Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Voegen van buitenmuur herstellen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vochtexperts uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één vochtexpert of meerdere vochtexperts bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vochtexpert een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: voegen van buitenmuur herstellen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze vochtexperts u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vochtexpert!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vochtexperts in uw regio.

Voor een vochtexpert, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: voegen van buitenmuur herstellen

Voegen van buitenmuur herstellen

Wij hebben een lokale vochtvlek (ongeveer 1 meter) op onze binnenmuur. We vermoeden dat het te maken heeft met het laten isoleren enkele jaren geleden en het probleem van een vervuilde spouw dat daarbij naar boven kwam. Ons inziens is dit niet accuraat hersteld. Buitenmuur is open geweest destijds, spouwvervuiling verwijderd door isolatiebedrijf en weer opgevuld met isolatie. Wij vermoeden nu doorslag via de buitenmuur. Hebben zelf de kruipruimte geïnspecteerd maar daar is geen sprake van overmatig vocht. We zoeken iemand die de buitenmuur opnieuw kan openen op die plek, de spouw kan inspecteren om eventueel het vochtprobleem te lokaliseren en op te lossen en die ook de buitenmuur weer netjes dicht kan metselen en het voegwerk zo kan maken/herstellen dat geen vocht doorslag kan plaatsvinden. Al dan niet met impregneren van dat stuk buitenmuur.

Vochtprobleem oplossen in garage

In een hoekgarage staat na een gewone regenbui een plas water. Het de enkelsteens buiten muur lijkt nat en er lijkt water doorheen te sijpelen. Aan de buitenmuur is te zien dat de voegen goed zijn maar een betonnen randje op straatniveau is deels afgebrokkeld. Bij het weghalen van een stoeptegel naast de muur blijkt de grond erg vochtig en de stenen onder straatniveau erg zacht. Wat is uw advies?

Oorzaak van vocht vaststellen en herstellen

Twee binnenmuren in de slaapkamer en woonkamer hebben zichtbaar vochtschade. Na het herstellen van de buiten muur (voegen en impregneren) toont zich opnieuw schimmel aan binnenmuur. De buitenmuur is droog, maar de binnenmuur toont dus weer vocht druppeltjes en schimmel. Graag zou ik willen dat de oorzaak wordt vastgesteld en dat het probleem wordt opgelost.

Vochtprobleem in de buitenmuur

Buitenmuur van de garage vertoont op zeker 3 plaatsen grote vochtplekken en de voeg laat los. Volgens mij moeten een aantal voegen worden vervangen en eventueel de buitenmuur worden geïmpregneerd. Zie toegevoegde foto.

Vochtprobleem aan een buitenmuur

Ik woon in een oude woning, type twee-onder-een-kap. Ik heb een vochtprobleem aan een buitenmuur aan de zijde van de steeg. In de woonkamer, over een lengte van ca 8 meter, groeit zwarte schimmel tot zo´n 30 cm boven de plint. De schimmel is lange tijd weg gebleven nadat het geschilderd was, maar is weer terug en niet weg te krijgen. Ik denk dat het een dubbelsteens muur is. Ik kan me voorstellen dat spouwmuurisolatie voldoende is, maar misschien denkt een vakman eerder aan het behandelen van de buitenmuur in de vorm van betimmeren, opnieuw voegen of impregneren. Graag ontvang ik een gedetailleerde offerte na het bekijken van het probleem.

Een pandje uit 1887 is in 1999 geheel ...

Een pandje uit 1887 is in 1999 geheel gerenoveerd. Hevige wind en regen slaat met name in aan de voorkant van de rechter gevel en een gedeelte van de voorgevel. Dit vocht slaat door de muur heen, de buitenmuur is helaas meteen de binnenmuur. Het betreft niet alleen inslaand vocht maar ik ben er van overtuigd dat er ook sprake is van optrekkend vocht. Graag zou ik willen laten onderzoeken of dit inderdaad het geval is. Mocht beide opties werkelijkheid zijn, dan zou ik graag het optrekkende vocht willen laten tegengaan door een sealing laag. De buitengevel zou ik graag willen laten stralen, indien nodig opnieuw laten voegen, en inpregeneren. Graag zou ik op korte termijn een afspraak maken.

Ik heb een buitenmuur op het westen. Wat ...

Ik heb een buitenmuur op het westen. Wat is zelf kan zien is, dat de voegen slecht zijn. Ik zou graag een inspectie en advies op deze muur willen vragen en hoop hiermee een vochtprobleem in mijn huis te bestrijden.

Vocht in de buitenmuur. Verbeterde ...

Vocht in de buitenmuur. Verbeterde waterafvoer helpt niet. Verbeterde ventilatie binnenshuis evenmin. De muur heeft vrij zachte steen en erg ruwe voegspecie. Info gevraagd van vakman over opnieuw voegen en impregneren, dat zou onvoldoende zijn. Wat dan wel??? De spouw is vol met isolatiemateriaal (dus geen luchtspleet). Benieuwd of jullie een (betaalbare) oplossing weten. Vr.groeten,

Er is vochtdoorslag in een buitenmuur. ...

Er is vochtdoorslag in een buitenmuur. Waarschijnlijk een paar slechte voegen, het zou ook van de goot boven kunnen komen. Advies gewenst, waarschijnlijk enkele delen opnieuw voegen.