (hoek voorkant huis). We hebben schimmel op de muren onderaan de grond. We hebben vloerisolatie aan laten brengen in de kruipruimte en hadden gehoopt dat hiermee het probleem verholpen zou zijn, maar helaas. We vermoeden dat het te maken heeft met de afwatering van gemeentegrond maar weten niet hoe het probleem op te lossen. Graag zien wij reacties tegemoet.

Stankoverlast uit de kruipruimte oplossen

De kruipruimte stinkt. Het is een soort rioolgeur. Niet helemaal duidelijk waar het vandaan komt. Nu sinds een week last van behoorlijke stank. Eerder bij koud weer ook wel eens gehad. Maar niet zo erg als nu. Graag onderzoek naar oorzaak van de geur en mogelijke oplossingen. Betreft een tussenwoning uit 1920 met een houten ondervloer. Het is een kruipruimte van ongeveer 40 m2. De ruimte is prima begaanbaar.

Vochtprobleem in de woonkamer

Wij hebben bij de woonkamer aan de buitenmuur last van vocht. Het probleem toont zich aan de binnenkant van de woning. Wat kan ik hier aan doen?

Vochtprobleem in de kelder oplossen

Op het moment hebben wij lekkage in onze kelder van 6 m2 en 1.73 meter hoog. Voorheen was dit een droge kelder met misschien wat luchtvochtigheid, maar momenteel zijn wij genoodzaakt om deze dagdagelijks te dweilen. Het huis zelf is gebouwd voor 1900, graag ontvangen wij hier een aantal offertes over of vrijblijvend advies om deze kelder weer droog te maken

Lekkage in de kruipruimte opsporen en oplossen

Ik zou graag het probleem waarom er water in de kruipruimte aanwezig is op willen laten sporen. Daarna de lekkage oplossen en het water weg zuigen. Ik heb zelf het vermoeden dat er een afvoerlekkage is.

Lekkage in het plafond opsporen

We hebben en lekkage in de badkamer, maar zullen het moeten openbreken om te kijken waar dit precies vandaan komt. Het is dus ook nog niet opgelost. Er is en kleine schade aan de muur onder de badkamer, maar dit valt op zich nog mee.

Vochtprobleem in de kelder oplossen

Wij hebben na de verbouwing meer vocht in de kelder. De vorige eigenaars hebben een coating aangebracht, maar deze begint langzaam los te raken en schimmel wordt zichtbaar. Er is een een werkende afzuiginstallatie alleen is deze niet krachtig genoeg. Graag het schimmelprobleem oplossen en gepast advies voor betere afzuiging.

Vochtprobleem achterhalen

Op het behang achter in de woonkamer zit schimmel. De schimmel zit over de gehele wand, dit is een buitenmuur. Graag willen wij de oorzaak hiervan weten en kijken hoe dit verholpen kan worden.

Vochprobleem bij voordeur

Wij hebben een vochtprobleem bij de voordeur, hier is een vochtplek in de gipsplaat ontstaan, het breidt zich niet verder uit maar droogt ook niet op. Zelf een gat gemaakt op de plek waar, na de vakantie, een paddestoel groeide. Keukenpapier erin gelegd en dat wordt wel nat. Van alles gedaan om de oorzaak te vinden maar dat is niet gelukt. Bouwtekeningen beschikbaar. Foto's zijn van de hal, voordeur buitenzijde en kruipruimte. Wij willen weten waar het vocht vandaan komt en hoe het opgelost kan worden.

Kruipruimte inspecteren

Inspecteren van de kruipruimte i.v.m. stankoverlast. Kruipluik achterkant woning, 1 ventilatiegat voorkant woning. Geen kruipluik voorkant woning, wel convectorput. Van daaruit kun je onder de houten vloer in de woonkamer komen. Misschien inspectie met camera handig.

Lekkage plekken plafond woonkamer

Ik heb last van "lekkageplekken", zichtbaar aan het plafond van de woonkamer. Plekken van 3 bij 2 centimeter, 3 stuks...waarschijnlijk afkomstig douche-putje/kraan badkamer. Mijn vraag is: waar deze lekkage vandaan komt en een indicatie geven betreft de kosten van het repareren.

Vocht in kruipruimte

Wij hebben sinds enige tijd een muffe lucht in huis, nu ben ik in de kruipruimte gaan kijken en daar is het erg vochtig en liggen hier en daar zelfs plassen. Kruipruimte is 50 a 70 cm hoog en ongeveer 60 m2. Graag inspectie en oplossing.

Aanpakken vochtproblemen

We hebben een jaren 80 woning. Ook wij hebben last van optrekkend vocht en een vochtige kelder. Indien een bedrijf interesse heeft, graag eerst een inspectie bij mijn woning. In kruipruimte/kelder is het vochtig en aan de onderzijde van de buitgevel. Betreft een tussenwoning.

Vocht in gevel

We hebben een oud huis van begin 1900. De muren van de gevel zijn waarschijnlijk vochtig waardoor er een 'oudwatergeur' in het huis hangt. Op één muur (niet de muur tegen de gevel) hebben we volgens mij last van optrekkend vocht. Vorig jaar zijn deze plekken geisoleerd, maar sinds 2 weken zijn ook deze vlekken weer zichtbaar. We hebben begin 2011 een nieuw dak laten leggen en een bouwdroger in het huis gezet, die in totaal 16 lt vocht uit het huis heeft gehaald. Nu weten we niet wat we tegen de geur moeten doen.

Vocht binnenmuur/buitenmuur

Vocht aan de onderkant van een binnenmuur. Aan de buitenkant is de muur aan de onderkant vochtig. Graag advies en mogelijkheden.

Vocht in muur

Vanwege een heftige regenval, is er vocht in de muur komen te zitten, waardoor ook zwam is ontstaan. Graag ontvangen we een offerte voor het verwijderen van het vochtprobleem. Bij voorbaat hartelijk dank.

Lekkage detecteren, oorzaak vaststellen en (evt) verhelpen

Lekkage (donkere plek met bladderend stuc/spuitwerk) op plafond, ca 1m2. Betreft gedeelte tussen halfopen keuken en woonkamer. Boven de keuken ligt direct een plat dak. Dit is een aanbouw aan de woonkamer met daarboven een 1e verdieping. Lekkage zit dus precies in de hoek van het platte dak met de muur van de 1e verdieping. De woning is gebouwd in 1998 en sindsdien niet verbouwd. Ivm de verzekering graag eerst op locatie een gedetailleerde offerte met oorzaakbeschrijving en herstelkosten.

oplossen vochtprobleem in kelder en de ...

oplossen vochtprobleem in kelder en de daarmee gepaard gaande muffe lucht op de begane grond.