Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij vochtexperts voor herstellen van plafond na lekkage:

Herstellen van plafond na lekkage

Ik heb een offerte nodig voor het herstellen van het plafond in de keuken met een lichtkoepel. Keuken is ca 20 m2, wrs gipsplaat met spack. Inbouwspots 2x3.
Onze klant uit Enschede (Overijssel) wenst(e) offertes van vochtexperts voor vochtproblemen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor herstellen van plafond na lekkage uit heel Nederland:

Open haard verwijderen en muur herstellen

Verwijderen schouw. Lucht en geluidsdicht maken van de gaten. Boven op de dak is al verwijderd en heeft verder geen functie meer. betreft 5de verdieping, tevens bovenste verdieping. Optioneel nog stucwerk voor het het appartement, 37 m2 zowel wand als plafond. Planning: Week 27 voor verwijderen schouw. Eventueel week 28 als je ook volledig stucwerk doet.

Steunbalk in het plafond repareren/vervangen

In het plafond tussen de 2e en de 3e verdieping blijkt ooit een steunbalk te zijn ingekort. Hier lijkt echter ons toilet van de 3e verdieping op te rusten. Graag wil ik samen met de benedenburen advies van een vakman en een prijs om dit bouwkundig te herstellen. Dan kunnen wij dit aan de VVE voorleggen want het moet wel hersteld worden.

Waterschade herstellen

Ik heb recent een lekkage gehad. Deze lekkage is nu verholpen maar er zit nog wel een vochtplek. Deze plek zit op schuin plafond van de zolder en wil ik graag wegwerken. Ca 50 bij 20 cm. Zie ook de bijgevoegde foto. Ik zou graag advies hierover willen wat ik het beste hiermee kan doen.

Waterschade herstellen

Waterschade in hal en plafond en inbouwkast op begane grond en hout en muur schade op de eerste etage Plafond in hal opnieuw verven ongeveer 4 meter lang x 1,50 breed Alle Houten panelen bij inbouw kast , boven , onder en zijkant moeten worden vervangen zie foto’s het zou gaan om timmer werk en schilderwerk . Ook de muur van achterkant van inbouwkast moet worden hersteld en geverfd. Zie foto’s. Schade op de eerste etage is het houtwerk (brede houtenpaneel ) bij trap, deze moet worden vervangen zie foto en en de aangrenzende muur en ruimte bij trap moet opnieuw worden geverfd. In ruimte van cv moet een gat worden afgewerkt zie foto. Zie bijgevoegde foto’s. Offertes moeten vrijblijvend en kosteloos zijn aub.

Woning renovatie prive

Ik wil graag mijn huis renoveren. De werkzaamheden bestaan uit: Badkamer renovatie ( aanpassen warm/koud waterleiding, aanpassen afvoer leidingen, plaatsen nieuwe wand tegels, plaatsen nieuwe vloer tegels, plaatsen sanitair, alle hoeken kitten ). Het gaat om een oppervlakte van 9 m2. -Toilet afmaken ( tegel voeg afmaken en alle hoeken kitten). -CV ketel, verwarming ( controleren en radiatoren aansluiten ) deze moet nog worden aangesloten. -Muur bij voordeur appartement ( slopen en opnieuw bouwen, nieuwe houten kozijn en deur, 3 punt sluiting hergebruiken, muur stevig maken voor ophang tv, voorbereiding muur binnen app/buiten app voor schilderwerk ) -Opening plafond woonkamer dicht aftimmeren en voorbereiden voor schilderwerk. -Lekkage boven dak controleren en herstellen -Muur bouwen zolderverdieping inclusief kozijn en deur. Er zit nu een gipswand deze moet eruit worden gehaald. -Schilder werkzaamheden ( voorbereiding voor schilderwerk, hoeken af kiten en reparaties op de muur waar nodig, alle wanden sausen in wit kleur met mogelijkheid kleur 2 muren, reparaties hout kozijnen, deuren, ramen en hout schilderen in wit kleur ) -Buiten raamkozijnen controleren voor tocht en tochtstrip plaatsen waar nodig.

Opknappen badcel

Badcel is ernstig verouderd. Verlaagd houten platen plafond moet er uit en eventueel plafond herstellen. In plaats van een douchehoek een douche cabine op dezelfde plaatsen. Graag nieuwe tegels op wanden en vloer, nieuw fontein meubel. Oude fontein meubel moet eruit worden gehaald. De leidingen hoeven niet verlegt te worden. De totale oppervlakte is 9 a 10 m2.

verbouwing nieuw huis

Op 31-07-2020 krijgen wij de sleutel van ons nieuwe huis. In dit huis moeten enkele klussen gebeuren: - afwerking van sierlijsten, - het verwijderen van een haard en schouw, terugplaatsen houtkachel, - het herstellen van scheuren in de gevel en het deels opnieuw metselen van een deel van de buitenmuur, - het plaatsen van een plafond, - stucadoren, - het plaatsen van 4 dakramen. In de bijlage een rapport van de technische keuring. Hierin zijn een deel van de hierboven genoemde werkzaamheden te vinden.

Scheuren in muur en plafond onderzoeken en herstellen

Wij hebben last van scheuren in muur en plafond bij onze uitbouw op begane grond en 1e etage. Wij willen een specialist die allereerst de oorzaak onderzoekt (verzakking, funderingsproblemen, etc.) en vervolgens het probleem oplost en de schade herstelt.

Waterschade plafond en wanden badkamer herstellen

Ik wil mijn badkamer laten stucen en verven. Badkamer is circa 2,5 bij 2. Het betreft circa 10 m2, want een deel is betegeld

Herstellen muren en plafons na een renovatie

Wij hebben binnenkort een renovatie. Hierdoor ontstaan scheuren en beschadigingen. Dit moet weer herstelt worden. wanden Vierkante meter: 75 Huidige ondergrond: Spackspuitwerk Gewenste afwerking: Spachtelputz (korrel) plafond Vierkante meter: 45 Huidige ondergrond: Spackspuitwerk Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex Vloeren afplakken Vierkante meter: 60

Partners

Partners van Casius