Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een vochtexpert uit Hengelo te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vochtexperts. U komt in Hengelo heel eenvoudig en snel in contact met één vochtexpert of meerdere vochtexperts.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vochtexpert een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze vochtexperts in Hengelo u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vochtexpert!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende lekdetectiebedrijven, vochtbestrijder, vochtbehandelaars en vochtexperts in Hengelo of directe omgeving.

584 klanten uit Hengelo bevelen een bij Casius in Hengelo aangesloten vochtbestrijder, vochtbehandelaar, lekdetectiebedrijf of vochtexpert aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een vochtexpert, goed èn betaalbaar, uit Hengelo bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een vochtexpert in Almelo, Borne, Dalfsen, Deventer, Enschede, Haaksbergen, Hardenberg, Hengelo, Kampen, Nijverdal, Oldenzaal, Raalte, Rijssen, Steenwijk, Zwolle uit Overijssel kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij vochtexperts voor: wanden en vloer woning vervangen en afvoeren, vochtschade woning herstellen, herstellen van waterschade in woonkamer (plafond/muur schilderen), woonkamer plafond en wand herstellen, vocht in houten chalet, vochtmeting in huis, waterschade aan plafond herstellen, lekkage in de serre opsporen en verhelpen, waterschade repareren na een lekkage en oorzaak lekkage, lekkage badkamer/zolder verhelpen, kruipruimte met water herstellen, lekkage door stucwerk heen, lekkage in de serre traceren, herstel plafonds, behang betimmering na waterschade, schimmel in de kelder en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke vochtexpert uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een vochtbestrijder, vochtbehandelaar, lekdetectiebedrijf of vochtexpert voor vochtproblemen in Hengelo staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een vochtexpert in Hengelo:

Plafond vervangen en eventueel isolatie

Er is waterschade ontstaan aan plafond op zolder. Hierbij moet deel plafond vervangen worden en eventueel isolatie vervangen worden.

Oorzaak vochtprobleem in doucheruimte achterhalen en oplossen

Ik heb last van doorslaand vocht van de doucheruimte naar slaapkamer. Oorzaak is wellicht slechte kitranden, maar ik wil dit zeker weten en laten verhelpen.

Ventilatie aanbrengen in de kelder

Ik heb een prefab kelder onder een vrijstaande kantoor ruimte. De kelder is van beton, de kantooropbouw is een spouwmuur. De kelder is redelijk vochtig. Ik wil deze ruimte gaan gebruiken voor opslag en hobby. De maten zijn ongeveer 5,50 x 3,00 x 2,50 = 42 m3. Het liefst wil ik een oplossing met een natuurlijke ventilatie.

Helpen met een keldermuur van buitenaf waterdicht maken

In verband met water in de kelder wil ik de keldermuur van buitenaf waterdicht maken. Ik ga dat met bitumen doen. Voor het graafwerk zoek ik iemand met een betere rug dan ikzelf. Machinaal lijkt me moeilijk, maar misschien kan het wel. Misschien eerst de situatie even samen bekijken.

Grondwater in de kelder tegen gaan

Onder mijn bedrijfspand heb ik een kelder van ongeveer 5 m2. Hier heb ik regelmatig grondwater staan. Er is al cement overheen gegooid maar dit blijkt niet de oplossing. Graag laat ik een vakman de kelder controleren en de problemen oplossen.

Lekkage opsporen en verhelpen

Betreft lekkage onder de badkamer die zich openbaart in de woonkamer. 3 vocht vlekken op het plafond, 1 oudere, 2 nieuwe vlekken sinds gisteren waar het water eruit druppelde. In 1 vlek zit ook een scheur. Woning is 40 jaar oud. Net als de badkamer.

Waterdicht maken van kelder

We hebben een kelder van een kleine 6 vierkante meter in een jaren 30 woning. Er zitten betonscheuren in de vloer waar op sommige momenten van het jaar water door omhoog komt. De rest van het jaar staat de kelder droog. graag ontvangen wij een offerte voor het waterdicht maken van de kelder.

