Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij vochtexperts voor renovatieroosters naar de kruipruimte plaatsen:

Renovatieroosters naar de kruipruimte plaatsen

Ik wil 3 extra ventilatieroosters plaatsen naar de kruipruimte. Ook wil ik de bestaande ventilatieroosters schoonmaken.
Onze klant uit Hasselt (Overijssel) wenst(e) offertes van vochtexperts voor vochtproblemen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor renovatieroosters naar de kruipruimte plaatsen uit heel Nederland:

Roosters aanbrengen in kruipruimte

Aanbrengen en boren van renovatieroosters 3 stuks.

Ventilatieroosters in de kruipruimte aanbrengen

Voor onze trapkast willen wij vanuit de poort in de zijgevel nog een renovatierooster laten boren en plaatsen, andere renovatieroosters zijn zwart kunststof. Het nieuw te maken rooster willen wij ook zo uitgevoerd hebben.

Ventilatieroosters plaatsen en voegwerk gevels nalopen

In het bouwkundig rapport kwam naar voren dat er in ons nieuwe huis geen kruipluik aanwezig is, daardoor was inspectie van de kruipruimte niet mogelijk. Aan de achterzijde is 1 stuks vloerventilatie en aan de voorzijde geen. Het advies: Aan de voorzijde 2 stuks renovatieroosters in laten boren (tenzij de vloer gestort is d.m.v. schuimbeton) voor ventilatie onder de vloer. Daarnaast kregen we het advies om de zijgevels na te lopen op loszittend voegwerk, deze aanhelen of vervangen daarna impregneren. De andere gevel bekleden met een materiaal dat geschikt is voor gevelbekleding.

Spouwventilatieroosters in gevel maken

Ik heb onlangs mijn gevels geïsoleerd (met hr++ parels). Nu heeft men geen renovatieroosters geplaatst omdat men veronderstelde dat er geen kuipruimte was. Bovendien had de vorige eigenaar al 2 spouwventilatieroosters dichtgemaakt met kit en 2 spouwventilatieroosters met glaswol gevuld. De vorige eigenaar gebeld en die zegt dat er wel een kruipruimte is, maar je kunt er niet meer in (lekker slim dichtgetimmerd). Er zijn nog geen vochtproblemen en de oude ventilatieroosters zijn nu dicht gevoegd. Toch is mijn vraag of het niet slim is om preventief een aantal ventilatieroosters te plaatsen? Dit om problemen te voorkomen. Het grote probleem is alleen dat ik niet precies weet waar geboord kan worden. Ik hoor graag van u! Vermoedelijk zou het dan om 3 of maximaal 4 roosters gaan.

Renovatieroosters naar de kruipruimte plaatsen

Wij hebben op het toilet (op de begane grond naast de voordeur) last van een nare geur die vanuit de kruipruimte komt.

Renovatieroosters naar de kruipruimte plaatsen

In ons huis uit 1905 hebben wij al een tijd last van matige vochtproblemen. Vooral in de zomer ook een vreemde lucht vanuit de kruipruimte daarbij. Heb het voornemen bv 2 extra renovatieroosters naar de kruipruimte te plaatsen. De kruipruimte is niet bereikbaar. Wij zoeken een bedrijf dat advies kan geven en de ventilatie kan aanbrengen. Hoek bepalen, boren, rooster/pijp leveren en plaatsen. Graag ontvang ik een offerte.