Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een vochtexpert uit Overijssel te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vochtexperts. U komt in de provincie Overijssel heel eenvoudig en snel in contact met één vochtexpert of meerdere vochtexperts.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vochtexpert een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze vochtexperts uit Overijssel u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vochtexpert!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende lekdetectiebedrijven, vochtbestrijder, vochtbehandelaars en vochtexperts in Overijssel.

54 klanten uit Overijssel bevelen een bij Casius in Overijssel aangesloten vochtbestrijder, vochtbehandelaar, lekdetectiebedrijf of vochtexpert aan met een gemiddelde score van 8,2/10.

Voor een vochtexpert, goed èn betaalbaar, uit Overijssel bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een vochtexpert in Almelo, Borne, Dalfsen, Deventer, Enschede, Haaksbergen, Hardenberg, Hengelo, Kampen, Nijverdal, Oldenzaal, Raalte, Rijssen, Steenwijk, Zwolle uit Overijssel kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij vochtexperts voor: vochtproblematiek oplossen, schimmel in de kruipruimte verwijderen en behandelen, ventilatie in de kruipruimte aanbrengen, muffe lucht uit kruipruimte verhelpen, ventilatie kruipruimte aanbrengen herstellen, kelderventilatie aanleggen, herstelwerkzaamheden na lekkage in de vloer op zolder, waterschade rapport maken, lekkage houten erker, herstel waterschade vloer, balkon waterdicht maken, ventilatie in de kruipruimte aanbrengen, vochtmeting laten uitvoeren, waterschaderapport voor verzekering opstellen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke vochtexpert uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een vochtbestrijder, vochtbehandelaar, lekdetectiebedrijf of vochtexpert voor vochtproblemen in de provincie Overijssel staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een vochtexpert in Overijssel:

dinsdag 24 juli 2018

Ventilatie aanbrengen in de kelder

Ik heb een prefab kelder onder een vrijstaande kantoor ruimte. De kelder is van beton, de kantooropbouw is een spouwmuur. De kelder is redelijk vochtig. Ik wil deze ruimte gaan gebruiken voor opslag en hobby. De maten zijn ongeveer 5,50 x 3,00 x 2,50 = 42 m3. Het liefst wil ik een oplossing met een natuurlijke ventilatie.
dinsdag 16 januari 2018

Lekkage door inslag van regenwater

Bij westenwind hebben wij lekkage op de overgang van een later aangebouwd deel van het huis, met een schuin dak. Daar waar het schuine dak de verticale muur raakt ontstaat bij heftige regenval lekkage. Ik vermoed iets met de loodschort.
dinsdag 12 december 2017

Voegen van buitenmuur herstellen

Wij hebben een lokale vochtvlek (ongeveer 1 meter) op onze binnenmuur. We vermoeden dat het te maken heeft met het laten isoleren enkele jaren geleden en het probleem van een vervuilde spouw dat daarbij naar boven kwam. Ons inziens is dit niet accuraat hersteld. Buitenmuur is open geweest destijds, spouwvervuiling verwijderd door isolatiebedrijf en weer opgevuld met isolatie. Wij vermoeden nu doorslag via de buitenmuur. Hebben zelf de kruipruimte geïnspecteerd maar daar is geen sprake van overmatig vocht. We zoeken iemand die de buitenmuur opnieuw kan openen op die plek, de spouw kan inspecteren om eventueel het vochtprobleem te lokaliseren en op te lossen en die ook de buitenmuur weer netjes dicht kan metselen en het voegwerk zo kan maken/herstellen dat geen vocht doorslag kan plaatsvinden. Al dan niet met impregneren van dat stuk buitenmuur.
dinsdag 3 oktober 2017

Waterschade rapport maken voor de verzekering

Door lekkage bij het dak heb ik waterschade. Mijn slaapkamer is de muur vochtig (nu wel opgedroogd) dit geldt ook voor mijn voordeur alleen zit er hierbij wel een schimmelplek. Ook mijn laminaat in de slaapkamer staat omhoog door de waterschade.
dinsdag 26 september 2017