Keldervloer waterdicht laten maken

Wij hebben een jaren 30 woning met een kelder waar water in staat. Nu hebben we een dompelpomp gekocht en aangesloten, maar binnen een zeer snelle tijd staat er weer water in de kelder. Wij zijn zelf al bezig met de kelder: muren waterdicht maken met speciaal spul, maar weten niet goed hoe we de vloer (waar het vandaan lijkt te komen) moeten aanpakken. Het zou fijn zijn als er iemand langs zou kunnen komen om vrijblijvend te komen kijken naar onze kelder en vast stellen wat het probleem is.

Keldervloer waterdicht laten maken

Wij hebben een kleine kelder die lekt op een bepaald punt, vanaf de grond. Het gaat om een betonnen muur en de kelder is ongeveer 2 bij 2 meter, stahoogte. Het gaat om een plek op de grond waar dit moet gebeuren. Wij hebben zelf een dompelpomp aangeschaft. Wat wij willen is de vloer, als het kan, waterdicht laten maken. Voor de nood kan de dompelpomp gebruikt worden. De vloer moet ongeveer 10 cm gemetseld worden. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten. Er is een foto beschikbaar.

Grondwater door vloer in de kelder

In onze woning uit 1925 is een voorraad/inloop kelder. Deze staat na hevige regenval vol met plassen water van ongeveer 2/3 cm. De kelder loopt niet door onder het huis, en is ongeveer 1 meter diep. Je komt er via 4 treden, 1.2 meter hoogte ongeveer. De vloer is een houten vloer met een tegellaag erop?

Vochtprobleem in de woning

Vochtprobleem inspecteren en verhelpen.

Vvochtprobleem slaapkamermuur

Wij hebben last van schimmel op een kalkmuur die tussen de badkamer en een slaapkamer zit. De schimmel zit aan de slaapkamer kant. Graag beoordelen en een oplossing.

Vocht in huis

Kijken hoe vochtprobleem te verhelpen is. Betreft een natte muur + raam in woonkamer. Badkamer bevindt zich tevens beneden. Raam is vaak erg nat en natte plekken op de muur.

Scheur in keldervloer met vocht als gevolg

Door een scheur in de keldervloer onder het appartementencomplex komt vocht naar buiten. Dit zorgt voor een natte keldervloer die bij veel regen, zich uitbreid over meerdere kelders onder het complex.

Momenteel staat mijn kelder blank door ...

Momenteel staat mijn kelder blank door een scheur in de muur van zo'n 40 cm. Deze zit op een hoogte van 60 cm van de vloer. De hoogte v/d kelder is 220 cm, oftewel 160 cm onder de begane grond. Afmeting van de kelder is 166x210 cm. De kelder bestaat uit 3 gedeelten. Een gang, waar de keldertrap op uit komt, he voor stuk en een achter stuk. Deze zijn gescheiden door deuren en drempels. Alleen het middelste stuk is lek. Aangezien het huis al een jaar te koop staat wil ik niet meer kosten maken dan nodig is, dus in principe gaat het alleen om het genoemde gedeelte. Er is een kruipruimte rondom de kelder aanwezig. Deze is ongeveer 70 cm hoog en zit dus direct onder de vloer. Hoger dus dan de scheur. Op de vloer van de kruipruimte is een dunne laag beton gestort.

Bij zeer ernstige regenval komt er water ...

Bij zeer ernstige regenval komt er water op zolder naar binnen (pannendak), ter plaatse van een dakraam, alwaar ook een zonneboiler op het dak ligt. Volgens mijn idee is het daklood te klein, of is er sprake van verouderde kit of dakleer... dus echt alleen bij zeer extreme water overlast (stortbuien) Bij zware regenbuien geen problemen.

Onze kelder staat onder water. We willen ...

Onze kelder staat onder water. We willen het water eruit en de muren laten behandelen zodat water niet meer binnen kan komen.