Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Woning met waterschade herstellen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vochtexperts uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één vochtexpert of meerdere vochtexperts bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vochtexpert een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: woning met waterschade herstellen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze vochtexperts u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vochtexpert!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vochtexperts in uw regio.

Voor een vochtexpert, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: woning met waterschade herstellen

Waterschade rapport maken

Voor een verzekeringsofferte zoeken wij een expert om waterschade te bepalen en offerte te maken na lekkage van dak uitbouw 1e etage eengezinswoning. Tevens offerte maken voor opknappen slaapkamer. Het gaat om ongeveer 20 m2 wat opgeknapt moet worden. Het werk moet aan de achterzijde van onze woning plaatsvinden.

Schaderapport van waterschade op laten stellen

Ik heb lekkage in mijn woning gehad in de keuken door een lekkende afwasmachine. Er zijn een paar planken krom getrokken. Heel lelijk. Mijn woonkamer is ongeveer 6 bij 10 meter. Ik wil graag voor mijn woonverzekering een schaderapport laten opmaken. Kan ik een afspraak maken? Of kunt u ongeveer schatten wat de reparatie kosten zijn? Er liggen brede Frans eiken vloerdelen in mijn huiskamer.

Woning met waterschade herstellen

Ik heb zojuist waterschade opgelopen en ik zou graag een offerte willen aanvragen. Dit zit in de muur en in het plafond. Ik ga de muur en het plafond nog opmeten.

Waterschaderapport maken voor de verzekering

Vanuit mijn badkamer door s-koppeling lekkage in mijn keuken wat ook naar mijn onderburen is gegaan. De lekkage is gestopt. Voor verzekering moet ik een offerte opmaken van de opgelopen schade en herstelkosten. Het gaat om het laminaat dat in de keuken doorloopt door het appartement. Het laminaat heeft waterschade tot in de woonkamer. De hele woning is 52 m2. Het gaat om vervangen laminaat, plinten en ondervloer. Verder lekkage aan kraan gehad *dachten eerst dat de waterschade daardoor kwam*. Het vocht is getrokken in de onderste keukenkastjes en werkblad. Het betreft drie keukenkastjes en vervangen werkblad. Graag ontvang ik een offerte voor deze werkzaamheden. Na akkoord van de verzekeraar kan het herstel worden uitgevoerd.

Na waterschade vloer en wanden herstellen

Afgelopen september is er door hevige neerslag, waterschade ontstaan in mijn woning. De schade heeft betrekking op de vloer en wanden van de begane grond/souterrain (60 m2 vloer). Het betreft een hoekhuis. Graag zou ik een offerte op willen vragen voor het opknappen van deze ruimte.

Wanden en vloer herstellen na waterschade

Er is in ons complex onderhoud gepleegd aan het verwarmingssysteem. Daarbij zijn de leidingen onder druk doorgeblazen, met als gevolg dat in mijn woning een radiator is opgeblazen. Ik heb hierdoor waterschade aan mijn wanden en betonnen vloeren. De wanden moeten hersteld worden en ik heb op diverse plekken op de betonvloer van 100 m2 nu schimmelvorming. Omdat ik een kind met astma heb, is dit echt een probleem. Graag laat ik op korte termijn door een vakbedrijf de schade beoordelen en een voorstel doen voor het herstel. Ik ontvang vooraf graag een offerte.

Woning op vocht- en waterschade inspecteren

Wij willen voor ons aangekochte huis een waterschade expert laten kijken. De eigenaren nu hebben namelijk de ramen een aantal weken wagenwijd open laten staan. Wij willen weten of er schade is ontstaan.

Vochtschade herstellen

Vlak voor de verkoop van mijn woning waterschade opgetreden, dus ik heb de handtekening op de koopakte nog niet gezet. Bleek lekkende vaatwasser van bovenbuurman. Vochtschade is niet gemeten, maar er is direct overheen geverfd. Wat ik nodig heb is een expert die de omvang van de schade kan meten en kosten voor herstelwerkzaamheden kan opmaken.

Lekkage verhelpen / reparatie lekkage schade

Sinds enkele weken hebben wij last van lekkage op onze studeerkamer aan de voorzijde van onze woning (1e verdieping). Omdat ik dacht dat de dakgoot verstopt was, heb ik die grondig schoongemaakt van afval van bladeren. Maar daarmee is het probleem niet verholpen. Sinds gisteren heb ik (opnieuw) waterschade met effecten en gevolgen van dien. Zowel zichtbaar als voelbaar. Onze studeerkamer is uitgebouwd. Aan de voorzijde zat een balkon, dat weggewerkt is met trespa/ kunststofkozijnen. Het balkon is kamer geworden. Zou u zo vriendelijk willen zijn mij een offerte toe te sturen.