Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Waterschade in kelder verhelpen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vochtexperts uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één vochtexpert of meerdere vochtexperts bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vochtexpert een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: waterschade in kelder verhelpen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze vochtexperts u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vochtexpert!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vochtexperts in uw regio.

Voor een vochtexpert, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: waterschade in kelder verhelpen

Waterschade in kelder verhelpen

Na regenval staat er water in mijn kelder. Ik wil graag een vrijblijvend advies krijgen met betrekking tot mogelijke oorzaken volgend met een vrijblijvende offerte. Ook wil ik weten wat de oplossingen zijn hiervoor. Het water is nu even weggezakt.

Waterschade kelder

Onlangs heb ik waterschade gehad in mijn kelder doordat er water via de bovenleiding door mijn plafond is gekomen. Hierdoor is het plafond en de muur nat geworden en gaan schimmelen. Het ruikt ook nog vies in de kelder. Het plafond en de muur zouden opnieuw bewerkt en geverfd moeten worden. Het plafond is ongeveer 2 bij 3 meter en de muur is is ongeveer 3 bij 3 meter.

Fundering injecteren tegen waterschade

We hebben een paar (ongeveer op vier plekken van 30 a 50 cm) vochtige plekken in de woonkelder, en willen deze laten injecteren/herstellen. Met deze regen ligt er wel een flinke plas maar wij zijn redelijk flexibel in uitvoertermijn, omdat de kelder nu nog geen woonfunctie heeft.

Schimmel detecteren

In het huis hangt een schimmelachtige lucht alsof je een kelder binnenloopt. Twee jaar geleden een nieuwe vloer (door waterschade) gelegd, daarna is de geur ontstaan. Niet zeker of schimmel daar ontstaan is. Meting gedaan, vochtgehalte goed bevonden. Graag zou ik er iemand naar willen laten kijken. Als het duidelijk is waar het vandaan komt, graag ook oplossen. Mijn vrouw is zwanger en kan de lucht niet handelen.

Magazijn vochtvrij maken

Een tijd terug hebben we last gehad van waterschade in een magazijn in de kelder. Er is hierdoor veel vocht en schimmel ontstaan. We hebben zelf al geprobeerd de schimmel weg te halen maar vaak komt het nog steeds terug. Ook de lucht van de mufheid krijgen we er niet uit. Nu is mijn vraag of er een oplossing is om het vochtprobleem langdurig tegen te gaan, mogelijk de wanden injecteren? De ruimte is ongeveer 10 vierkante meter.