Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij vochtexperts voor lekkage door inslag van regenwater:

Lekkage door inslag van regenwater

Bij westenwind hebben wij lekkage op de overgang van een later aangebouwd deel van het huis, met een schuin dak. Daar waar het schuine dak de verticale muur raakt ontstaat bij heftige regenval lekkage. Ik vermoed iets met de loodschort.
Onze klant uit Borne (Overijssel) wenst(e) offertes van vochtexperts voor vochtproblemen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor lekkage door inslag van regenwater uit heel Nederland:

Lekkage door inslag van regenwater

Bij westenwind en regen lekkage in badkamer. Het systeemplafond en de aluminium lamellen in badkamer moeten gedeeltelijk verwijderd worden om te zien hoe de klus aangepakt moet worden. Van buitenaf is het namelijk moeilijk om te beoordelen waar het vandaan komt.

Schoorsteen opnieuw laten voegen en impregneren

Het betreft het opnieuw laten voegen en impregneren van twee schoorstenen. Nakijken loodslab en verhelpen van regen inslag. Bedrijven kunnen normaal het dak op. Het betreft een hoekwoning. Eén van de twee schoorstenen veroorzaakt lekkage bij harde regen.

Schimmel bij ramen en muren verwijderen en voorkomen

Helaas hebben wij lange tijd last gehad van lekkage. Na lang zoeken naar de oorzaak is dit verholpen, lekkage op het dak en inslag via dakgoot. Wij hebben nu helaas te maken met schimmel op de muren maar ook bij de ramen. En ook in een kamer waar geen lekkage is geweest. Verder moet ook de badkamer in de aanbouw goed gedaan worden en gekeken worden of er iets veranderd moet worden. Dus graag zouden wij een vrijblijvende afspraak willen maken om dit op te laten nemen en te kijken naar de kosten.