Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een vochtexpert uit Enschede te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vochtexperts. U komt in Enschede heel eenvoudig en snel in contact met één vochtexpert of meerdere vochtexperts.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vochtexpert een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze vochtexperts in Enschede u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vochtexpert!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende lekdetectiebedrijven, vochtbestrijder, vochtbehandelaars en vochtexperts in Enschede of directe omgeving.

1175 klanten uit Enschede bevelen een bij Casius in Enschede aangesloten vochtbestrijder, vochtbehandelaar, lekdetectiebedrijf of vochtexpert aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een vochtexpert, goed èn betaalbaar, uit Enschede bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een vochtexpert in Almelo, Borne, Dalfsen, Deventer, Enschede, Haaksbergen, Hardenberg, Hengelo, Kampen, Nijverdal, Oldenzaal, Raalte, Rijssen, Steenwijk, Zwolle uit Overijssel kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij vochtexperts voor: optrekkend vocht in de muren, kelder waterdicht maken, kelder waterdicht maken, vocht vrij maken fundering al dan niet in combinatie met onderkelderen, schoon maken kruipruimte, waterschade plafond en verven, constateren waar vochtproblemen begane grond vandaan komen, kelder laten injecteren, constateren waar vochtproblemen begane grond vandaan komen, schade na lekkage, vochtmeting onder houten vloer, camera inspectie kruipruimte, schimmel in de kruipruimte verwijderen en behandelen, betonnen balkon herstellen en impregneren, vliering op zolder laten maken en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke vochtexpert uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een vochtbestrijder, vochtbehandelaar, lekdetectiebedrijf of vochtexpert voor vochtproblemen in Enschede staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een vochtexpert in Enschede:

Kelder waterdicht maken

Ik heb last van stijgend grondwater in mijn kelder. Het is een huur huis en mijn kelder is 4m x 2m. Er staat nu een water laag van ongeveer 10 cm. Ik zou graag mijn kelder waterdicht willen maken zodat dit probleem wordt opgelost.

Herstellen van plafond na lekkage

Ik heb een offerte nodig voor het herstellen van het plafond in de keuken met een lichtkoepel. Keuken is ca 20 m2, wrs gipsplaat met spack. Inbouwspots 2x3.

Kelderrenovatie

Ons huis stamt uit 1913. In de kelder zijn 2 muren gescheurd waar grondwater doorloopt. tevens moeten de muren aangeraapt worden want het stucwerk laat los.daarbij willen wij de muren vocht en schimmel vrij hebben zodat wij deze ruimte kunnen gaan gebruiken. De kelder is ongeveer 4 meter bij 2.5 meter en op bijna stahoogte.

Waterschade rapport maken

Ik heb waterschade aan mijn keukenkastje en wil hier graag een rapport van hebben voor mijn verzekering. Eventueel zijn er ook andere dingen waar waterschade aan zit dus dat mag dan ook meegenomen worden in het rapport.

Voegen van buitenmuur herstellen

Wij hebben een lokale vochtvlek (ongeveer 1 meter) op onze binnenmuur. We vermoeden dat het te maken heeft met het laten isoleren enkele jaren geleden en het probleem van een vervuilde spouw dat daarbij naar boven kwam. Ons inziens is dit niet accuraat hersteld. Buitenmuur is open geweest destijds, spouwvervuiling verwijderd door isolatiebedrijf en weer opgevuld met isolatie. Wij vermoeden nu doorslag via de buitenmuur. Hebben zelf de kruipruimte geïnspecteerd maar daar is geen sprake van overmatig vocht. We zoeken iemand die de buitenmuur opnieuw kan openen op die plek, de spouw kan inspecteren om eventueel het vochtprobleem te lokaliseren en op te lossen en die ook de buitenmuur weer netjes dicht kan metselen en het voegwerk zo kan maken/herstellen dat geen vocht doorslag kan plaatsvinden. Al dan niet met impregneren van dat stuk buitenmuur.

Schimmel op de binnenmuur in de woonkamer bestrijden

Schimmel op de binnenmuur in de woonkamer al geruime tijd. De werkplek is goed bereikbaar.

Oude woning onderzoeken op vocht en schimmel

I have recently rented a home and I have mold in my kitchen and old house smell in my living room. I am wondering if you can help me get rid of them. I prefer contact via email in English if possible.

Schimmel- en vochtprobleem analyseren

Wij hebben vocht/schimmel achter de bank. Ook zijn er plekken zichtbaar in de hoeken van de wand. Het betreft een buitenmuur (spouw). We hebben en jaren 30 woning. Graag eerst reactie per mail (mobiele nummer klopt dus niet)

Schimmel en vochtprobleem analyseren

Ik ben opzoek naar een advies hoe ik kan voorkomen dat de schimmel in de badkamer (plafond) de hele tijd weer terug komt. We hebben nu met speciale schimmelwerende verf het plafond gedaan. Maar de schimmel komt alweer terug.

Schimmel en vochtprobleem analyseren

Ik wil graag onderzoek laten doen in mijn huurwoning naar een vocht/schimmel probleem, omdat er een vreemde geur in huis hangt en wij vaak ziek zijn. Reacties graag per mail.

Kelder waterdicht maken

In onze kelder staat wisselend door het jaar heen een laag(je) grondwater. We denken dat dit optrekkend grondwater is, en dat het door de vloer heen komt. Dit zien we graag opgelost. Het moet goed gebeuren, maar natuurlijk liever niet tegen de hoofdprijs. Welke mogelijkheden heeft u, en wat zijn de kosten hiervan? De afmetingen van de kelder zijn 1.70 x 3.30 meter. De hoogte is 1.80 meter.