Schimmel op de binnenmuur in de woonkamer bestrijden

Schimmel op de binnenmuur in de woonkamer al geruime tijd. De werkplek is goed bereikbaar.
zondag 10 september 2017

Schimmel verwijderen in de slaapkamer

Aan 1 muur van de slaapkamer zit schimmel dat verwijderd moet worden. Ongeveer 5m2. De schimmel is ontstaan door een lekkage in de badkamer van de buren.
vrijdag 8 september 2017

Vocht in de gevel verhelpen

Ik heb al een tijdje bij hevige regenval last van vocht op meerdere plekken bij de voorgevel, en achtergevel, op de bovenverdieping. Aan de binnenkant van muur zie ik dan vocht in de muur trekken. Is er een deskundige die hier naar wil kijken en dit ook kan verhelpen? Is bereikbaar met ladder of iets dergelijks.
maandag 4 september 2017

Ventilatieprobleem in de woonkamer verhelpen

Muffe geur in woonkamer. In de rest van het huis niet. Geen vochtige kruipruimte, maar lucht komt waarschijnlijk wel uit de kruipruimte. Weinig tot geen ventilatie in woonkamer, wel in kruipruimte.
zondag 3 september 2017

Vochtprobleem onderzoeken

Ons huis is meer dan 100 jaar oud en hebben al langer vermoeden van vocht en schimmel in huis. Na het plaatsen van een nieuwe laminaatvloer en plinten van MDF wordt het duidelijk. Op sommige plekken slaan de MDF plinten groen uit van de schimmel. Graag wil ik weten of er daadwerkelijk een vochtprobleem is en weke maatregelen we eventueel het beste kunnen nemen.
vrijdag 14 april 2017

Oude woning onderzoeken op vocht en schimmel

I have recently rented a home and I have mold in my kitchen and old house smell in my living room. I am wondering if you can help me get rid of them. I prefer contact via email in English if possible.
zaterdag 1 april 2017

Schimmel- en vochtprobleem analyseren

Wij hebben vocht/schimmel achter de bank. Ook zijn er plekken zichtbaar in de hoeken van de wand. Het betreft een buitenmuur (spouw). We hebben en jaren 30 woning. Graag eerst reactie per mail (mobiele nummer klopt dus niet)
donderdag 23 maart 2017

Schimmel en vochtprobleem analyseren

Ik ben opzoek naar een advies hoe ik kan voorkomen dat de schimmel in de badkamer (plafond) de hele tijd weer terug komt. We hebben nu met speciale schimmelwerende verf het plafond gedaan. Maar de schimmel komt alweer terug.
woensdag 8 februari 2017

Vochtproblemen in de kelder

De muren en vloer van onze kelder zijn vochtig. Er is geen lekkage. Het lijkt er op dat deze vocht in de muren om hoog trekt en daardoor stucwerk van muren op begane grond laat afbladderen. De kelderruimte is ongeveer 4 bij 5 meter en 1.80 meter hoog.
woensdag 8 februari 2017

Kelder vochtvrij maken en afwerken

We hebben een kelder van 490 x 248 x 172 centimeter (L/B/H). Deze willen we vochtvrij laten maken. Er is af en toe een vochtplek. Het plafond / wand laten voorzien van nieuw stuc werk en de vloer laten afwerken. Huis is van 1878. Ik verwacht dat de vakman ervaring met kelders heeft.
donderdag 2 februari 2017

Optrekkend vocht in een hoekwoning aanpakken

Met name wanneer het vochtig weer is ruikt het muf en voelt het vochtig in ons toilet (hoek voorkant huis). We hebben schimmel op de muren onderaan de grond. We hebben vloerisolatie aan laten brengen in de kruipruimte en hadden gehoopt dat hiermee het probleem verholpen zou zijn, maar helaas. We vermoeden dat het te maken heeft met de afwatering van gemeentegrond maar weten niet hoe het probleem op te lossen. Graag zien wij reacties tegemoet.
zondag 29 januari 2017

