Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij vochtexperts voor voegen van buitenmuur herstellen:

Voegen van buitenmuur herstellen

Wij hebben een lokale vochtvlek (ongeveer 1 meter) op onze binnenmuur. We vermoeden dat het te maken heeft met het laten isoleren enkele jaren geleden en het probleem van een vervuilde spouw dat daarbij naar boven kwam. Ons inziens is dit niet accuraat hersteld. Buitenmuur is open geweest destijds, spouwvervuiling verwijderd door isolatiebedrijf en weer opgevuld met isolatie. Wij vermoeden nu doorslag via de buitenmuur. Hebben zelf de kruipruimte geïnspecteerd maar daar is geen sprake van overmatig vocht. We zoeken iemand die de buitenmuur opnieuw kan openen op die plek, de spouw kan inspecteren om eventueel het vochtprobleem te lokaliseren en op te lossen en die ook de buitenmuur weer netjes dicht kan metselen en het voegwerk zo kan maken/herstellen dat geen vocht doorslag kan plaatsvinden. Al dan niet met impregneren van dat stuk buitenmuur.
Onze klant uit Enschede (Overijssel) wenst(e) offertes van vochtexperts voor vochtproblemen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor voegen van buitenmuur herstellen uit heel Nederland:

Buitenmuur aan de voorkant opnieuw voegen

Graag het huis aan de voorkant ( 5 X 7 meter) opnieuw voegen. Huis is van 1967. Wordt de hoogste tijd!

Kapotte steen en voegen vervangen aan buitenmuur

Kopotte steen vervangen en ongeveer 1 vierkante meter voeg vervangen aan buitenmuur

Betonreparatie bij een balkon en latei

Aanvraag offerte van balkon van ongeveer 15 m2 en latei 3,5 meter breed. Balkon vertoont scheuren en brokkelt enigszins aan de zijkant af. Langs het beton staat een stalen hek. Verder wil ik graag de voegen schoonmaken en bijwerken van de buitenmuur (7 meter lang x 6 meter hoog). En een controle aan de overige buitenmuren of hier ook kapotte voegen zitten die bijgewerkt dienen te worden.

Onderhoudswerken aan voegen, loden en balkon van hoekhuis

Balkon: vervangen van de loodaansluiting door inslijpen, 3,5 tot 4 meter meter lengte Balkon: aanbrengen van een coating op betonnen vloer, 3,5 m2 Platte daken: vervangen van de loodaansluitingen door inslijpen, rondom, circa 15 meter lengte Raamdorpelstenen, waterslagen, muurafdekkers: vervangen voegwerk, bekijken en beoordelen Buitenmuur Zuid-West kant: vervangen voegwerk indien nodig Graag maak ik met u een afspraak zodat u het werk kan opnemen en om de werkzaamheden verder te bespreken.

Buitenmuur opnieuw voegen

Ik wil graag ongeveer 14 m2 buitenmuur laten voegen en ontvang hier graag een indicatie voor.

Spouwmuur voor een garage maken

Ik wil graag een garage/berging laten bouwen. De afmetingen van de grondoppervlakte is 54 m2 en van de buitenmuur 120 m2. De buitenmuur dient baksteen dikformaat te worden en de binnen muur van betonblokken. Graag ontvang ik een totaalprijs voor het metselwerk inclusief het isoleren. Separaat zou ik graag een prijs ontvangen voor het voegen.

Buitenmuur opnieuw voegen

De voegen van de zijgevel van mijn hoekwoning zijn slecht. De woning is ongeveer 8 meter lang en heeft 3 woonlagen met een schuin dak beginnend op de eerste etage. Het verwijderen van de oude voegen zou ik eventueel zelf willen uitvoeren, kunt u dit separaat offreren?

Buitenmuur opnieuw voegen

De buiten zijmuur van een 2 onder een kap woning opnieuw voegen.

Scheuren in gevel en voegen herstellen

De buitenmuur vertoont een paar scheuren. De scheuren bedragen tezamen circa 1,50 lang Verder eventueel Helicol voegwapening toepassen. En een paar voegen die loslaten herstellen.

Buitenmuur herstellen

Mijn gevel is 2 jaar geleden behandeld. Helaas is de poort nu verzakt waardoor een een deel van de zijgevel bloot is komen te liggen. Dit gedeelte is 12 meter lang en 1 meter hoog. Hier zijn de voegen erg slecht. Tevens wil ik de gehele zijgevel van de woning gelijk laten beoordelen en daar waar nodig is laten repareren. De woning heeft woonlagen.