Lekkage stoppen en schimmel verwijderen

Er is een lekkage geconstateerd in ons huis. Door de lekkage is er vocht/schimmel op de muren ontstaan. Er is ook één schimmelplek achter het behang geconstateerd. Het gaat sowieso om 2 kamers, een slaapkamer en de woonkamer. De slaapkamer is +/- 20 m2, de woonkamer is +/- 27 m2. Op de slaapkamer zijn drie schimmelplekken, waarvan één doorgezakt is (op knappen staat) en in de woonkamer zijn er twee schimmelvlekken. Daarnaast is er dus een lekkage geconstateerd bij het raam in de woonkamer. Indien het hard regent komt er water naar binnen. De lekkages zijn nog niet verholpen. De locaties opsporen en repareren.

Schimmel uit de woning verwijderen

Ik heb last van schimmel op zowel de begane grond als op de eerste verdieping. Het betreft hier een jaren 30-arbeiderswoning in Enschede. Mijn vermoeden is dat de muren vol met vocht zitten door een waterleiding die vorig jaar in de buurt gesprongen is maar ik wil ook vermelden dat het huis waarschijnlijk niet goed genoeg geventileerd wordt. Graag zou ik een vrijblijvende afspraak plannen om de situatie te bekijken en aan de hand daarvan een offerte te krijgen.

Schimmel definitief verwijderen van dakbeschot

Ik wil graag de schimmel verwijderen van het dakbeschot en het impregneren van het dakbeschot, zodat het niet teug komt op het houten dakbeschot.

Kelder waterdicht maken

We hebben een vrij grote kelder van 12 vierkante meter en 1,90 meter hoog. We hebben al jaren problemen dat er water in staat. Tijden gehad dat die droog heeft gestaan. We hebben al ventilatie gemaakt dit helpt aan de bovenkant van de kelder maar er zijn momenten dat er tot 30 cm water in staat. We zouden de kelder graag watervrij hebben.

Muren en vloer waterdicht maken

Ik heb een garage put van 3.5 meter lang bij 1.5 meter breed en 1.50 meter hoog waar in de natte periode 30 cm water in komt te staan. Graag zou ik een offerte willen ontvangen of een vrijblijvende inspectie over de mogelijkheden van de behandeling hiervan. Er zit sierpleister op de muren wat nu aan de onder zijde verkleurt is door vocht plekken. Het hoeft niet perfect maar wel waterdicht. Er is een foto beschikbaar.

Trapkast (kelder) watervrij maken

We hebben last van water in de kelder onder de trap, eigenlijk een trapkast. Het is een ruimte van 0,9 x 2 meter. Als het veel geregend heeft, hebben we overlast van water. Er zitten scheurtjes in de muur en veel donkere vlekken. Graag maken wij een afspraak om de ruimte te laten beoordelen en te laten behandelen zodat dit probleem opgelost wordt.

Vochtvrij laten maken van de kelderruimte

Wij hebben vochtproblemen in onze kelderruimte. De ruimte is ongeveer 1 m diep en 2 m2 groot. Enkele jaren geleden heeft de gemeente een gasleiding door de muur "geschoten". Deze leiding loopt ook door een put aan de buitenzijde van de woning. Vermoedelijk moet daar de oorzaak worden gezocht. Wij willen dit graag door een vakman laten onderzoeken en een afdoende oplossing laten verzorgen.

Kelder waterdicht maken

Midden onder mijn woning bevindt zich een kelder van 2,25 x 1,35 meter. Tijdens langdurige regenval loopt er water in de kelder naar binnen, tussen de vloer van de woning en de keldermuur. Wij willen de kelder goed waterdicht laten maken door een vakman. Er is een foto beschikbaar.

Schade door vocht in het hele huis

Wij hebben op meerdere plaatsen in onze bungalow schade door vocht opgelopen. De badkamer heeft veel schade geleden. Daar moet een muur uit en het tegelwerk moet worden vervangen, ook op de vloer moeten de tegels worden vervangen. In de kruipruimte moeten reparaties worden verricht en ook in de keuken en slaapkamers, dus behoorlijk wat. Daarom zouden we graag een afspraak voor een offerte willen want het moet toch bekeken worden.

Kelder waterdicht laten maken

Graag een offerte om onze kelder waterdicht te maken. De kelder heeft last van grondwater, die door de bodem en de muren komt. De kelder is ongeveer 1.50 x 1.50 meter en 1.90 meter hoog. Bouwjaar: 1935 en momenteel voorzien van baksteen met een gedeeltelijk pleisterlaag. Graag voor de winter de werkzaamheden uitvoeren.

Kelder waterdicht maken

Vanwege de stijgende grondwaterstand in Enschede hebben wij regelmatig een laagje water in de kelder staan van onze jaren '30 woning. Het water komt door de muren (de muren voelen nat aan bij regen), maar wellicht ook de vloer. De kelder is ca 1. 50 bij 3 meter en ca. 1. 90 hoog.

Kelder met grondwater waterdicht maken

Telkens als het flink geregend heeft, staat mijn kelder vol water. Het grondwater komt dan via de muren van de kelder binnen. Graag zou ik de kelder willen laten afdichten. Wat zijn de kosten hiervan? De kelder is 1 meter breed en plm 3 meter lang. Graag offerte per email.

Stankoverlast opsporen en verhelpen

Ik heb stankoverlast van de kooklucht van de buren. Volgens mij komt dit door de trek onder de voordeur, wc raam en rooster in kelder. Kan hier iets aan gedaan worden?

Schimmelplekken in de woonkamer

Op diverse plaatsen in de woonkamer aan de buitenmuurzijde, zitten schimmelplekken met de kleur zwart en groen. Wij maken graag een afspraak om de mogelijkheden te bespreken voor het permanent verwijderen van de schimmel.