Stankoverlast uit de kruipruimte oplossen

De kruipruimte stinkt. Het is een soort rioolgeur. Niet helemaal duidelijk waar het vandaan komt. Nu sinds een week last van behoorlijke stank. Eerder bij koud weer ook wel eens gehad. Maar niet zo erg als nu. Graag onderzoek naar oorzaak van de geur en mogelijke oplossingen. Betreft een tussenwoning uit 1920 met een houten ondervloer. Het is een kruipruimte van ongeveer 40 m2. De ruimte is prima begaanbaar.
donderdag 19 januari 2017

Schimmel en vochtprobleem analyseren

Ik wil graag onderzoek laten doen in mijn huurwoning naar een vocht/schimmel probleem, omdat er een vreemde geur in huis hangt en wij vaak ziek zijn. Reacties graag per mail.
dinsdag 15 november 2016

Vocht onder het laminaat

Door een lekkende waterleiding is de vloer van onze benedenverdieping vochtig. Het beschadigde laminaat ligt er nu nog op, dus ik weet niet precies hoe groot de schade is, maar ik vermoed zo'n 10m2 dat echt doorweekt/nat is. Graag wil ik de vloer deskundig laten drogen, zodat mijn nieuwe laminaat niet beschadigd. Zijn jullie hierin gespecialiseerd?
donderdag 3 november 2016

Helpen met een keldermuur van buitenaf waterdicht maken

In verband met water in de kelder wil ik de keldermuur van buitenaf waterdicht maken. Ik ga dat met bitumen doen. Voor het graafwerk zoek ik iemand met een betere rug dan ikzelf. Machinaal lijkt me moeilijk, maar misschien kan het wel. Misschien eerst de situatie even samen bekijken.
vrijdag 14 oktober 2016

Kelder waterdicht maken

In onze kelder staat wisselend door het jaar heen een laag(je) grondwater. We denken dat dit optrekkend grondwater is, en dat het door de vloer heen komt. Dit zien we graag opgelost. Het moet goed gebeuren, maar natuurlijk liever niet tegen de hoofdprijs. Welke mogelijkheden heeft u, en wat zijn de kosten hiervan? De afmetingen van de kelder zijn 1.70 x 3.30 meter. De hoogte is 1.80 meter.
donderdag 4 augustus 2016

Kelder waterdicht maken

Ik heb regelmatig een laagje water in de kelder staan. Is 3 jaar geleden behandeld. Behandeld met kryton, maar zonder duurzaam resultaat. Graag uw inspectie en offerte voor het opnieuw waterdicht maken.
maandag 4 juli 2016

Zwarte schimmel verijwderen

Zwarte schimmel binnen muur vanwege vocht probleem! Is dit gevaarlijk voor de gezondheid ik kamp namelijk met veel klachten zoals misselijkheid 1 muur in de serre schimmel verspreid. 2 meter hoog en 2 lang
vrijdag 1 juli 2016

Vochtprobleem in de woonkamer

Wij hebben bij de woonkamer aan de buitenmuur last van vocht. Het probleem toont zich aan de binnenkant van de woning. Wat kan ik hier aan doen?
woensdag 15 juni 2016

Oorzaak van vochtplekken onderzoeken en verhelpen

Ik zoek een expert die kan onderzoeken wat de oorzaak is voor de vochtplekken aan de muur. Het betreffen twee vochtplekken die bij regen vochtig raken, in het midden van de woonkamer, onderaan de muur. Niet direct aan de grond, maar iets hoger. Er zit geen schoorsteen in de buurt. De muur is een gedeelde muur met de buren. Bij voorbaat dank voor uw reactie.
maandag 6 juni 2016

Lekkage stoppen en schimmel verwijderen

Er is een lekkage geconstateerd in ons huis. Door de lekkage is er vocht/schimmel op de muren ontstaan. Er is ook één schimmelplek achter het behang geconstateerd. Het gaat sowieso om 2 kamers, een slaapkamer en de woonkamer. De slaapkamer is +/- 20 m2, de woonkamer is +/- 27 m2. Op de slaapkamer zijn drie schimmelplekken, waarvan één doorgezakt is (op knappen staat) en in de woonkamer zijn er twee schimmelvlekken. Daarnaast is er dus een lekkage geconstateerd bij het raam in de woonkamer. Indien het hard regent komt er water naar binnen. De lekkages zijn nog niet verholpen. De locaties opsporen en repareren.

Partners

Partners van Casius