Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Waterschade vaststellen en verhelpen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vochtexperts uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één vochtexpert of meerdere vochtexperts bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vochtexpert een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: waterschade vaststellen en verhelpen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze vochtexperts u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vochtexpert!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vochtexperts in uw regio.

Voor een vochtexpert, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: waterschade vaststellen en verhelpen

Waterschade vaststellen en verhelpen

Na lekkage op onze zolder, willen we graag weten of onze houten vloer (tegelijkertijd plafond van eerste verdieping) schade heeft opgelopen en hersteld moet worden. Wij zoeken een specialist die dit kan beoordelen en een offerte kan uitbrengen.

Vervolgschade door waterschade vaststellen

Vorige week hebben wij waterschade ondervonden door een lekkage bij de bovenburen. Nu willen wij op onze beide verdiepingen, onder elkaar, een vaststelling van de waterschade, hoeveel wij moeten indienen bij de verzekering. Het zal voornamelijk gaan over de plafonds.

Waterlekkage opsporen en vaststellen

Het lijkt erop dat mijn verwarmingsbuis onder mijn badkamer en in de gang lekt. Dit kan je zien aan waterschade aan de onderkant van de muur en het opbollen van mijn laminaat. De lekkage moet worden vastgesteld. Let op: de vloer zit nog vast en indien mogelijk vaststellen zonder dit los te halen.

Oorzaak van waterschade en vocht vaststellen

Mijn parket is bol gaan staan. Nu heb ik laatst een lekkage met de wasmachine gehad waardoor dit zou kunnen komen. De verzekering vraagt een expert om de schade vast te stellen.

Oorzaak van waterschade en vocht vaststellen

Het vaststellen van de oorzaak van lekkage.

Oorzaak waterschade en vocht vaststellen

Er blijkt waterschade te zijn in een hoek van ons monumentale pand uit 1900. Echter is het lastig om te achterhalen waar de lekkage zich bevind en wat de oorzaak hiervan is. De lekkage is echter moeilijk te bereiken en bevindt zich op ongeveer 6 meter hoogte. Voordat we over gaan op een inspectie zouden wij graag een prijsindicatie / offerte ontvangen. Nodig voor de verzekering.

Oorzaak waterschade en vocht vaststellen

Er is vocht in souterain. Ik wil dat de oorzaak vastrgesteld wordt en een offerte van de kosten om het op te lossen

Oorzaak waterschade en vocht vaststellen

Ik wil graag dat er een vakman komt om te achterhalen wat de oorzaak is van de waterschade in ons huis. Graag willen we ook weten wat de kosten worden om de schade te herstellen. We hebben op de begane grond vocht vanaf de grond, op de vloer en wanden. Ook op het plafond van de woonkamer zitten vochtplekken, waar de badkamer boven zit. Graag willen we een offerte hiervoor, voor de verzekering.

Ik heb een lekkage in de afvoer van mijn ...

Ik heb een lekkage in de afvoer van mijn rookgaskanaal. Condens dat terug zou moeten lopen naar de CV komt uit een koppelstuk druppelen. De lekkage zit in een afgetimmerde en gestucte koof welke nu op een paar plaatsten open ligt om de lekkage te kunnen vaststellen. Werkzaamheden: * lekkage verhelpen (koppelstuk vervangen/hellingshoek rookgaskanaal aanpassen) * Dicht maken koof en opnieuw stucen * Schilderen van deel plafond en 2 wanden (welke lichte waterschade hebben)