Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Waterschade aan muren herstellen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vochtexperts uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één vochtexpert of meerdere vochtexperts bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vochtexpert een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: waterschade aan muren herstellen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze vochtexperts u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vochtexpert!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vochtexperts in uw regio.

Voor een vochtexpert, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: waterschade aan muren herstellen

Waterschade aan muren herstellen

Waterschade rapport maken voor de verzekering. Aantal muren hebben vochtschade door een kapotte dakgoot. Graag een offerte voor de reparatiekosten.

Waterschade door optrekkend vocht herstellen

Uit de bouwtechnische keuring van ons nieuwe huis is naar voren gekomen dat er sprake is van optrekkend vocht. Wij willen dit graag laten behandelen. Wij zoeken een bedrijf dat op korte termijn beschikbaar is. In de rapportage van de keuring staat het volgende: Wanden vochtmeting: optrekkend Er is optrekkend vocht aanwezig. Dit kan schadelijk zijn voor de gezondheid en aanwezige constructie. Het optrekkend vocht kan op verschillende manieren (preventief) worden bestreden door middel van het verbeteren van de ventilatie in de kruipruimte of door injecteren van betreffende muren ter plaatse van het maaiveld. Er is een vochtmeting uitgevoerd in de wand(en). De uitkomst is te hoog. Om te komen tot een totaal herstelplan inclusief een garantie is vervolg inspectie noodzakelijk. De kosten van een nader onderzoek zijn afhankelijk van het soort onderzoek en daarom niet in deze rapportage opgenomen. Er is optrekkend vocht aanwezig. Er kan zich door deze hoge vochtigheidsgraad in de kruipruimte een (houtaantastende) schimmel ontwikkelen (bv. De huis- of kelderzwam). Deze kunnen met het blote oog niet waarneembaar zijn, zich heel snel ontwikkelen en in een ver stadium van ontwikkeling aanwezig zijn. Indien hierover zekerheid gewenst is, wordt een nader onderzoek aanbevolen. Met het meetinstrument dat is gebruikt, wordt door middel van een sensor tot circa 20 millimeter diep in het materiaal gemeten. Daar waar wandafwerkingen aanwezig zijn, zoals voorzetwanden, is een dergelijke meting niet mogelijk.

Opsporen van waterlekkage en het probleem verhelpen

Ik woon sinds 3 maanden in een huis van 110 jaar oud op de begane grond. Al vanaf het begin ruikt de bergruimte muffig, de muren zijn poreus en er is sprake van schimmel. Voor mijn huis ligt een afvoerput en er is al eerder waterschade geweest in het huis, oorzaak onbekend. Het verf bladdert nu ook af in de slaapkamer en het gebied wordt langzamerhand steeds groter. Graag zou ik willen dat iemand langs komt om onderzoek te doen en vervolgens mij adviseren wat ik het beste kan doen.

Waterschaderapport maken voor de verzekering

Ik wil heb op 2 plekken in huis waterschade en wil graag dat de lekkage gedetecteerd wordt en gerepareerd. De schade is zichtbaar aan de muren. Het gehele plafond van het toilet (2-3 m2) en de muren van het toilet zijn aan het afbrokkelen. Ik denk dat het van de douche komt die direct boven de toiletruimte zit. Hiervoor moet eerst een offerte opgemaakt worden, zodat deze kan worden gedeclareerd bij onze opstalverzekering.

Rapport opmaken van waterschade

Ik ben op zoek naar iemand die een schade rapport kan maken die ontstaan is door vocht. Van de muren is het nodige pleisterwerk af gekomen doordat er voor een lang tijd de luchttoevoer heeft dicht gezeten. De luchttoevoer is afgesloten door de buren, bij hun komt de afvoer ook uit. Zij zijn verplicht om deze altijd open te houden. Inmiddels is hij weer open. Nu wil ik graag weten wat de kosten van de schade zijn en dat er wordt aangetoond dat de schade door hun ontstaan is. Er is een foto beschikbaar.

Gevel- of kozijnlekkage verhelpen

We wonen in een rijtjeshuis en hebben te maken met een langslepende lekkage in het plafond van de aanbouw in onze huiskamer. Van de zomer is een en ander grondig aangepakt; de dakbedekking is volledig vervangen, bovengevel opengebroken en lood volledig doorgetrokken tot achter de gevel, plafond eruit, waterschade hersteld en muren opnieuw gestuukt. Maar er is op één plek nog altijd behoorlijke lekkage. We raken een beetje wanhopig want het geld is op en de verzekering keert constructiefouten blijkbaar niet uit. De lekkage zit aan de zijkant, bovenaan ter hoogte van de draagmuur. Sinds kort is er weer een tweede lekkage plek bijgekomen, meer naar het midden van de draagmuur. Graag zouden we een prijsindicatie hebben om dit probleem te verhelpen.

Lekkage opsporen en verhelpen

Ik moet al een tijd heel vaak water bijvullen in de CV installatie, nu bijna elke week. Het bedrijf die de ketel hebben geïnstalleerd hebben afsluiters en een drukmeter geplaatst waaruit blijkt dat het niet de ketel is. Er is geen zichtbare waterschade, maar er zijn wel plekken waar de pijpen slecht toegankelijk achter muren langslopen. Is het mogelijk om met een vochtmeter de lekkageplek vast te stellen? Dus ik ben op zoek naar iemand die een vochtmeter heeft om lekkages op te sporen.

Waterschade: rapport maken voor de verzekering

Ik heb op 4 muren, 1 woonkamer en 3 op 1e verdieping, waterschade nadat de wasmachine kapot is gegaan tijden een wasbeurt en al het vuile water er uit is gelopen. Het schimmel dient te worden verwijderd en daarna geschilderd. Voor de verzekering heb ik hiervoor een offerte nodig voor de herstel werkzaamheden, de vakman mag hierna de werkzaamheden uitvoeren. Er zijn foto's beschikbaar.

Schimmel na waterschade in een magazijn

Schimmel in magazijn Vero Moda Broerstraat na waterschade van de muren etc halen. Het is onder de winkel dus er komt geen verse lucht binnen waardoor het slecht droogt en alles muf ruikt.

Waterschade door neerslag

Lekkage in slaapkamer. Het water is langs muren en via plafond naar beneden gekomen. Alles is van beton, behalve de zolder, waarschijnlijk zit daartussen ergens een lekkage. De lekkage moet achterhaald worden en hersteld. Tevens bekijken hoe groot de schade achter plafond en muren is.