Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij vochtexperts voor kelderrenovatie:

Kelderrenovatie

Ons huis stamt uit 1913. In de kelder zijn 2 muren gescheurd waar grondwater doorloopt. tevens moeten de muren aangeraapt worden want het stucwerk laat los.daarbij willen wij de muren vocht en schimmel vrij hebben zodat wij deze ruimte kunnen gaan gebruiken. De kelder is ongeveer 4 meter bij 2.5 meter en op bijna stahoogte.
Onze klant uit Enschede (Overijssel) wenst(e) offertes van vochtexperts voor vochtproblemen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor kelderrenovatie uit heel Nederland:

Kelderrenovatie stucwerk

Ik zou graag een offerte laten opstellen voor het renoveren van (zeer oud en slecht) stucwerk in een kleine kelderruimte. Het gaat om 20 m2

Kelderrenovatie: kelder renoveren

Wij willen graag onze kelder laten droogleggen en isoleren zodat we deze kunnen gebruiken om er spullen (racefietsen / eten etc. ) in te zetten. Op dit moment is de kelder vochtig (zie ook pagina 15 van de bijgevoegde bouwtechnische keuring uitgevoerd door RoDijKa) en komt er wat water in te staan als het flink regent. Het gaat om een huis uit 1928 en aantal vierkante meters schat ik op minder dan 5.

Kelderrenovatie

Ik heb een kelder met een dompelpomp in een put die sinds de verhoging van de grondwaterstand in Rotterdam min of meer continu aan het pompen is. Sinds enige maanden loopt het water via een stuk of drie gaatjes in de keldervloer omhoog. Op dit ogenblik bestaat de vloer uit tegels op zand. De zandbodem is inmiddels blubber en de tegels zijn doorweekt. Ik zou graag een nieuwe keldervloer, ongeveer 3.30 x 12 meter willen die waterdicht is.