Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Waterschade op zolder en tweede verdieping door daklek? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vochtexperts uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één vochtexpert of meerdere vochtexperts bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vochtexpert een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: waterschade op zolder en tweede verdieping door daklek. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze vochtexperts u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vochtexpert!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vochtexperts in uw regio.

Voor een vochtexpert, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: waterschade op zolder en tweede verdieping door daklek

Waterschade op zolder en tweede verdieping door daklek

Door een aantal hevige regenbuien hebben we aan zowel voor- als achterkant een lek in ons dak gekregen. Aan de achterkant moet deze nog hersteld worden. Dit lek zorgt er ook voor dat er water naar beneden druipt richting het plafond van de badkamer. Deze lekt dus ook. Het lek aan de voorkant is al verholpen, maar hierdoor is het stucwerk van de slaapkamer niet goed meer.

Herstel laminaat zolder

Ik heb waterschade door een lekkende CV ketel. Deze wordt binnenkort vervangen. Maar door de lekkage zijn er onder de ketel planken met waterschade. Even verderop bij de trap is het laminaat gaan opbollen en is er hoogteverschil ontstaan. Ik heb een offerte nodig voor de verzekering voor de kosten van herstel. Het gaat om een totaal van 3-5 m2.

Waterschade rapport maken voor de verzekering

Ik wil delen van de waterschade laten repareren. Op de zolder ligt een laminaat vloer van 5,40 meter x 3,70 meter van basic 6 mm laminaat met de groene ondervloer platen. Zeker 6 m2 is zichtbaar beschadigd doordat er water onder is gelopen. Het is voorheen een vloer geweest van rond de € 8,00 per vierkante meter voor het laminaat exclusief ondervloer. Daarnaast heeft de lekkage gezorgd voor schade aan het plafond in de badkamer. Deze moet opnieuw gedaan worden in RAL 9010. Ongeveer 6 m2.

Waterschade vaststellen en verhelpen

Na lekkage op onze zolder, willen we graag weten of onze houten vloer (tegelijkertijd plafond van eerste verdieping) schade heeft opgelopen en hersteld moet worden. Wij zoeken een specialist die dit kan beoordelen en een offerte kan uitbrengen.

Waterschade rapport maken voor de verzekering

Door de hevige regen een aantal weken geleden is in de zolder waterschade ontstaan. De lekkende dak is inmiddels geholpen. Nu wille wij een rapport op maken voor de verzekering voor de waterschade aan de binnenkant. Graag willen wij daarbij uw hulp.

Waterschade: rapport maken voor de verzekering

Ik wil graag zo snel mogelijk een offerte door een waterschade expert naar waterschade op de zolder met dakkapel. Opstormdag) hebben we ernstige overlast van lekkage vanaf het dakkapel. I.v.m. verzekering is een rapport nodig over de schade. Gevolgschade : slaapkamer 2e verdieping : plafond van dakkapel gipsplaten losgelaten, isoleren vochtplekken 1 m2. Plafond oppervlakte 12 m2 texwerk. Laminaatvloer naden opgezwollen. Vloer oppervlakte is 22 m2. Bouwjaar laminaatvloer Gamma. Houten trap naar 2e verdieping kraakt met belopen. Trap is blank vuren hout, advies is om treden vast schroeven en trap schilderen.

Waterschade door neerslag

Lekkage in slaapkamer. Het water is langs muren en via plafond naar beneden gekomen. Alles is van beton, behalve de zolder, waarschijnlijk zit daartussen ergens een lekkage. De lekkage moet achterhaald worden en hersteld. Tevens bekijken hoe groot de schade achter plafond en muren is.

Lekkage eengezinswoning dak(kapel)

We hebben lekkage op zolder. Na een regenbui lekt het water naar binnen, aan de zijkant, dak en bij de ramen. Het plafond is inmiddels bruin geworden en de venterbank heeft ook waterschade. Het betreft een pannendak met een dakkapel waar lekkage is. Alle lekkage zit bij de dakkapel. Inspecteren en lekkage repareren.

op 1 muur op de eerste verdieping is ...

op 1 muur op de eerste verdieping is zichtbare waterschade. Incl. schimmel op de muur. Na een flinke regenbui loopt het water nu over de muur (van zolder naar 1e verdieping en van 1e naar bg, op een andere plek). Dak is gecontroleerd en goed bevonden. Vraag is nu noodreparatie, graag nog maandag 29 juni, en offerte voor een permanente oplossing met mogelijke opdracht dit verder te repareren.