Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wateroverlast laten verhelpen in de schuur? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vochtexperts uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één vochtexpert of meerdere vochtexperts bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vochtexpert een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: wateroverlast laten verhelpen in de schuur. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze vochtexperts u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vochtexpert!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vochtexperts in uw regio.

Voor een vochtexpert, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: wateroverlast laten verhelpen in de schuur

Wateroverlast laten verhelpen in de schuur

Mijn schuur is vol met regenwater. Ik wil graag een offerte ontvangen om al het water uit te laten pompen.

Wateroverlast in de schuur laten verhelpen

Ik zoek een vochtspecialist die kan constateren waar het vochtprobleem in mijn schuur vandaan komt. Bij flinke regenval staan mijn schuur blank. Het gaat om een schuur van ongeveer 15 m2. Er is al onderzoek gedaan naar het dak, maar daar zit het probleem als het goed is niet. Daarnaast wil ik ook dat het probleem wordt opgelost.

Wateroverlast in de schuur verhelpen

Na stevige buien als staat mijn schuurtje blank (5 tot 10 cm). Ik vermoed dat het van onderaf komt. Ook aan de onderkant van de muren is het vochtig. Dit kan komen door instromen van water (kapotte dorpel of slecht voegwerk) of te hoog grondwater. Graag zsm een afspraak voor kostenbepaling en reparatie.

Wateroverlast bij de convectorput verhelpen

Ik wil de wateroverlast in de convectorput laten verhelpen. Wij vermoeden dat het van het grondwater komt. We hebben geen kruipruimte onder de woning.

Wateroverlast in kruipruimte verhelpen

Ik wil graag laten onderzoek wat de oorzaak is van het water in de kruipruimte. Er staat een klein laagje water.

Wateroverlast in de kelder verhelpen

In de kelder van onze woning (2 x 6 meter en ca. 1.80 meter diep) staat een decimeter water. Het is onduidelijk of dit grondwater is of dat het binnenstroomt vanuit de naastgelegen steeg. Grondwater lijkt onlogisch, want het huis is in 1906 gebouwd, naar wij aannemen boven het grondwaterpeil. Graag willen wij dat de kelder waterdicht wordt gemaakt. Vanaf 18 juli heb ik de sleutel van deze woning.

Wateroverlast in de schuur laten verhelpen

Na stevige buien als gisteravond staat mijn schuurtje blank. Ik vermoed dat het van onderaf komt. Ook aan de onderkant van de muren is het vochtig. Dit kan komen door instromen van water of te hoog grondwater. Graag zo snel mogelijk een afspraak in verband met de verkoop van de woning. Misschien is het het beste als iemand eerst komt kijken.

Vocht in de souterrain verhelpen

Nog niet zo lang geleden is er een aanbouw aan mijn souterrain gemaakt. Vóór de aanbouw was er ook al wateroverlast in het souterrain maar dat moet nu goed opgelost worden. Er is regelmatig wateroverlast vanuit de vloer van het souterrain bij langdurige regenval. Ik denk dat het grondwater is. Er is drainage aangebracht rondom de vloer tijdens het zetten van de aanbouw. Dat heeft geen invloed gehad op het vochtprobleem. Graag maak ik een afspraak met u om te komen kijken, bij voorkeur op vrijdag.