Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij vochtexperts voor plafond vervangen en eventueel isolatie:

Plafond vervangen en eventueel isolatie

Er is waterschade ontstaan aan plafond op zolder. Hierbij moet deel plafond vervangen worden en eventueel isolatie vervangen worden.
Onze klant uit Hengelo (Overijssel) wenst(e) offertes van vochtexperts voor vochtproblemen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor plafond vervangen en eventueel isolatie uit heel Nederland:

Plafond vervangen en afwerken met stucwerk

Ik ben op zoek naar een vakman die mijn plafond kan vervangen op de eerste etage. Het betreft 40 m² waarvan de huidige ondergrond uit houten schrootjes bestaat. Gewenste situatie is een plafond van gipsplaten, afgewerkt met glad stucwerk.

Badkamer verbouwen

Onlangs een huis gekocht en wil hier graag de badkamer in verbouwen. Zal gaan om slopen, tegelen, leidingen verleggen en uiteraard opbouwen. Badkamer is ongeveer 4m2. Ik heb geen tegels in huis nog. De douche moet ook vervangen worden. Ik wil ook graag het plafond verlagen en spotjes erin han

Airco's monteren

Ik wil graag een offerte opvragen voor het monteren van een split unit met binnen unit met een buiten unit en een Multi split met 3 binnen delen en een buiten deel. Wij hebben een huis gekocht en krijgen hiervan 16 oktober de sleutel. Er zit hier al een airco systeem in, maar dit is al 15 jaar oud dus dit willen we vervangen. De binnen unit op de begane grond de buiten unit staat dan praktisch op de binnen unit dus maximaal 3 meter afstand. Voor de slaapkamers en zolder wil ik een buiten unit met drie binnen units. Hier staan de buiten delen tegen de gevel aan waar de units opkomen te hangen (zie foto’s). in de slaapkamers staan de binnen delen ongeveer 5 meter van de buiten unit opgesteld. Voor de zolder zal dit maximaal 10 meter zijn. Oppervlakte: Huiskamer: 90 m2 Slaapkamer 1: 13 m2 Slaapkamer 2: 10 m2 Zolder: 38 m2 Plafond hoogte is 2,6 m Graag ook in de prijs meenemen het demonteren en afvoeren van de oude units en het liefst zo min mogelijk goot op de buitenmuur. Alvast bedankt.

Reparatie kastdeur

Slaapkamer. Kledingkast deuren van vloer tot plafond. Lopen vast in de rail. Ophangsysteem is lam. Meerdere keren schroeven versteld. Deze deuren zijn van spiegelglas in kunststof frame en op maat gemaakt indertijd. Graag rail vastzetten of vervangen en ophangsysteem repareren of vervangen.

Plafond schilderen na waterschade

Bestaand zachtboard plafond van een slaapkamer heeft waterschade en dient vervangen te worden. Het zachtboard hangt nu aan de houten draagbalken van de zolderverdieping. De kamer afmetingen zijn 3 bij 3,5 meter en er is 1 lichtpunt. Het plafond moet geheel afgewerkt worden, dus inclusief naden vullen, schilderen en plinten.

Schade na lekkage herstellen

Er is een lekdetectie geweest: "Er is een vochtschade geconstateerd in het plafond van de woonkamer. Hierboven is de badkamer met doucheruimte gelegen. Wij hebben geconstateerd dat de afsluiters naar de douchekraan zijn afgesloten. Dit is omdat de jets blijven doorstromen. In de doucheruimte hebben wij geconstateerd dat er op verschillende plekken sprake is van missend voeg en kit-werk. Wanneer wij de sier-kap verwijderen van de slang aansluiting hebben wij achter het rubber geconstateerd dat er geen kit-werk is aangebracht rondom de aansluiting in de muur. Hierdoor stroomt het water tijdens gebruik van de doucheruimte achter de wandtegels. Wij hebben de jets en het voeg en kitwerk belast van de douchewand. Tijdens het belasten zien wij de lekkage actief worden in het plafond van de woonkamer. Langs de wand zien wij water stromen." Er is geconstateerd dat het volgende gedaan moet worden: - Het binnenwerk van 6 jets nakijken en indien nodig onderdelen vervangen - Het voeg en kit-werk in de doucheruimte te herstellen of te vervangen - Kit-werk aanbrengen rondom elke aansluiting in de want, ook achter de jets Graag offertes om te bekijken wat de kosten zijn, dit omdat we de kosten moeten voordragen aan de vorige bewoners van het huis.

verplaatsen WCDs/lichtpunt/LED dimmers plaatsen

Per 9 juli beschikking over nieuwe woning (opgegeven adres), vanaf dit moment kan u het ook komen beoordelen. Ik wil daar graag het volgende laten doen: - lichtpunt plafond ong 300/400 cm verplaatsen (nog exact vast te stellen) - 5x WCD's (inbouw) omlaag halen ong 50cm (frezen) - 5 schakelaars vervangen voor LED dimmers 3 in hoogte verplaatsen van 50cm. De stopcontacten alleen verplaatsen, niet vervangen. Dimmers worden aangeleverd. Graag zou ik hiervoor een vrijblijvende offerte ontvangen voor werk en benodigde materialen (behoudens de dimmers die ik zelf aanlever) incl BTW.

Elektra werkzaamheden

1. In een antieke houten staande lamp de bedrading vervangen inclusief het aanbrengen van een nieuwe fitting en een voetschakelaar. 2. Vervangen van een wandcontactdoos (opbouw voor 2 stekkers). 3. Monteren van een opbouwspot aan plafond. 4. Monteren plafonnière.

Garage ombouwen tot kapsalon

Wij willen de garage ombouwen tot kapsalon. Hiervoor moet gebeuren: wc riolering aanbrengen, wanden (hout) voor afscheiding incl isolering. Isoleren plafond. Garage deur vervangen door houten kozijn met entree. Waterleidingen plaatsen (warm en koud op bestaande cv) stroompunten realiseren.

Complete badkamer renovatie

Het betreft een badkamer van 250 cm lang en 210 cm breed. Deze badkamer wordt volledig vernieuwd (sanitair en tegels zijn al gekocht via Sani Dump Elst) en wij zullen eventueel zelf zorgen dat de ouder badkamer eruit wordt gesloopt en wordt afgevoerd. Aandachtspunten voor de badkamer zijn, - We willen een muurtje gemetseld hebben van ongeveer 80 cm lang, 10 cm breed en 210 cm hoog met in dit muurtje aan beide zijdes een nisje voor het opbergen van bijv. shampoo/zeep (zie 3D tekening van Sani-Dump). - We willen elektra punten toegevoegd hebben in de badkamer (momenteel is er alleen een koord om het licht aan te doen). We hebben een spiegel met LED verlichting en willen daarnaast ook stopcontacten voor bijv. onze elektrische tandenborstel/föhn - Indien mogelijk willen we nog spotjes in het plafond geplaatst hebben. Deze moeten we nog wel aanschaffen dus hier willen we eerst advies over. - De huidige ventilatie willen we laten controleren/verbeteren/vervangen (wat nodig/mogelijk is).

Partners

Partners van Casius